Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 17 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Είχα χρόνια να την δω, είχα περάσει και καλά τότε οπότε επικοινώνησα με το γραφείο. Στην ώρα της με μαύρο φόρεμα κοντό, τσαντικό και πάνω σε καλοκαιρινές γόβες. Χαιρετούρες με φιλάκι στα χείλη , τα έχει πειράξει λίγο. Δυο λόγια και πέρασε για φρεσκάρισμα. Σουτιέν δεν φόραγε γιατί ακόμη είναι στην θέση τους τα όμορφα στήθη της με την ενεργή ρόγα. Κορμάκι πολύ καλά κρατεί , πεντακάθαρο από χρωματικές επεμβάσεις , στο εσωτερικό πήχη έχει μόνο μπογιές, ανεπαίσθητες.
Επέστρεψε και αρχίσαμε τα φιλιά και τα χάδια, κάπου κάπου σταματάγαμε και λέγαμε δυο λόγια. Με έγδυσε και τον πήρε στο στόμα, λίγο χέρι , περιποίηση διδύμων , προσπάθεια για ντιπ, καλά ήταν. Την ανέβασα στην τραπεζαρία και άρχισα να την φιλάω με κατεύθυνση στο αιδοίο της. Μια μικρή στάση στα βυζάκια της , κοιλιά και έφτασα στον προορισμό μου. Στο μουνάκι έχει σκουλαρίκι με το οποίο έπαιξα με προσοχή, Δάκτυλο έπαιξε μαζί με την γλώσσα μου αρκετή ώρα. Ζήτησα μπαλονάκι και εισχώρησα στο μουνάκι της, καλή αίσθηση. Με είχε κλειδώσει με τα πόδια της γύρω από τον κορμό μου εκεί πάνω στην τραπεζαρία . Φιλιά , χάδια μπόλικα κάνοντας έρωτα.
Τελειώσαμε και περάσαμε για μπάνιο χώρια. Είπαμε δυο κουβέντες με λίγο κρασί και ηλεκτρονικό τσιγάρο , λίγα χάδια , φιλιά και τσουπ ανόρθωση για πίπα και γρήγορη αλλαγή σε 69. Σηκώθηκε και με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα , μου φόρεσε προφυλακτικό και ερωτευτήκαμε πάλι, αργά , απαλά με πρώτη στάση πλάγια και δεύτερη ιεραποστολικά μεγαλύτερη σε διάρκεια . Εκεί τελείωσα πάλι . Μπάνιο φυσικά και έξοδο από τον χώρο μου με το δωράκι της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 13, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
gpd
Γλομπεάρχης
332
Πόντοι:
34.717
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, mysterious και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Αυγούστου, 2024
Δεν την ειχα υπόψη μου αυτή.
Αμα την λένε Σβελτάνα την παίρνουμε, δεν χρειάζονται κριτικές..
review reaction 1 review reaction 3 EchoReflection, Bartender 74, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
22 Αυγούστου, 2024
Η κοπέλα είναι γυναικάρα, ξέρει το ρόλο της πολύ καλά. Τα μαλλιά αρκετά πιο κοντά από τις φωτογραφίες και πιο ανοικτά προς το ξανθό, σώμα όμορφο. Με πολύ διάθεση. Προσοχή πως θα τη ζητήσετε στο γραφείο υπάρχει και σχεδόν συνονόματη...μην πάθετε κανένα εγκεφαλικό!!
Όταν βρω χρόνο θα ανεβάσω κριτική. Αξίζει!
review reaction 1 hornyasfuck, gpd
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2