Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 14 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 49279
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η επιλογη εγινε γιατι είπα να δοκιμασω Σερβα. Ευκολη συννενόηση με το γραφειο όπως παντα.

Η κοπέλα εφτασε στην ωρα της , περιποιημένη με ενα μαυρο μαξι φορεμα μα ανοιγμα μπροστά, χαμογελαστη και ευδιαθετη.
Η Megan είναι ενα μιλφακι γύρω στα 35, περίπου 1,65 σε μπόι, με average προσωπο και σώμα ότι βλεπετε στις φωτό.

Στο social τα καταφερνει υπερ του δέοντος καλα καθως μιλα καλα αγγλικα και μπορει να κρατα το ενδιαφερον και σε πιο μακρα ραντεβου. Προσοχη σε αυτο το σημείο διότι η κοπελα λογο χαρακτηρα παρασυρεται με την παρλα και μπορει να χαθει χρόνος. Ωστοσο δεν μπουρδολογει ωστα να κουράζει. Δεν καπνιζει , δεν ρουφάει, πίνει αλκοολ σε λογικα πλαισια.

Στον αγώνα κινηθήκαμε σε καθαρα αγαπουλίστικους GFE ρυθμούς. Φιλαει με γλωσσα ωστόσο οχι πολυ βαθεια, υπάρχουν πολυ κάλυτερες, αλλα δεν φειδεται των φιλιών και την χρήση της γλώσσας.
Η κοπελα μου αφησε εντελως την πρωτοβουλία των κινήσεων και απλως ακολουθούσε. Στο σεξ Χρησημοποιει λιγο τζελ και ορθα λογο μεγεθους. Δειχνει να προτιμα αργους ρυθμους αρχικα που σιγα σιγα ανεβαινουν . Ειναι αρκετα δοτικη, γλυκια και εκφραστικη οτι πρέπει για αγαπούληδες. Τελειωμα ενα στο σωμα και ενα στο στομα . Σημειωτέον δε δοκίμασα το στοματικό της , δεν χρειαστηκε καθως με εκανε τουρμπο μονο με φιλια και χαδια. Δεχεται περιποιηση μπρος πίσω και δειχνει να γουσταρει.

Συνοψίζοντας η Μegan είναι μια συμπαθεστάτη MILF με αριστες επικοινωνιακες ικανοτητες, επαρκεστατες υπηρεσείες που μπορεί να καλυψει ανετα τις αναγκες του μεσου πελατη ανεξαρτήτου ηλικίας πάντα σε GFE πλαισια.

Γενικα μια καλη επιλογη για GFeακηδες και αγαπούληδες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 14, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
350€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτατος
63
Πόντοι:
17.785
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, xan4625, THV και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Αυγούστου, 2024
Συμφωνῶ.... Πιστεύω ὅτι μπορεῖ νά γίνη καί πιό ἐνεργητική ὅπως στὴν περίπτωσή μου... Ἁπλῶς προσαρμόζεται στὸν πελάτη. ΥΓ: "ανεξαρτήτως ηλικίας"
review reaction 1 Bartender 74, srek7
15 Αυγούστου, 2024
Οι δύο τελευταίες κριτικές έχουν το πανομοιότυπο σχόλιο " Δεν καπνιζει , δεν ρουφάει, πίνει αλκοολ σε λογικα πλαισια."
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74, srek7
15 Αυγούστου, 2024
@hornyasfuck Σιγουρα μπορεί αλλα το θέμα είναι τι θέλω εγω .

@gismo1972. Πράγματι, Παντα περιλαμβανω πληροφορίες γιαυτα τα θέματα. Απλως τωρα ετυχε . Θα επρεπε να χρησημοποιησω πιο διευρημενο λεξιλογιο.
review reaction 1 hornyasfuck, gismo1972
16 Αυγούστου, 2024
Πρεζάκι της ομόνοιας
κοκο πείρες σήμερα
review reaction 3 Bartender 74, hornyasfuck
16 Αυγούστου, 2024
@srek7 Ἄλλο αὐτό. ΥΓ: Διευρυμένο λεξιλόγιο
review reaction 1 srek7
16 Αυγούστου, 2024
Ψείρες ρε ... όχι πείρες ... Χαχαχα!
review reaction 3 hornyasfuck, srek7
22 Αυγούστου, 2024
Αν η συγκεκριμένη είναι Σερβα Εγώ θα στήσω κωλο στη Ομόνοια να με γαμησετε όλοι όσοι είστε μέλη εδώ μέσα …
review reaction 4 review reaction 3 BisexualWannabe, hornyasfuck, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
22 Αυγούστου, 2024
@Km7699 Απο που είναι ?
review reaction 3 hornyasfuck
23 Αυγούστου, 2024
@Km799

Στῆσε κῶλο καί μπαίνω πρῶτος. Ὅταν τὴν εἶδα καί μιλήσαμε λίγο γιά τὴν πρώην Γιουγκοσλαβία, μ' ἔπεισε ὅτι εἶναι Σέρβα! Μιλᾶ καί ἀγγλικά μὲ τὴν "κατάλληλη" προφορά καί μέ τὰ ἀνάλογα λάθη τῶν Σλαύων. Λοιπόν, βάλε τὸ τ΄ζέλ καί ἔρχομαι!
review reaction 1 review reaction 3 bigmountain, Bartender 74, srek7
23 Αυγούστου, 2024
Μάγκες όλοι Ομόνοια.
Έχει free fuck ... Χεχε!
review reaction 3 hornyasfuck, srek7
17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2