Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 27 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 62488
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Αντζελίνα είναι ο ορισμός της γυναικαρας, παρότι είναι εμφανές ότι είναι σίγουρα 30αρα, είναι όμορφη, σέξυ και γλυκιά όταν θελει. Ξέρει πως να φερθεί σε έναν άντρα και προπαντώς να τον καυλώσει. Η συνεννόηση με το γραφείο καλή χωρίς προβλήματα. Αντζελίνα ηρθε με ένα πολύ σέξυ φόρεμα, με τις ρώγες να ξεπετάγονται από αυτό. Δεν πρόλαβε να μπει, μου λέει είσαι τυχερός, μόλις ήρθα. Με καύλωσε, έβγαλε το φόρεμα της και εμφανίστηκε το τέλειο κορμί με τις ομορφες καμπύλες και της τέλειες βυζάρες τις και έτρεξε για μπάνιο. Δεν σπατάλησε χρόνο και ήρθε γρήγορα επανω μου. Γεμάτη όρεξη, αρχίζει τα φιλιά της με πολύ γλώσσα μέχρι που η καύλα άρχισε να την εμποδίζει στην κοιλιά. Κατεβαίνει σιγά σιγά και αφού τον βγάζει έξω, ξεκινάει ένα τέλειο στοματικό. Δεν παρέλειψε να σχολιάσει οτι.. είναι λίγο παχιά. Το προσπερνάω, δεν την άφησα πολύ πολύ, της ανταπέδωσα με λίγο στοματικό και τις κάνω νόημα να ξεκινήσουμε. Μπήκε σιγά σιγά, και εκεί ξεκινάει η καύλα. Ξεκίνησε το καβαλημα και τα βυζιά της να πηγαίνουν πάνω κάτω φάτσα κάρτα, ότι καλύτερο! Γραπωθηκε και ενώ καβαλουσε δεν σταματούσε τα φιλιά. Συνέχεια μετά με ιεραποστολικό, όπου έδειξε να δυσκολεύεται στην αρχή, αλλά αφέθηκε ώστε να το απολαύσει, χωρίς ψεύτικες κραυγές, με ελαφρούς αναστεναγμούς ανεβάσαμε στροφές για αρκετή ώρα. Το τέλος ήρθε στον τέλειο κωλο της όπου την εκούσια μέχρι την πλάτη της. Χαλαρό μπάνιο μαζί, και επιστροφή στο κρεβάτι. Με παρότρυνε για δεύτερο γύρο αλλά μου ήταν αρκετός ο πρώτος, οπότε συνέχισε η συνεύρεση με χαλαρή κουβέντα. Κακώς δεν την ευχαρίστησα δεύτερη φορά. Αν θέλεις να περάσεις καλά, με μια ωραία γυναίκα, η Αντζελίνα είναι σίγουρα μια από της τοπ επιλογές. Αντζελίνα γύρνα πίσω!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν