Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 68 10
Call-Girls 241115
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Το ρωσιδακι το είχα πετύχει σε ένα ασανσέρ όταν ήμουν έτοιμος να βγω από γαμιστρωνα γνωστο Κατσικογάμης θυμάμαι ένα βλέμμα φωτιά και ένα χαμόγελο όλο υποσχέσεις....
Το έψαχνα 1 εβδομάδα και μια ήταν φουλ μια δεν μπορούσα στην ώρα που ήθελε...
Ανοίγω την πόρτα και μου λέει you?? I remember you... Ντροπή
Αυτομάτως έγινα μια γλίτσα και μισή Χαχαχα! oooo my love Έρωτας χαμογελάει όλο ναζι και αρχίζει να κουνιέται και να ανεβάζει το φόρεμα της...να δω τον κωλο της...εκεί αυτομάτως κόβεται η γλίτσα γιατί έτσι και αλλιώς θα πηδουσαΧαχαχα! και το χέρι ως δια μαγείας να βγάζει το στρινγκ της..Ναι!
Και αρχίζει να με χαϊδεύει στο σώμα και να κάνει κομπλιμέντα...σκύβει κατευθείαν για πίπα...

Τι καλό κορίτσι Γαμήσου
Με πέρασε για γλειφιτζουρι... Ότι υπάρχει στο σύστημα το έκανε λαμπικο με την γλωσσαρα της η ξεκωλιαρα ...με φτυσιματα ..ροχαλες ,ματιές μια πίπα αξιοπρεπέστατη...dt δεν μπορεί..Δάκρυ

Κούμπωμα προφυλακτήρα και ανεβαίνει από πάνω ,με γάμησε την γάμησα ποτέ δεν θα μάθω ...
Η γλώσσα της δεν έβγαινε από το στόμα μου..η ήταν καρφωμένη στον λαιμό μου και στα αυτιά μου...δεν ξέρω πόσες στάσεις αλλάξαμε γιατί έπεσε ένα μπαλάκι 50 λεπτών...από την καύλα δεν μπορούσα ούτε να χύσω ....γενικά είμαι πιστόλι γρήγορο ...αυτή η καημένη δούλεψε με το παραπάνω...της το βγάζω το καπέλο ότι είναι δουλευταρου..η γκόμενα βγάζει πάθος ,από τον τρόπο που σε τρώει που σε κοιτάζει που σε αγγίζει ...πέρασα υπέροχα..είναι λυσσαρα με την πουτσα...
Άρρωστη θα την έλεγα...ούτε μα ούτε σου...και μου είπε you killed me...

Απίστευτη ...
Και από ενέργεια και από υπηρεσίες...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 21, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή