Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 42 10
Call-Girls 238874
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Το λοιπόν ,,,, ήρθε η ώρα της Nikol αν και άργησε και ο λόγος ήταν οι μη συμβατές ώρες μας . Η συνάντηση εύκολή με μνμτα αν και αλλάχτηκε η ημέρα συνάντησης δυο φορές (μια απο εμένα -μια απο την Νικόλ για διάφορους λόγους ). Πάρα πολύ πρόθυμη στο να γίνει η συνάντηση αν και ήταν εκτός των ωρών εργασίας της . Συνάντηση στο Bill ώρα βραδυνή ,ήρθε αεράτη ,πλήρως καλοκαιρινή με λινό σορτσάκι +σακάκι ,ανοικτό μπλουζάκι απο μέσα και όμορφο πέδιλο που τόνιζαν ιδιαίτερα τα άκρα της . Στην εικόνα αυτή που είδα, ο εργάτης ήδη είχε πάρει την ανιούσα . Πρόσωπο λεπτό που με το κοντό μαλι έδενε όμορφα το προσωπο της . Τα μάτια της καθηλωτικά απο την πρώτη στιγμή λες και σου έλεγαν '' εγω θα σε γαμήσω και όχι εσύ εμένα ''. Τι να γράψω ?Φιλιά ,,τσιμπούκια ,όρθια ,κάθετα ,ανάσκελα , ανάποδα ,μισή στο κρεβάτι ,μισή στο πάτωμα ,στην πολυθρόνα ,στα 4 ( τι στήσιμο κάνει η πουτάνα ( μόνο με την εννοια του κρεβατιού η λέξη '' πουτάνα '') ,στο στόμα όλα . Όλα καλά και όλα ωραία λαε του bou . Ευτυχώς που υπάρχουν και οι κοπέλες σαν την Nikol και ξεχνάμε τις φόλες που έχουμε φάει .Σε ευχαριστώ Nikol μου ,ήσουν υπέροχη και όπως είπαμε ,,,,δεν ξεχνώ !!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 07, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί