Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 5 10
Call-Girls 24285
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Γαμησα κι εγω την Κάτυ. Και το γράφω, διότι εχω την υποψία πως η ουρά από το ξενοδοχείο στη Συγγρού έχει φτάσει στην παραλιακή. Και η Κάτυ λέει ναι σε όλους. Και καλά κάνει, αφού της αρέσει.
Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή, από την εμφάνιση, κι από τα κακά προς τα καλά:
Έχει λίγο αστείο πρόσωπο. Όπως το βλέπετε στη φωτο , με κάποια σημαδια από ακμή. Πολύ μικρή μυτούλα και το κάτω χείλος της ηταν πρησμένο, σαν να άφησε ο πλαστικός τη δουλεια στη μέση ή σαν να την τσίμπησε μέλισσα. Α! και πολύ ωραία δόντια. Δεν είναι άσχημη, καθόλου, αλλά πιο πολύ χαριτωμενη παρά όμορφη με την τυπική έννοια .
Είναι επίσης αγύμναστη. Πιτσιρίκα, με τα βυζιά της και τους κώλους και την κοιλίτσα, σε εξαιρετικά αρμονικές αναλογίες επίσης. Την επόμενη φορά που θα έρθει μπορεί να είναι μια ψηλή ρωσσίδα τσουπωτή νταρντάνα, τώρα όμως είναι ενα κοριτσάκι 22 - το πολύ 23 χρονών με τα θετικά της ηλικίας. Και που ΔΕΝ ξέρει να πηδιέται.
Ξέρει όμως να χύνει, πράμα σπάνιο στον χώρο. Και της αρέσει, και το προσπαθεί και δεν κουράζεται. Εντάξει, και ωραία πίπα, εχει ρεπερτόριο, εφήρμοσε αρκετές διαφορετικές τεχνικές, διότι είχε τον χρόνο: Η συνεδρία πήγε non-stop για 40 περίπου λεπτά, γλυφομούνι - πιπα - σεξ- γλυφομούνι -πίπα σεξ, οπότε, ναι, τεσταρίστηκε το μοντέλο δεόντως.
Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Γλωσσόφιλα - φουλ
Δάχτυλιασμα - ναι αλλά, όχι μέσα στον κολπο
Πίπα - Σε πολλές παραλλαγές, γρήγορη ή αργή, βαθειά, με δαχτυλα ή χωρίς, με γλώσσα στους όρχεις, και γενικά ότι ζητήσεις μπορεί να το κάνει
Γλυφομούνι - ναι της αρέσει, φροντίστε την και θα σας ανταμείψει. Τιπ: Αντιδρά λίγο καλύτερα χαμηλά, κοντά στην είσοδο παρά στην κλειτορίδα. Γλυψτε επίσης πίσω από το γόνατο, ανταποκρίνεται.
Στην επικοινωνία της έκοψα λίγο διότι τα αγγλικά της θέλουν βελτίωσει, έχει πολλές άγνωστες λέξεις, ούτε το "ride me" δεν κατάλαβε - κατά τα άλλα είναι φιλική και πρόσχαρη.
Έγραψα "Ισως" για το αν θα την ξανάβλεπα, αλλά μάλλον απίθανο, αφενός διότι φευγει σε 5 μέρες και δεν ξέρω τί θα μας ξανάρθει (αν ξαναρθει), αφετέρου δεν βαραίνει περισσοτερο στο ζύγι απέναντι σε μια νέα γνωριμία.
Και μια τελευταία συμβουλη: She is a sucker for compliments. Πείτε μια καλή κουβεντα , τζάμπα είναι, δεν θα το μετανοιώσετε

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 13, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
daddycool
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Μαϊ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
1.698
Πόντοι:
496
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, doc_lin, Yatoputso και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Αυγούστου, 2024
ΥΓ1. Υπήρξε κι ενα μικρο φαουλ από το γραφείο, συγχωρείτε, κάνουμε πως δεν εγινε..
ΥΓ2: Φωτο 3 από 14 για να δειτε τί παίρνετε
review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1