Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 7 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Για δουλειά στη Θεσσαλονίκη τις προαλλες και καπου εψαχνα να ξεθολωσω λιγο.Μετα απο λίγο scroll στο site επεσε το μάτι μου στην Vica και λεω εδω είμαστε.
Βρεθήκαμε στο χωρο της πολυ καθαρος και τακτοποιημενος.Η συνεννόηση λιγο δυσκολη γιατι δε μιλαει καλα Αγγλικά.Το κοριτσι είναι πραγματικά πανεμορφο με τρομερο προσωπο ,υπεροχο σωμα και δερμα για πολυ γλειψιμο.
Περνωντας στο ψητό,φιλαει διστακτικά αρχικα οταν χαλαρωνει βγαζει και γλωσσα.. Βυζακια μικρα αλλα πολλη ωραια ρογα με την οποια ασχοληθηκα δεοντως.Χουφτωματα και γλειψιματα στο σωμα επαιξαν αρκέτα μεχρι που κατεβηκε να τον παρει. Πιπα μέτρια σιγουρα οχι οτι καλυτερο αλλα παιζει ωραια με τα χερια της και σε καυλώνει. Γδυθηκε και εκεινη εντελως. Χαιδεψα μουνακι ροζ ξυρισμενο πολυ καλο και κωλαρακι μικρο σφιχτο για πολυ χουφτωμα. Την εστεισα στα τεσσερα.Στηθηκε ωραια ακολουθουσε στην ένταση και δεκτικη και σε λίγο ξυλαρακι στον κωλο της. Εχυσα κωλο πλατη την πρωτη.
Ντουζακι και δευτερος γυρος καθως ηθελα και αλλο .Επεσε γλειψιματακι στο υπεροχο μουνακι της και με υπομονη και εκεινη με ξανακαυλωσε. Την πηρα λιγο στα ορθια και εδειχνε να γουστάρει πολύ. Το καλύτερο παντως το ειχε για το τέλος οταν καβάλησε.Εκει δωσαμε και οι δυο πονο και γουσταραμε.Χυσιμο δυνατο κοιλια και βυζια.
Εκανα ενα ντουζακι χαιρετηθηκαμε και εις τό επανιδείν.
Εν κατα κλειδι μαγκες η ομορφια της ειναι τετοια που σβηνει καποια θεματακια απειριας που ειναι λογικά.Οποιος ειναι Θεσσαλονικη η ανεβει πάνω και θελει να περάσει ωραια με ενα πανέμορφο και δωτικο πλασμα αξιζει να επισκεφτεί την ,ViΚa και δεν θα χάσει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Μαρ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
525
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, GALLAS, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού