Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 6 10
Call-Girls
26294
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Συναντηθήκαμε λοιπόν στον χώρο της.... παίχτηκε πολύ μπλά μπλά γιατί ξέρει πολύ καλά αγγλικά και μου άρεσε η κουβέντα μαζί της. Έκανα ντουζάκι και ξεκινήσαμε... Δροσερή αναπνοή για πολλά φιλιά και η όρεξη της φουλ για προκαταρκτικά. Το δέρμα της ωραίο και στο μουνί της αρέσει πολύ να την γλείφουν. Μετά από μια τσιμπουκάρα που με ξετρέλανε με καβάλησε... μου άρεσε όπως κουνούσε το κορμί της, ξεκάθαρα το απολάμβανε εκείνη και εγώ ακόμα περισσότερο. Κανέναν παραπάνω κόπο δεν έκανα, έχυσα παίζοντας με τις βυζάρες της.
Δεύτερος γύρος ξεκίνησε με μασάζ και μετά την γάμησα σε ότι στάση πέρασε από το μυαλό μου. Πολύ συνεργάσιμη και δοτική ενώ τα βογγητά της όλο και πιο δυνατά. Το γαμήσι στα τέσσερα είχε και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον γιατί η κωλάρα της αξίζει πολύ σαν θέα αλλά και οι ανοχές της ήταν ότι πρέπει και καυλωμένους σαν εμένα.
Σαν εμφάνιση τα έχουν πει και οι άλλοι δεν είναι κάτι που να αξίζει και οι διάφορες από τις φωτογραφίες είναι μεγάλες αλλά η συμμετοχή της και οι ικανότητες της σε αποζημιώνουν. Όσοι επιμείνετε παρόλο την απογοητευτική εμφάνιση θα περάσετε καλά μαζί της.
Δεύτερος γύρος ξεκίνησε με μασάζ και μετά την γάμησα σε ότι στάση πέρασε από το μυαλό μου. Πολύ συνεργάσιμη και δοτική ενώ τα βογγητά της όλο και πιο δυνατά. Το γαμήσι στα τέσσερα είχε και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον γιατί η κωλάρα της αξίζει πολύ σαν θέα αλλά και οι ανοχές της ήταν ότι πρέπει και καυλωμένους σαν εμένα.
Σαν εμφάνιση τα έχουν πει και οι άλλοι δεν είναι κάτι που να αξίζει και οι διάφορες από τις φωτογραφίες είναι μεγάλες αλλά η συμμετοχή της και οι ικανότητες της σε αποζημιώνουν. Όσοι επιμείνετε παρόλο την απογοητευτική εμφάνιση θα περάσετε καλά μαζί της.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 10, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού