Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 23 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 108962
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Διφορούμενες κριτικές δεν ξέρεις τι να περιμένεις… όποτε δοκιμάζεις μόνος σου!

Η αλήθεια είναι ότι το κορίτσι μας εδώ στις φωτογραφίες φαίνεται τέλειο όπως και κατά την γνώμη μου είναι, αρκετά καλό!

Εύκολη συνεννόηση! και ήρθε στην ώρα της σε ξενοδοχείο της επιλογής μου! Ήρθε καθαρή, προσεγμένη και με ένα διακριτικό άρωμα πολύ όμορφη πρώτη εντύπωση. Καθήσαμε λίγο και τα είπαμε, η φάση ξεκίνησε πολύ χαλαρά με μια πολύ δουλεμένη πίπα, με βλέμμα πάνω στα μάτια σου! χωρίς χεράκι, όλο μέσα να φτύνει και να παίζει με τα αρχιδια ήταν πολύ σωστή με καυλωσε τέρμα!

Προσωπάκι όπως στις φωτογραφίες ένα μικρό Καυλακι, σωματάκι ίσως ήταν πιο χαλαρό από όσο περίμενα αλλά τίμιο με ωραίο κωλαρακι!

Δώσαμε 2 όμορφους γύρους με πόνο, όρεξη και αρκετές αλλαγές! Το κορίτσι μας έπαιρνε πρωτοβουλίες και γούσταρε που γαμιοταν! Σίγουρα η καλύτερη στάση ήταν στα 4 με το κωλαρακι της μπροστά σου και να σε παρακαλάει να πας πιο γρήγορα!

Γενικά μια όμορη εμπειρία! την προτείνω σίγουρα, δυνατό γαμησι και απίστευτη πίπα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
sasthelooles
Ανώτερος
50
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, TOMCRUISE, ΦΑΚΙΡΗΣ και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Αυγούστου, 2024
Στις φωτο παντως φαινεται για πολυ καυτο μωρακι - Αυτα τα μινι schoolgirl φορεματακια ειναι το κατι αλλο βρε παιδι μου
review reaction 3 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1