Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 6 10
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Αποφάσισε να τη δοκιμάσει για να δει τι είναι το «top model». Η εγκατάσταση ήταν εύκολη, έφτασε στο ξενοδοχείο της και πήρε τον αριθμό του δωματίου από το γραφείο.

Στην αρχή χάρηκα όταν την είδα. Τεράστιος βραζιλιάνικος κώλος (δεν είναι δικός μου) αλλά πολύ όμορφο πρόσωπο και ωραίο σώμα. Λίγο πλαδαρό τώρα αλλά όχι κακό.

Έκανα ένα ντους. Πέφτει στο κρεβάτι και δεν γδύνεται. Φοράει ακόμα το σουτιέν και το εσώρουχό της. Τεμπέλης, κακό σημάδι, που δεν έχει στόχο να ευχαριστήσει. Προσπαθώ να τη φιλήσω αλλά δεν θέλει να τη φιλήσω (παρόλο που διαφημίζει το "DFK"). Αλλά ξεκινάει από το στόμα χωρίς, και είναι πολύ καλό. Μετά από λίγα λεπτά ζητάω καουμπόισσα.

Φτάνει από πάνω και είναι εκτός φόρμας. Αρχίζει να φουσκώνει και να φουσκώνει, να αναπνέει ακούγεται (όχι σκληρή σεξ, αλλά σαν να είναι εκτός φόρμας και να προσπαθεί να τρέξει). Ένα λεπτό και τελείωσε. Βγάζει το πουλί μου και αρχίζει να προσπαθεί να με διώξει. Της λέω όχι, ας αλλάξουμε θέση. Είμαστε στο σκυλάκι για μερικά λεπτά, και της λέω να μπει στο κανονικό, ιεραποστολικό. Το κάνει και τη γαμώ για λίγο. Το βγάζει πάλι και αρχίζει να προσπαθεί να με διώξει. Σε αυτό το σημείο βρισκόμαστε μόλις 10 λεπτά στη συνεδρία. Της λέω όχι, ξάπλωσε, θέλω να σε γαμήσω ξανά. Γουρλώνει τα μάτια της και αναπνέει βαριά, ενοχλημένη. Σε εκείνο το σημείο είναι αρκετά. Της λέω "nevermind", κάνε ένα ντους και φεύγω. Ενημερώστε το γραφείο. Συνέχιζε να προσπαθεί να με τραντάξει με το χέρι της μετά από λίγα λεπτά, και δεν είχε καθόλου διάθεση.

Πολύ όμορφο πρόσωπο, ωραία ψεύτικα βυζιά, καλό σώμα συνολικά, αλλά τόσο τεμπέλης και βαριεστημένος. Καμία επιθυμία να κάνει τη δουλειά της. Θα έπρεπε να της κάνει κάτι άλλο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 06, 2024
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Μέλος
Εγγραφή:
10 Αυγ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
66
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, hornyasfuck, Yatoputso και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού