Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.0 1 10
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η πρώτη μου κριτική και τα ελληνικά μου δεν είναι καλά, αλλά θέλω να μοιραστώ πληροφορίες γιατί εκτιμώ τις πληροφορίες που μοιράζονται οι άλλοι. Θέλω επίσης να δώσω περισσότερες δουλειές σε καλά κορίτσια και λιγότερες δουλειές σε κακά κορίτσια, ώστε να έχουμε όλοι καλές εμπειρίες!

Η εγκατάσταση ήταν εύκολη, η επικοινωνία με το γραφείο ήταν εύκολη. Έφτασε στο ξενοδοχείο της, η κοπέλα καθυστέρησε περίπου 5 λεπτά (ή τουλάχιστον έπρεπε να περιμένω, ασυνήθιστο με αυτό το γραφείο). Τελικά πήρε τον αριθμό του δωματίου και ανέβηκε.

Ένα μικρό όμορφο κορίτσι άνοιξε την πόρτα, αλλά δεν είχε διάθεση για σεξ. Ήταν ήσυχη, όχι χαρούμενη, με τα μάτια σκυμμένα. Προσφέρεται ντους. Πήρε την πληρωμή. Μετά το ντους μου λέει να πάω στο κρεβάτι. Προσπαθώ να τη φιλήσω αλλά γυρίζει το κεφάλι της. Ούτε ένα ραμφάκι, παρόλο που η διαφήμισή της έγραφε "DFK", που συνήθως είναι ανοιχτό το στόμα με τη γλώσσα. Κανένα φιλί. Εντάξει δεν πρόκειται να την αναγκάσω φυσικά. Ξάπλωσα λοιπόν, βγάζει ένα προφυλακτικό. Της λέω "προφορικό χωρίς", και λέει "όχι" και βάζει προφυλακτικό. Και πάλι άσχημα, η διαφήμισή της έγραφε OWO. Το Blowjob ήταν απλώς εντάξει.

Είμαι λίγο στενοχωρημένος, αλλά το κορίτσι είναι πολύ πολύ όμορφο. Επίσης μικρό και σφιχτό. Η περιγραφή ήταν ακριβής, αλλά φαίνεται καλύτερα από τις εικόνες στην πραγματική ζωή. Παίρνω την καουμπόισσα της (την από πάνω). Στη συνέχεια ζητά να μεταβεί στο σκυλάκι. Περνάμε λοιπόν για λίγο στο σκυλάκι. Μετά της λέω να περάσει στο κανονικό, ιεραποστολικό. Και εδώ πέρασα τον περισσότερο χρόνο, παίρνοντας το χρόνο μου για να τη γαμήσω. Συμμετείχε λίγο, αλλά όχι πάρα πολύ. Αλλά τουλάχιστον δεν με όρμησε. Μετά σηκώνει το τηλέφωνό της (ενώ ακόμα τη γαμώ) και λέει "πρέπει να τελειώσεις τώρα". Ήμασταν μόλις 20 λεπτά στη συνεδρία των 30 λεπτών επειδή ήταν τόσο αργά. Της λέω εντάξει, ανεβείτε ξανά από πάνω. Με κάνει και με τελειώνει. Κάνω πάλι ντους.

Αφού βγαίνω από το ντους, ξαφνικά είναι όλη χαρούμενη, χαμογελάει, προσπαθεί να μιλήσει, ένα διαφορετικό κορίτσι. Ένα χαρούμενο κορίτσι τώρα που το «μαρτύριο» (υποθέτω;) τελείωσε. Λοιπόν - λυπημένος πριν ξεκινήσουμε, αλλά χαρούμενος πριν φύγω. Μου ζήτησε να έρθω να την ξαναδώ. Όχι στη ζωή.

Το μετάνιωσα; Όχι. Είναι πολύ πολύ όμορφο κορίτσι, μικρό και σφιχτό. Μου άρεσε πάρα πολύ να τη γαμήσω. Αλλά η κακή της διάθεση και τα ψέματα για τα φιλιά και το OWO ήταν μια μεγάλη αποτυχία. Υπάρχουν πολλά ακόμα τίμια κορίτσια που είναι εξίσου όμορφα. Κάνεις τη δική σου κρίση. Αλλά αν θέλετε ένα μικρό και πολύ όμορφο κορίτσι, είναι αυτό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 07, 2024
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
10 Αυγ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
66
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, hornyasfuck, Yatoputso και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού