Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 13 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 34521
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Μια ημέρα πριν το ραντεβού είχα υποστεί μια οδυνηρή εμπειρία, όπου βρισκόμενος σε υπέροχη νησίδα και παραλία του Σαρωνικού δεν μπόρεσα στιγμή να ησυχάσω – λόγω έκτακτης επαγγελματικής υποχρέωσης – και η ευχάριστη ανάμνηση που αποκόμισα ως αντιστάθμιση ήταν μιας πολύ θελκτικής μητέρας, ψηλής με απίστευτη βυζοκοιλάδα που αποκάλυπτε το τιραντάκι της και ζωντάνευε αβάσταχτα όπως έτρεχε πίσω από το πιτσιρίκι της. :smiling-face-with-heart-eyes:

Όταν πέρασε η θύελλα – και πήρε μαζί της όμηρο και τη δύστυχη εκδρομή μου – αποφάσισα να πάρω το αίμα μου πίσω και να συναντήσω κάτι ανάλογο, όπου λόγω επαγγελματικής δεξιότητας και ιδιοσυγκρασίας περίμενα να μου επιφυλάξει και ένα θερμό ερωτικά ραντεβού – φευ. Εμμμμ

Η κοπέλα ακροπατεί πλέον επικίνδυνα στη συνοριογραμμή του επαγγελματικά αποδεκτού σε σχέση με το βάρος της. Και το κόστος επιβαρύνει όχι τόσο το σώμα της, που διασώζεται χάρις στις φυσικές της πληθωρικές βυζάρες με τα ακρόμπαρα στις θηλές της και στην απουσία κυτταρίτιδας, όσο στο πρόσωπο της. Το οποίο έχει αυτό το στυλ της γομαρομπεμπέκας – κάτι σαν την Diana Krall – που έτσι και αλλιώς την επιβαρύνει και στα φυσιολογικά της όρια βάρους, καταλήγει όμως να την εκθέτει όταν πάρει την ανηφόρα. :(

Στα της συνάντησης επιγραμματικά, γιατί εξανεμίζεται τάχιστα από τη μνήμη μου. Τραβιόταν στα φιλιά, γλώσσα ούτε γι’ αστείο, άφηνε να προσκυνήσεις στις βυζάρες της, άφηνε επιφανειακό δάχτυλο στο μουνάκι της στο οποίο μετά από λίγο έβαλε κόφτη. Μαλακία Κάτι ξενέρωτα επιφωνήματα δήθεν καύλας, σα φτηνή πορνοταινία, έκαναν την κατάσταση χειρότερη. Πολύ καλή πίπα μετά από ψεκασμό με πλήρη εισρόφηση, όπου θα μπορούσα να καταθέσω εκεί αν αφηνόμουν. Τη γειτονιά τη σνόμπαρε. Σεξ cow – όπου το μόνο που άξιζε ήταν να πασπατεύεις τις βυζάρες της – και ιεραποστολικό, όπου επήλθε η κατάθεση στο σακουλάκι, κάτι το οποίο προσπάθησα να το επισπεύσω και διανοητικά. Κατσικογάμης

Μετά το – δικό μου – ντους, συνειδητοποίησα πως δεν είχα καμία πλέον επιθυμία να δεχτώ επιπρόσθετες ερωτικές υπηρεσίες. Μιλήσαμε λίγη ώρα – γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά και μπορείς να συζητήσεις μαζί της – και της ανακοίνωσα το πρόωρο τέλος. Ευλόγησον

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
miraculous mandarin
Ανώτερος
30
Πόντοι:
5.271
Ανάφερε αυτήν την κριτική