Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.6 6 10
Call-Girls
29330
Γενική βαθμολογία
4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Πριν ακόμα εισέλθει στην οικία μου , είχα αντιληφθεί την άφιξη της από τις κόρνες στο δρόμο. Η πρόσβαση της στο σπίτι πραγματοποιήθηκε με δυσκολία λόγω κολάρας και ύψους. ωραίο ντύσιμο , άγνοια της αγγλικής διαλέκτου, χρήση Translator. Ήπιε κρασί , προσπάθεια για social . Πέρασμα στα ενδότερα. Θρασύτατα άλλαξε τη μουσική που είχα ετοιμάσει. Αφαίρεσε την ενδυμασία της και στο αντίκρισμα του συνδυασμού τεράστια σιλικονάτα στήθη - μέση δαχτυλίδι - μαύρη γεμάτη κολάρα , έμεινα άλαλος. Υπέροχο , τρυφερό μουνάκι που ομοιάζει με παρθένας , που άρχισε να ρέει υγρά με λίγα αγγίγματα της γλώσσας μου. Cow και τελείωμα σε 2 ΄ , σεληνιασμένος με το υπερθέαμα. Second round αφού προηγήθηκε φρεσκάρισμα με μαντηλάκια. Μου την έκανε κάγκελο με 69 , ανελέητο σφυροκόπημα στα 4 , όρθια και το τέλος επήλθε με missionary. Εισήλθα στο μπάνιο για το απαραίτητο φρεσκάρισμα και επιστρέφοντας αντίκρισα την εν λόγω κορασίδα να αυνανίζεται δίχως αύριο καθώς με προσκαλούσε να συνεισφέρω στη διαδικασία με τα δάχτυλα μου. Ενέδωσα στο κάλεσμα της και ολοκληρώθηκε η αποστολής της . (στο γλουτό της υπάρχει μικρό τατουάζ που έκανε στο Brazil έπειτα από ανελέητη οινοποσία ).
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 15, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Δηλαδή αντί να σου χτυπήσει κουδούνι βάραγε κάτω κόρνες ο οδηγός;; αν καταλαβα καλά; Διακριτικότητα 0 αν εγινε αυτό,επίσης θα αντιλήφθηκε και όλη η γειτονιά την άφιξη της εκτός από σένα