Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 3 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Είχα βάλει στο μάτι την Αυγούστα με το που την είδα. Βρίσκω λοιπόν την ευκαιρία να την συναντήσω, παίρνω το γραφείο και κλείνω το ραντεβού γρήγορα και εύκολα.

Το κορίτσι φτάνει και χτυπάει απαλά την πόρτα, ανοίγω και βλέπω το πανέμορφο πλάσμα των φωτογραφιών ακριβώς ότι βλέπετε. Σύντομη κουβεντούλα (σε καλά αγγλικά) και της προσφέρω ποτό αλλά δεν πίνει καθόλου από ότι είπε. Η συμπεριφορά της ήταν χαμηλών τόνων αλλά αρκετά μαγκωμένη έως και ψυχρή σε κάποιο βαθμό. Της ζητάω να κάνει μπανάκι και μου λέει εσύ πρώτος, της απαντάω ότι λίγο πριν έρθω στο χοτέλι έκανα μπάνιο αλλά φυσικά θα κάνω πάλι για να νιώθει άνετα. Μπαίνει μετά και εκείνη και έρχεται προς το κρεβάτι. Της ζητάω πριν ξεκινήσουμε να φρεσκάρουμε το στόμα μας και οι δύο, ανοίγω μια μικρή οδοντόκρεμα και ενώ ήδη πλένομαι της την προσφέρω. Φάουλ 1ο με κοιτάει περίεργα (!?) και μου λέει έχω ήδη πλύνει το στόμα μου, της απαντάω και εγώ το ίδιο απλά να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα. Επιμένει ότι δεν θέλει χωρίς να πει γιατί και πάει προς το κρεβάτι. Οκ σκέφτομαι, λίγο ξενερωτικά μέχρι εδώ αλλά δεν έγινε και τίποτα πάμε στο ψητό.

Στο κρεβάτι η μαγκωμάρα υποχωρεί κάπως, ξεκινάμε με φιλιά, με καυλώνει εύκολα και δίνει μια ερασιτεχνική πίπα που δεν με χάλασε πάντως. Ξεκινάω με doggy και μετά την γυρνάω ιεραποστολικό για να βλέπω αυτό το τέλειο για τα γούστα μου πρόσωπο. Καμία πρωτοβουλία από πλευρά της αλλά τουλάχιστον συμμετείχε και φάνηκε να γουστάρει το γαμήσι. Κατάθεση στον σκούφο μέσα της και ξαπλώνω στο κρεβάτι. Μας μένουν περίπου 15 λεπτά και αμφιταλαντεύομαι αν πρέπει να επεκτείνω κυρίως γιατί με φτιάχνει εμφανισιακά. Της προτείνω επέκταση εφόσον θέλει, μου απαντάει ότι για προσωπικό της λόγο προτιμάει να μην επεκτείνουμε και φυσικά το σέβομαι. Φάουλ 2ο ντύνεται, πεταχτό φιλί και φεύγει 10 λεπτά πριν κλείσει η ώρα.

Συμπερασματικά, καθαρά σε εξωτερική εμφάνιση και σε αυτό το στυλ είναι για μένα κοντά στο τέλειο πετιτ καυλάκι. Περίμενα περισσότερα σε συμπεριφορά και κρεβάτι. Το δεύτερο φάουλ είναι βαρύ κατά την άποψη μου, εκτιμώ την ειλικρίνεια, όμως δεν ήταν επαγγελματική η συμπεριφορά συνολικά. Είχα όλη την καλή διάθεση να την ξεμπλοκάρω αλλα δεν συνέβη, ίσως με άλλους ταιριάξει καλύτερα. Ήταν ένα άχρωμο ραντεβού που θα ξεχάσω πολύ σύντομα, κρίμα αλλά δεν θα την ξανασυναντούσα.

Βαθμολογίες σε κανονική κλίμακα:
Εμφάνιση (πρόσωπο) 9
Εμφάνιση (σώμα) 8
Γενική συμπεριφορά 5
Επικοινωνία 6
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή 6
Σχέση αξίας/κόστους 5

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 05, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Morg0th
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
19 Μαρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
340
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, doc_lin, mancunian1986 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Αυγούστου, 2024
Ήσασταν λίγο έντονος (όχι βίαιος να μην σας παρεξηγήσουν και οι υπόλοιποι αναγνώστες) για την φυσιολογία της και το κορίτσι πόνεσε και για αυτό δεν ήθελε επέκταση ραντεβού
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση όπως και να έχει πάντως Καπέλο
review reaction 1 hornyasfuck, Silvio Berlusconi, nickdem
09 Αυγούστου, 2024
Κρίμα και φαίνεται ωραίο προσωπάκι. Ευχαριστούμε

Έτσι!
review reaction 1 hornyasfuck, Morg0th
09 Αυγούστου, 2024
καλα ρε παικτης της ζητησες να βουρτσισει τα δοντια της πριν ξεκινησετε???
ποιος εισαι να πουμε ο μονκ των πουτανιαρηδων?Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
review reaction 3 hornyasfuck, Yatoputso, stadeos και 3 άλλα μέλη
09 Αυγούστου, 2024
@C.G.A Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας παρόλο που δεν παρπονέθηκα ουτε σε εσάς σαν γραφείο, ούτε στο κορίτσι.

Σε κανένα σημείο της συνεύρεσης μας δεν ανέφερε το κορίτσι οτι πόνεσε, μάλιστα αν δείτε τι έγραψα, στο σέξ τα πήγε καλύτερα απο όλα τα υπόλοιπα και τουλάχιστον έδειχνε να το απολαμβάνει. Δεν μπορώ να φανταστώ τι εννοεί λέγοντας οτι ήμουν έντονος, ούτε μπορώ να μπώ μέσα στο μυαλό της άλλα είμαι βέβαιος ότι πάντα σέβομαι την παρτενέρ μου ανεξαρτήτως ιδιότητας.

Για να το θέσω απολύτως ξεκάθαρα, δεν υπάρχει ουτε μία περίπτωση να μου πει ή έστω να μου δείξει ένα κορίτσι οτι το πονάω στο σεξ και να μην προσαρμοστώ ώστε να νιώθει καλά και εκείνη. Θεωρώ οτι ο προσωπικός λόγος, που δεν έχει να κάνει σε τίποτα με εμένα, ήταν ο λόγος που δεν ήθελε επέκταση και τον σεβάστηκα απόλυτα. Μην τα ρίχνουμε όμως και στον άνεμο για δικαιολογία. Σας ευχαριστώ και εγώ, όλα καλά και πάμε παρακάτω.
review reaction 1 hornyasfuck, karamitros1972
09 Αυγούστου, 2024
Ποτέ δεν πλένουμε τα δόντια μας πριν αλλά και μετά. Ένας μικροερεθισμός των ούλων είναι πόρτα για μικρόβια. Και σχεδόν όλοι οι ιοί όπως το ειτζ και τα μικρόβια μεταδίδονται με το αίμα. Μπράβο στη κοπέλα που δεν έπλυνε τα δόντια της. Σας προφύλαξε και τους δύο. Τυχερούλη.
Εσύ κάνε μερικές γαργάρες με στοματικό διάλυμα όχι ότι και αυτό δουλεύει. Αλλά μη ζητάς και από τον άλλο να είναι ψυχαναγκαστικός.
Αυτό το άθλημα έχει τα ρίσκα του.
review reaction 1 hornyasfuck, Yatoputso, Καβαλαρης!!! και 4 άλλα μέλη
09 Αυγούστου, 2024
@TOMCRUISE @nickdem
Ξεφτέρια είστε και οι δυο σας….που είδατε ρε τύποι να γράφω για βούρτσισμα δοντιών;

Μάθετε να διαβάζετε πριν πετάξετε την κάθε παπαριά που γέννησε η φαντασία σας.
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, Bartender 74
09 Αυγούστου, 2024
ισχύει για το πλύσιμο.
κι ακόμα χειρότερα ΔΕΝ έχουμε ξυριστεί (πάνω, κάτω) λιγότερο από 24 ώρες πριν...
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
10 Αυγούστου, 2024
Και για να μην είμαι άδικος και με το κορίτσι είναι πολύ πιθανό, να ταιριάξει πολύ καλύτερα με άλλους τύπους εδώ μέσα και να περάσουν ζάχαρη.

Την προσωπική μου εμπειρία έγραψα. Να γαμάτε καλά.

Καπέλο
review reaction 1 hornyasfuck, Yatoputso, bigmountain και 1 ακόμα μέλος
11 Αυγούστου, 2024
η κοπελα ειαι κουκλα, ειναι ομως για ερωτικους ρυθμους
εγω εμεινα πανω απο ικανοποιημενος
review reaction 1 hornyasfuck, Morg0th
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9