Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 3 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μπηκε μεσα με φορεμα και χωρις σουτιεν απο κατω, το πρωτο πραγμα που προσεξα λογο των βυζιων της τα οποια ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει. Ηταν σκληρα μεν στην αισθηση αλλα το σχημα τελειο και η τομη ανυπαρκτη. Ηταν βαμμενη οσο οσο και καλα περιποιημενη. Συνολικα διαφερει απο ελαχιστα εως καθολου απο τις φωτογραφιες αλλα εχει κανει παιδι και μας κρυβει αρκετη χαλαρωση στην κοιλια και στα ποδια.
Το προσωπο πιο γλυκο, η ευγενια ενισχυει το χαρακτηριστικο αυτο και με τα μετρια αγγλικα που ξερει προσπαθει να ειναι φιλικη. Μεσα στην κουβεντα, εκτος απο καποια προσωπικα της θεματα μου ειπε επισης οτι ειναι φιλη με την Σοφια οπως και οτι βρηκε πολυ ακριβα τα ταξι στην Αθηνα. Στα σεξουαλικα ειναι ως εξης....
Δινει μετρημενα αλλα καλα φιλια και με γλωσσα, κανει ωραια πιπα αλλα με χερι ενω αν της ζητησεις να σου γλειψει τα αρχιδια το κανει χωρις δευτερη κουβεντα. Εκανε καλα στησιματα και βογγουσε μονο οσο πρεπει, χωρις υπερβολες και ψευτικες φωνες. Γουσταρει τοσο τις χαμηλες στροφες οσο και τις ψηλες, την λες εμπειρη ενω ξερεις οτι οσο την γαμας το ευχαριστιεται.
Προσφερθηκε στο διαλειμμα για μασαζ αλλα δεν ηταν κατι που αξιζε ενω αντιθετος συνολικα αξιζε τα λεφτα που πηρε, τα δουλεψε με ορεξη για να προσφερει και να λαβει ικανοποιηση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 07, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
30 Ιουλ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
369
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, Γιώργος Παπ. και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού