Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 2 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συναντηση με Λολα, αρκετα αργα, αλλα παρολα αυτα ηρθε με πολυ καλη διαθεση. Απ'οτι μου ειπε, παλαιοτερα συνεργαστηκε και με αλλο γραφειο. Ντυμενη με ενα ωραιο κοντο φορεμα και δεν αργησαν να ξεκινησουν τα γλωσσοφιλα ενω ημασταν ορθιοι στη πορτα (φιλαει ωραια) και τα χουφτωματα εκατεροθεν. Αυτο παιζει να κρατησε κανα 10λεπτο και εν συνεχεια μπηκε στο μπανιο αφηνοντας και πορτα ανοιχτη.

Λοιπον, εμφανισιακα, ενω δεν ειμαι απο τους φανατικους βυζολαγνους, αυτο το βυζι που εχει, δν χορταινα να το χουφτωνω..σε συνδιασμο με την αντιθεση πολυ λεπτης κοπελας με καυλωσε τρελα. Ποδι μοντελε, οσο το χερι μου, κωλαρακι το ιδιο. Οποτε οσοι θελετε εκει πιασιματα, κοιταξτε αλλου. Προσωπικα ειμαι φαν του σκιννυ.

Τα αγγλικα της μετρια, για τα βασικα θα βγαλετε ακρη, αλλα σε πιο συνθετες κουβεντες, μαζι θα μιλατε, χωρια θα καταλαβαινετε. Το προσπαθει παντως. Ειναι προσχαρη, σε βαθμο που με ανησυχησε για το μετεπειτα, αλλα εκει τελικα ηταν απολυτα πιστη στο καθηκον.

Βγαινοντας απο μπανιο, ξεκινησε με πιπα. Ειχε το παθος, το προσπαθησε και σταματησε μονο οταν της το ζητησα εγω. Σηκωνει βελτιωση σαυτο το κομματι.

Κανα 10λεπτο κρατησε και η πιπα και την ειπα να με καβαλησει. Το ενα χερι μονιμως κολλημενο στο βυζι και γλωσσοφιλα οποτε τα ηθελα. Κανα 20λεπτο σαυτη τη σταση οπου δεν αντεξα και εχυσα.

Μπανακι, λιγη κουβεντα, προσπαθεια για 2ο γυρο, παρολο που ειχαν μεινει 10 λεπτα, την εστησα στα 4 οπου μετα απο λιγο σταματησα αφου κτλβα οτι δεν παιζει να χυσω και 2η. Προς τιμην της με ρωτησε αν θελω να προσπαθησει με πιπα.

Κυριολεκτικα σε ολο το ραντεβου με κοιτουσε στα ματια οσο γαμιομασταν. Περασα ωραια.

Αυτα. Ματάκι

Πληροφορίες Συνάντησης

Κόστος
160€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Lovelace
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
23 Δεκ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
421
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 bigmountain, mancunian1986, hornyasfuck και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Αυγούστου, 2024
Απο κωλαρακι τι λεει?Οι τρυπουλες της καθαρες?
review reaction 1 hornyasfuck
08 Αυγούστου, 2024
traxanoplagias δεν εξερευνησα, δεν κανω γλειφομουνι και δεν εκανα καθολου κινηση για δαχτυλο, οποτε δεν ξερω αν παιζει με κοφτες εκει. Στα 4 κανα 5λεπτο να εκατσα στο 2ο γυρο, δεν παρατηρησα κατι περιεργο, αλλα μην σε παρω κ στο λαιμο μου. Κατα βαση πιπα και απο πανω μου cow επαιξε.
review reaction 1 hornyasfuck, TRAXANOPLAGIAS1234
15 Αυγούστου, 2024
Από πρόσωπο πως είναι? Είνναι όπως φαίνεται στις photo?
review reaction 1 hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3