Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 5 10
Call-Girls 24283
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συνάντηση με την Κατυ

Επέλεξα την Κατυ γιατί κάτι μου έκανε κλικ στο πρόσωπο της. Κορμί επίσης στα γούστα μου και έτσι δεν το πολυ σκέφτηκα και το έκλεισα το ραντεβού. Εύκολη συνεννόηση ως συνήθως με το γραφείο και ραντεβού στον χώρο της στο γνωστό χοτελ.

Για καλή μου τύχη αυτό που συνάντησα όταν έφτασα εκεί ήταν πολυ κοντά στις φωτογραφίες, γλυκιά όμορφη κοπελα με ωραίο χαμόγελο και κορμακι όπως στις φωτογραφίες. Καλή φάση μου έφτιαξε η διάθεση μόλις την είδα, είχα ψηθεί όλη μέρα με την ζέστη και την πίεση της δουλειάς και το χρειαζόμουν.

Καλωσόρισμα με χαμόγελο φιλί πεταχτό και επικοινωνία σε σχετικά καλά αγγλικά. Αφού πήγα στο μπάνιο να πλυθώ λίγο, γύρισα και με περίμενε με ένα πολυ ωραίο σετακι μαύρα εσώρουχα που της πήγαιναν παρα πολυ. Πήγα και καθήσα δίπλα της στο κρεβάτι και ξεκινησαμε το χαμουρεμα. Πολυ γρήγορα τον πήρε στο στόμα της και μου πρόσφερε μια πολυ ωραία πιπα με μαεστρία και τον έβαζε και για λίγο βαθειά ανά στιγμές. Έπαιξα κι εγώ με το μουνακι της για να ζεσταθεί. Μετά από λίγο την σταμάτησα για να την στήσω στα τέσσερα και να τελειώσω πολυ σύντομα. Αυτό ήταν για να χαλαρώσω από την ένταση της ημέρας.

Δεύτερος γύρος πολυ ποιο slow με αρκετή ώρα στην πιπα και πολλές εναλλαγές σε στάσεις. Σε όλα ακολουθούσε και στηνότανε σωστά χωρις να «κλέβει». Κραυγουλες και βογκητά είχαμε σε φυσιολογικό βαθμό όχι ψεύτικα. Όλα πήγαν καλά και τελείωσα την δεύτερη φορά με το κορίτσι πάνω μου να κοπανιέται και να δινω κι εγώ από κάτω συγχρονισμένα.

Πολυ καλά πήγε η συνάντηση, πέρασα καλά το ευχαριστήθηκα. Η κοπέλα είναι πολυ δεκτική σε όλα συμμετέχει και αντέχει και σε γρήγορους ρυθμούς. Διαμαντάκι για εμένα την προτείνω ανεπιφύλακτα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 05, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Niko_Like
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
120
Likes:
5.108
Πόντοι:
17.060
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, mancunian1986, TOMCRUISE και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού