Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 6 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 31505
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πέρασα πολύ καλά με την Αλεξία και θα την ξαναδώ σίγουρα, πιστευω για όσους γουστάρουν το στυλ της θα περάσουν καλά. Οι φώτο παρα πολύ κοντά στη πραγματικότητα με μόνο μία μικρή διόρθωση του στήθους προς το κα΄λύτερο

Εάν με άφηνε το σύστημα θα έβαζα, πρόσωπο 7, σώμα 8 , σχέση αξίας / κ΄οστους 9 και σε όλα τα άλλα 10 .

Την Αλεξία θα την ξανά συναντήσω γιατί είναι μια πιτσιρίκα μελανούρι κάβλα. Σε κάνει να νιώθεις ότι απολαμβάνει και συμμετέχει στο σεξ. Ότι προσφέρει στο κρεβάτι, το κάνει με άνεση και φυσικότητα σαν να είναι η γκόμενα σου και καλά. Έρχεται με χαμόγελο και φεύγεις και εσύ και αυτή με χαμόγελο και φιλία.
Επίσης, πολύ σημαντικό για εμένα προσφέρει μια υπέροχη μακράς διάρκειας πίπα που την σκέφτομαι και καβλώνω! Δεν τρώει χρόνο, επικοινωνεί σαν κανονικός άνθρωπος χωρίς υπερβολές αλλά και ούτε και μουγκαμάρες που σε κάνουν να νιώθεις άβολα και μαλάκας. Τέλος έχει υπέροχο κώλο της και ας μην το δίνει, εμένα δεν με νοιάζει.

Βέβαια, μην την καλέσετε εάν ψάχνετε ψηλή, με μοντελέ σώμα, πρόσωπο με σλάβικά χαρακτηρίστηκα , ξανθά μαλλιά, άγρια πόρνο σεξο-κατάσταση στο κρεβάτι του στυλ "σκίσεμαι να αλλάξω ράπτη" και τα λοιπά. Δεν το βγάζει ή για να είμαι πιο σωστός δεν το ΄έβγαλε με μένα.

Φαντάζομαι, ότι για όλα τα παραπάνω θετικά που ανέφερα για την κοπέλας η προϋπόθεση είναι να είμαστε καθαροί, περιποιημένοι να συμπεριφερόμαστε και εμείς σαν κανονικοί άνθρωποι και όχι σαν μαλάκες. Ως γνωστόν το κορίτσι κάνει μια δύσκολη δουλεία και εάν είσαι εσύ οκ με την Αλεξία θα πάρεις πίσω μια ώρα ερωτικής απόλαυσης.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 22, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
14
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, TOMCRUISE, mancunian1986 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Αυγούστου, 2024
Μια διευκρινηση αν μπορεις. Γραφεις :
" Τέλος έχει υπέροχο κώλο της και ας μην το δίνει, εμένα δεν με νοιάζει."
Στη σελιδα της ομως στο γραφειο γραφει οτι τον δινει. Εσυ της το ζητησες και σου πε οτι δεν κανει πρωκτικο; Γιατι αν εγινε ετσι τοτε θα πρεπε να το αφαιρεσουν απο τις υπηρεσιες στη σελιδα της
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
08 Αυγούστου, 2024
Σχετικά με την ερώτηση του ALLFORONE , γράψτε λάθος δικό μου, δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι κάνει πρωκτικό , δεν το ζήτησα γιατί δεν το ήξερα, όποτε για να το γράφει πιθανών να το κάνει
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2