Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 21 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 110431
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ελίζα λοιπόν!
Δεν την είχα συναντήσει λόγω μέτριων-κακών κριτικών.. Τσιμπημένο και το δωράκι οπότε έλεγα άστο..
Απουσίαζε από την διαθεσιμότητα για μεγάλο διάστημα και ειπώθηκε ότι ίσως σταμάτησε.
Τελικά έκανε επανεμφάνιση και δήλωσε ανανεωμένη.
Σκέφτηκα να δώσω μια ευκαιρία να δω τι παίζει. Περιέργεια και ό,τι γίνει.
Επικοινωνία με το γραφείο. Χτύπημα πόρτας με δεκάλεπτη καθυστέρηση.
Κατάξανθο, ψηλό, χαμογελαστό πιπίνι. Ωραία εμφάνιση, όμορφο πρόσωπο, δυνατό σώμα.
Ηλικία γύρω στα 21, η φοιτήτρια που τραβάει το βλέμμα σου στα μαγαζιά.
Μια μικρή αμηχανία, της είπα να χαλαρώσει, σκοπός είναι να περάσουμε όμορφα. Την ρώτησα τι της αρέσει και τι όχι, δεν θα κάνουμε στο πρώτο μονόωρο ραντεβού πορνοσταριλικια Χαμόγελο με γλώσσα
Μου έβγαλε κάτι πολύ amateur και μου άρεσε, όχι πουτανιά πολύ έμπειρης κοπέλας που έχει γράψει χιλιόμετρα..
Όσο συζητούσαμε έβγαζε ρούχα.. Υπέροχο στήθος, σφιχτός κώλος.. Υπάρχει και βιντεάκι στην καρτέλα της στο σάιτ του μάγου όπου είναι ξεκάθαρο τι θα συναντήσεις.
Έκανε το ντουζάκι της, δεν ήθελε να πιει κάτι, δεν κάπνισε..
Όσο για τα επίμαχα ερωτήματα πολλών, μου είπε ότι δεν έχει θέμα με τα φιλιά με γλώσσα, δεν είναι το αγαπημένο της να τελειώνει κάποιος μέσα της στο προφυλακτικό αλλά δεν θα τον κόψει ενώ δεν κάνει τελειωτικό στο στόμα/πρόσωπο. Κρίμα της είπα για το CIF γιατί με τέτοια προσωπάρα ήθελα να σε δω να μου χαμογελάς χυμένη Πλατύ χαμόγελο
Στα περί ανανέωσης, μπαίνει με άλλο αέρα στο δωμάτιο και με καλή διάθεση.. Γενικά με ρώταγε συνεχώς τι μου αρέσει και ήθελε να με ευχαριστήσει..
Πρώτα αναγνωριστικά φιλιά, μασαζάκι σε στήθος, κώλο, παιχνίδι με την κλειτορίδα να δούμε πως ανταποκρίνεται..
Ζήτησε να κάνει στοματικό, καλή φάση με τόσο ωραίο πρόσωπο και πέρασμα από @@.
Σύντομα στήθηκε στα 4 για να της το ανταποδώσω. Άρχισε να μουσκεύει.
Της έβαλα δάχτυλα καθώς η ίδια έπαιζε με την κλειτορίδα της. Ταυτόχρονα φιλιόμασταν και γούσταρε παιχνίδι. Όταν έγινε εντελώς μούσκεμα, μου ζήτησε να βάλω προφυλακτικό. Είσοδος ιεραποστολικά, στενό μουνάκι που ανταποκρινόταν, κατέβαζε συνεχώς υγρά.
Την έβαλα να με καβαλήσει, γυρίσαμε στα 4, είχε όρεξη.. Με ρώταγε που θέλω να την χύσω.
Της είπα στον κώλο όπως και έγινε. Καθόταν στα 4 τουρλωμένη και μου ζήτησε να την σκουπίσω.. Είσαι για φωτογραφία της λέω ρε baby και γέλαγε..
Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε ο γύρος και επειδή δεν είχαμε πολύ χρόνο, αράξαμε και τα είπαμε αφού ξαναέκανε το ντουζάκι της.
Γενικά ένιωσα ότι συνάντησα μια κούκλα φοιτήτρια που γνώρισα σε ένα μαγαζί και καταλήξαμε να κάνουμε σεξ με τις ατέλειες του αλλά και τις ωραίες στιγμές. Amateur φάση με μία πολύ μικρή κοπέλα ηλικιακά.
Την προτείνω σε όσους γουστάρουν πιπίνια, μοντελέ φάση και δεν πάνε να κάνουν καφριλίκια από το πρώτο ραντεβού. Θα δώσουν λίγο χρόνο στην κοπέλα να φτιαχτεί.
Το δωράκι είναι σίγουρα υψηλό και ο ανταγωνισμός τεράστιος αλλά και η εμφάνιση της κοπέλας ανώτερη.
Ό,τι ευχαριστεί τον καθένα.
Όλο και κάτι θα ξέχασα να αναφέρω.. Καλή μας συνέχεια!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Antidote
Ανώτερος
35
Πόντοι:
6.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Annapurna, ypotaktikos97, gpikasso και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

18 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Αυγούστου, 2024
Eνα ενα μας τα βγαζει,τωρα δεν κανει ουτε cim;Σε λιγο θα πει δεν κανω ουτε σεξ και τελικα αποφασισα να κανω συναντησεις μεσω skypeΧαχαχα!
review reaction 3 review reaction 2 Eros82, Α-Ω, Gigifiogkos και 6 άλλα μέλη
04 Αυγούστου, 2024
Πάντως στις υπηρεσίες της αναφέρει ξεκάθαρα στα έξτρα το cim . Αν δε το κάνει καλό είναι να αφαιρεθεί άμεσα γιατί κάποιος μπορεί να μετράει αν το κάνει έστω σα έξτρα και να βασίζεται σε αυτό . Όταν την είχα πάρει πέρυσι θυμάμαι ότι το έκανε . Άρα δε έχουμε να κάνουμε με ανανέωση αλλά υποβάθμιση προσωπική μου άποψη .
review reaction 1 bigmountain, Α-Ω, petran 19866266 και 1 ακόμα μέλος
04 Αυγούστου, 2024
Ειναι αυτή η Ελληνίδα φόλα που δε αφήνει να την χύνεις μεσα στο μουνί?
Απεφυγες να μας πεις αν στο απαγόρεψε αυτό και σε εσενα.
review reaction 3 review reaction 1 makao, petran 19866266, hornyasfuck
04 Αυγούστου, 2024
Στα 150 ίσως τη δοκίμαζα,στα 180 όχι,και αυτό το πολύ amateur φάση δε με τρελαίνει.Σιγα τις αλλαγές που έχει κάνει απ'οτι διαβασα,από 'μενα είναι οχι.Αφου περασες εσύ καλά κ δεν τα εκλαψες, τυχερός είσαι.
review reaction 1 makao, petran 19866266, hornyasfuck
04 Αυγούστου, 2024
Δηλαδη δεν εχει προβλημα να χωνεις τα δαχτυλα μεσα , αλλα εχει προβλημα να τελειωσεις στο προφυλακτικο . Ελα μουνι στο τοπο σου , τι αλλη ανωμαλια θα ακουσω
review reaction 3 review reaction 1 makao, petran 19866266, hornyasfuck
05 Αυγούστου, 2024
Με αυτά που μας λες, τα 180 που έδωσες δεν αξίζουν.
review reaction 1 makao, petran 19866266, hornyasfuck
05 Αυγούστου, 2024
gnnakos Αποφάσισε να το κόψει, κακώς υπάρχει ακόμα στην καρτέλα της. Καλό είναι να μην κάνουν τα κορίτσια πράγματα που δεν θέλουν, έτσι δημιουργούνται παρεξηγήσεις.
review reaction 1 Eros82, bigmountain, petran 19866266 και 1 ακόμα μέλος
05 Αυγούστου, 2024
Αν υπήρχε μια περίπτωση να την συναντήσω, τώρα χωρίς cim δεν υπάρχει καμία
review reaction 1 petran 19866266, hornyasfuck
05 Αυγούστου, 2024
Με ΤΟ ΣΏΜΑ που έχει, αν ανέβαζε λίγο υπηρεσίες, θα την κυνηγούσαν χαλαρά οι περισσότεροι.

Αν δε έδινε κώλο (έστω από μια φορά στο ραντεβού) και έκανε ωραίο, δυνατό, βαθύ, στραγγιστο CIM, κάτι ανεξάρτητες που έγιναν πάλι "trendy", θα είχαν για πελατεία μόνο τους πυρφοροαγαπουληδες τους.

ΔΕΝ μιλάω καν για άλλες ανεξάρτητες, πχ γνωστό προ γκρανυ μιλφακι, αυτές θα την έβλεπαν με κυάλια (και ούτε).

Αλλά φυσικά με τα ΑΝ, δουλειά δεν γίνεται.
Next please.
review reaction 1 hornyasfuck, petran 19866266
05 Αυγούστου, 2024
180 ευρώ για να τον παίξουμε?
Ρε πάμε καλά?
review reaction 3 DmtrsxXx, makao, hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
18 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2