Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 11 10
Call-Girls
42063
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Να πω πολλά διαφορετικά από όσα έχουν ήδη ειπωθεί δεν έχω και η δικιά μου κριτική πάνω κάτω τα ίδια θα είναι.
Κλείσιμο ραντεβού εύκολα η κοπέλα στην πόρτα μου την προκαθορισμενη ώρα και αντικρίζω την κοπέλα από της φοτο αλλά στο πιο γήινο.
Όμορφη κοπέλα κοντούλα λεπτό σωματακι.
Κάθετε μαγκομενη πολύ στην αρχή δεν μίλαγε και με ευκολία.
Μετά τον πρώτο γύρο ανοίχτηκε και λύθηκε και έγινε πιο ραντεβού η φάση.
Τώρα στο δια ταύτα στήθος μικρό πολύ ωραίο σώμα καθαροτατη η κοπέλα φιλιά Πολλά τα δίνει απλόχερα στοματικό τώρα εδώ εγώ θα πω ότι ήταν πολύ μέτριο παρότι το προσπαθεί βάζει και σαλακι αλλά οκ δεν θα τρελαθείτε και ολας.
Στο σεξ τώρα είτε από εμπρός είτε από την πίσω πόρτα θα βάλει τζελ αλλά ενώ σου λέει στην αρχή γκοου ιζι αν πάρει ρυθμό δεν μασάει πουθενά δίνει πόνο η κοπέλα και μπράβο τής.
Τώρα από αυτό που λένε τα παιδιά δεν ξέρω εμένα δάχτυλο δέχτηκε δεν είπε τίποτα μα και μου ίσως ήταν στην όλη φάση της περιποίησης και γουσταρε δεν ξέρω.
Γενικά αυτά πάνω κάτω είναι μια κοπέλα για πιο γκερλφρεντ καταστάσεις ευγενική και χαμογελαστή για να περάσεις όμορφα την ώρα σού.
Κλείσιμο ραντεβού εύκολα η κοπέλα στην πόρτα μου την προκαθορισμενη ώρα και αντικρίζω την κοπέλα από της φοτο αλλά στο πιο γήινο.
Όμορφη κοπέλα κοντούλα λεπτό σωματακι.
Κάθετε μαγκομενη πολύ στην αρχή δεν μίλαγε και με ευκολία.
Μετά τον πρώτο γύρο ανοίχτηκε και λύθηκε και έγινε πιο ραντεβού η φάση.
Τώρα στο δια ταύτα στήθος μικρό πολύ ωραίο σώμα καθαροτατη η κοπέλα φιλιά Πολλά τα δίνει απλόχερα στοματικό τώρα εδώ εγώ θα πω ότι ήταν πολύ μέτριο παρότι το προσπαθεί βάζει και σαλακι αλλά οκ δεν θα τρελαθείτε και ολας.
Στο σεξ τώρα είτε από εμπρός είτε από την πίσω πόρτα θα βάλει τζελ αλλά ενώ σου λέει στην αρχή γκοου ιζι αν πάρει ρυθμό δεν μασάει πουθενά δίνει πόνο η κοπέλα και μπράβο τής.
Τώρα από αυτό που λένε τα παιδιά δεν ξέρω εμένα δάχτυλο δέχτηκε δεν είπε τίποτα μα και μου ίσως ήταν στην όλη φάση της περιποίησης και γουσταρε δεν ξέρω.
Γενικά αυτά πάνω κάτω είναι μια κοπέλα για πιο γκερλφρεντ καταστάσεις ευγενική και χαμογελαστή για να περάσεις όμορφα την ώρα σού.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 03, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν