Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 42 10
Call-Girls 238877
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Πρώτη φορα στα χρονικά και λόγω πολλών απρόβλεπτων καταστάσεων ο elganador Αύγουστο μήνα ξέμεινε Αθήνα μόνος με διάθεση να αλλάξει πολλά πράγματα και από Σεπτέμβρη να μπει με νέα διάθεση στις νέες προκλήσεις που τον περιμένουν
ομως ευτυχώς η δυστυχώς πολλά αλλάζουν το μόνο που δεν αλλάζει είναι η ατελείωτη όρεξη που έχω για το μουνι και το γαμησι ετσι για μια ακόμη φορα οι καυλες στο κόκκινο μέρα μεσημέρι και επειδή έχω πει ότι πλέον δεν θα αντιστέκομαι στο ένστικτο μου και στα θέλω μου ξεκίνησα σαν τρελλος να στέλνω μηνύματα σε στανταρακια και σε γκομενακια που το τιμούν το μεροκάματο και με το παραπάνω
από την αρχή η πρώτη που ηλπιζα να απαντήσει γρήγορα και να ναι διαθέσιμη ήταν η Νικολ που πραγαμτικα μόνο θετικές μνήμες έχω από τη συνάντηση μας προ περίπου δυο ετών η ρουφιανα φαίνεται είχε αποθηκεύσει το τηλ μου με θυμήθηκε αμέσως με καυλαντισε τρομερά και από το Viber η πουτσα σηκώθηκε στο φτερό και το ραντεβού κανονίστηκε για μετά από μια ωρα στο bill
την περίμενα λίγο μιας και πήγα νωρίτερα έκανα μπανάκι να φρεσκαριστώ και έβαλα να παίζει τσοντα στην τιβι μάγκες πραγαμτικα δεν είμαι καλά μα τέτοια ζέστη και κούραση που τραβάω η πουτσα αμέσως κάγκελο με μια γαματη σκηνή δεν περνάει πολύς χρόνος και χτυπάει η πόρτα
σηκώνομαι να ανοίξω και μπαίνει μέσα η Νικολ η οποία αμέσως παρατηρεί το σορτσάκι μου και να φουσκώνει το εργαλείο χαμογελάει μου τον πιάνει σκύβει του δίνει ένα φιλί και μου λέει περίμενε καυλα να κανω ντουζ και έρχομαι
η Νικολ πλέον ξανθιά με κοντό μαλλί όμορφο πρόσωπο ωραίο καλοκαιρινό ντύσιμο με άσπρο σορτς ασπρη μπλούζα και ωραία σανδάλια με
περιποιημένο πεντικιούρ και γενικά διακριτικό βάψιμο
εγώ στο κρεβάτι να την ακούω να κάνει μπάνιο και να βλέπω την τσοντα και να είμαι σαν θηριο στο κλουβί βγαίνει από το μπάνιο υγρή όπως ήταν με τα νερά στο κορμι της και
με βλέπει σε κατάσταση ετοιμότητας και μου γελάει και λέει αυτό είναι δικό μου
με πλησιάζει στο κρεβάτι και μου κάνει μια επίθεση με γλωσσόφιλα ερωτικά και παθιαρικα με γρατζουνιές στην πλατη να μου μιλάει στο αυτι εγώ να φιλάω να χουφτώνω να έχω χάσει το μυαλό μου να χουφτώνω και να γλείφω προσεχτικά και ερωτικά το στήθος της
κορμί θανατηφόρο όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες φτιαγμένο βυζί με εξαιρετική δουλειά πέντε χιλιάρικα έχει πληρώσει αυτή τη δουλειά
χωρίς ίχνος λίπους γυμνασμένη και κορμι στα γούστα μου καταβαίνει κάτω και με πλακώνει σε ένα τσιμπουκι με πνιξίματα μέχρι το λαρύγγι να πνίγεται μέχρι θανάτου
εγώ να έχω φύγει από αυτή τη διάσταση να νιώθω ότι ζω κάτι άλλο κάτι μαγικό και όταν κάτι τέτοιο το λέει ο elganador που δεν είναι παιδάκι και χθεσινός καταλαβαίνετε τη φάση
να μου γλείφει τα μπαλάκια να παίζει με το κεφάλι του πουτσου να τον χτυπάει στα μάγουλα της τέτοια γούστα δεν τα θυμόμουν να σας πω την αλήθεια εξαιρετικά βελτιωμένη και ανεβασμένη
την βαζω ανάποδα εγώ και βουτάω στο μουνακι τις που μύριζε μοναδικά με κάτι λάδια και κρέμες που είχε βάλει παίζω με την κλειτορίδα της αρχίζει να βογγαει γουστάρει η γκομενα αρχίζει να μιλάει βρώμικα να μου πιάνει το κεφάλι πιο έντονα και να μη με αφήνει με είχε κλειδώσει και είχα γίνει σκλάβος της για να την ευχαριστήσω
γυρνάει σε στάση 69 και μου φέρνει πιάτο μουνακι και κωλοτρυπιδα και εγώ δε χάνω ευκαιρία να περιποιηθω τις τρυπούλες της και το μωρό να στάζει εκείνη να συνεχίζει με
ενταση το τσιμπουκι της να μου ζουλαει τα αρχιδια να μου κάνει μασάζ χαμηλά να φτύνει το κοντάρι μου και να το αρπάζει όλο μέχρι τη βάση του
της λέω ήρθε η ωρα σου περνάω καποτα τη στήνω στα τέσσερα και μπαίνω μέσα της με δύναμη και η ρουφιανα χαμήλωσε και άλλο ανεβασε την κωλαρα της ωραία να έχω πρόσβαση δυνατή
αγριο σφυροκόπημα με ένταση έφαγε και σφαλιάρες κωλομερια ο ιδρώτας ποτάμι τα αιρ-κοντίσιον δεν έφταναν να μας κρατήσουν δροσερούς
σώμα εκπληκτικό ο κωλος της σαν αμορτισέρ έκανε αναπήδηση σε καθε μου διείσδυση ενώ αντιδρούσε με αλήθεια και χωρίς ψευτιές
ηρθε από πάνω μου στη συνέχεια όπου στηριγμένη στις πατούσες της στο κρεβάτι έπαιζε και με βασάνιζε και έκανε μικρό κάθισμα πάνω στο καυλί μου ίσα ίσα μέχρι το κεφάλι του ξανά έβγαινε και μετά όλο μέσα
η τυπισσα είναι μεγάλο μαγκάκι και τρελλο καυλακι και
το έχει εξελίξει εγώ να έχω χάσει το φως μου με όσα ζούσα και εκανα πλέον ένιωθα ότι γαμαω μια φίλη που γουστάρει και όχι επαγγελματία
την πετάω με μια κίνηση πίσω και την καρφώνω με δύναμη ιεραποστολικά με τα πόδια της ανοιγμένα εντελώς να με γραπώνει από τον κωλο να μπαίνω μέσα της με το ρυθμό που γουστάρει φοβερή αίσθηση και τα υγρά της έδειχναν ότι και κεινη το ζει 200%.
να φιλάω τα βυζια της να φιλιόμαστε παθιασμένα να με δαγκώνει λαιμό να με φιλάει όπου μπορούσε είχαμε τρελλαθει και οι δυο και μου λέει γελώντας εσένα πρέπει να σε πληρώσω
σηκώνομαι πάω καρέκλα τη βαζω γονατιστή να με τσιμπουκωσει με έγλειφε αργά και ερωτικά τώρα ασχολήθηκε πιο πολύ με τα αρχιδια και εγώ να μη θέλω να τελειώσει η συνάντηση περασμα δεύτερου προφυλακτικού στήσιμο στα τέσσερα στην καρέκλα εκείνη εγώ όρθιος
τούρλα ο κωλος έφαγε άγριο γαμησι το μουνακι της πρέπει να ακουστήκαμε μέχρι το ισόγειο
και στη φάση που πλέον νιώθω ότι ξεμένω από δυνάμεις σαν να συγχρονιστήκαμε τέλεια με σταματάει μου βγάζει καποτα με μαλακισε γρήγορα και έχυσα στο στοματάκι της
μια συνάντηση που γράφτηκε με χρυσα γράμματα μέσα μου αλλά και γενικά από τις εμπειριες μου μπαίνει χαλαρά τοπ 3
σε όλα άψογη αληθινή τέλειο κλίμα έχει γίνει μουναρα και κάτι θέματα που είχε στο παρελθόν τα δούλεψε και πλέον έχει απελευθερωθεί και η ίδια και δείχνει να γουστάρει
και αν της φερθείς άψογα και ευγενικά θα πάρεις εμπειρία παρόμοια με αυτήν που είχα Νικολ λοιπον θα πω είναι επίπεδο Τσάμπιονς λιγκ μια ομάδα μόνη της και προκρίνεται άνετα και στο τέλος σηκώνει και την κούπα της καυλας και της ερωτικής εξυπηρέτησης

Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 03, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
IMG_4897
Elganador
Γλομπεάρχης
149
Πόντοι:
31.348
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Terori, CaptainK, powercts και 45 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Αυγούστου, 2024
Esi agori mou ise apo avtous tou ligous pou kseroun ti Simveni pragmatiko gamisi❤️ perasa super mazi sou❤️ euxaristw poli gia ola❤️
review reaction 1 pk73, Πρυτανης, BIG_BIG_BEN και 3 άλλα μέλη
03 Αυγούστου, 2024
Καλησπέρα. Μπορείς να μου στείλεις το τηλ της?
review reaction 1 Elganador
03 Αυγούστου, 2024
Σούπερ κριτική. Αναλυτικότατος.
Άμα τούτη η Νικόλ είναι τόσο καλή για έντονη δράση, μάλιστα!
B
BIG_BIG_BEN
review reaction 2 Elganador
04 Αυγούστου, 2024
Μπράβο φίλε μου ,αναλυτικότατος ,όχι ότι περίμενα να διαβάσω κάτι λιγότερο απ'ότι έγραψες . Η κοπέλα είναι πολύ καλή σε όλα της . Αυτά να τα βλέπουν κάτι 200ευρα που τα '' μη '' είναι πιο πολλά από τα + . Άξιος και πάλι φίλε μου .
review reaction 1 review reaction 2 BIG_BIG_BEN, Hawkeye Argill, Elganador
14 Αυγούστου, 2024
Τώρα διάβασα την κριτική !
Έτσι ναι ! Έτσι μάλιστα !

Respect για την τόσο ωραία συνεύρεση !
review reaction 2 Elganador
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5