Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 30 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Την μπεμπέκα την είχα συναντήσει πρώτη φορά πριν 3 χρονια. Όταν είδα τις φώτο με τα ενισχυμένα πλέον βυζια και τις σεξυ χειλαρες της, πήρα τηλ πριν φύγουμε για Αύγουστο να κάνω μια καταδρομική να την γευτώ ξανά . Συνεννόηση με 2 μηνύματα απόγευμα και η κοπέλα φτάνει μπιλ όπως τη ζήτησα. Μπαίνει με ένα μίνι, τακούνια ψηλά όπως μου αρέσουν κ αρχίσαμε βαθιά φιλια. Κάνει μπανακι, φρεσκάρετε και βγαίνει με εσώρουχα τίγρη όπως μου αρέσει σε τακουνια. Γλυκό μωρό φιλα σαν την κοπέλα σου, τις χαιδευω τη μουναρα υγράνεται και της λέω καθίσε γονατιστη στα τακουνια και άρχισε να γλύφεις κλαρίνο. Την έβλεπα καθρέφτη γονατιστη να τον παίρνει και να τον κτυπα στις βυζαρες της, σήκω πάνω λέω μην χυσω από τώρα. Πήγαμε σε 69, τι γλύψιμο ήταν αυτό! Μοσχομυρίζει το μουνακι της, το αρωματίζει πριν έρθει. Τις τα έδωσα στο στόμα, ρουφαγε ακόμη, πήγε σιγά σιγα τα έφτυσε.. καθαρό gfe. Αγκαλίτσες φιλιά μπαλαμουτι θέλω να σε πηδηξω της είπα, ξεκίνησε πολύ απαλή πιπα αλεξίπτωτο και στα τέσσερα. Πολύ δυνατό γαμησι, όχι όμως σκληρά πράγματα, δεν γουστάρει ξεφτιλισματα. Στο παρά 5 πριν φύγει τον έβγαλα έξω κ ξανά στο στοματάκι της. Πολύ όμορφη ανανέωση με τις επεμβάσεις, κοντά στα 30, από Ρωσία, θέλει λίγη βελτίωση στα Αγγλικά. Ένα εδκορτ πρέπει να μιπα κ λίγο. Βάζω ίσως διότι έχουμε πολλές επιλογές. Καλή διαμονή λουλουδάκι, καλά να περνάτε οι συναγωνιστές.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 01, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή