Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 36 10
Call-Girls 125399
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Για τη γυναίκα έχω ήδη περιγράψει το ατομικό μου ραντεβού μαζί της, το οποίο ήταν πολύ ευχάριστο και έχει καταγραφεί στις πολύ καλές μου εμπειρίες. Αυτή η κριτική έχει να κάνει με την εμπειρία που μας προσέφερε συμμετέχοντας ως παρτενέρ σε ομαδικό σεξ με εμένα και την τακτική μου παρτενέρ. Συνάντηση σε ξενοδοχείο δικής μας επιλογής, σε έκφυλη βραδιά με τζακούζι κλπ.

Μπαίνει στο δωμάτιο, μας μιλάει στα ελληνικά και μας μετέφερε απευθείας εγγύτητα, πολύ ευχάριστη διάθεση και παρουσία. Πλυμένοι όλοι μας, δεν χάνουμε χρόνο και απευθείας γδυνόμαστε, μας ρωτάει με πολύ ήρεμο και επαγγελματικό τρόπο ποιες είναι οι προτιμήσεις μας για να προσαρμοστεί και να μας ικανοποιήσει, καθώς το κάθε ζευγάρι έχει τις δικές του φαντασιώσεις. Της μεταφέρουμε ότι σε προκαταρκτικά θα γίνονται εναλλαγές σε συμπλέγματα που 2 ενεργητικοί θα παίζουν με έναν με φιλιά και στοματικό, εγώ με την Αμάντα θα γλείφουμε την παρτενέρ μου, η Αμάντα με την παρτενέρ μου θα γλείφουν εμένα, εγώ με την παρτενέρ μου θα γλείφουμε την Αμάντα. Εξηγώ επίσης στην Αμάντα ότι μπορεί να γίνει πολύ ενεργητική απέναντι στην παρτενέρ μου.

Τα προκαταρκτικά έγιναν όντως με πολύ όμορφο αισθησιακό τρόπο και χαλαρώσαμε όλοι. Στη συνέχεια η παρτενέρ μου ζητάει να κάνω σεξ με την Αμάντα και αυτή να μας βλέπει, ξεκινάω και η Αμάντα μπαίνει στη στιγμή, ανεβαίνει η ένταση, φέρνω την παρτενέρ μου να κάθεται στο στόμα μου, face to face με την Αμάντα που με έχει καβαλήσει, οι 2 τους χαϊδεύονταν και φιλιόντουσαν. Τους αλλάζω μετά από λίγο τη θέση, φέρνω την Αμάντα να κάθεται στο στόμα μου και την παρτενέρ μου να με καβαλάει. Αλλάζουμε στάση και φέρνω την Αμάντα στα 4 και η Αμάντα να δίνει fist fucking με ολόκληρο το χέρι της μέσα στην παρτενέρ μου, μέχρι που αυτή τελείωσε. Φέρνω την Αμάντα στο πλάι και παίζω με το καβλί μου επιφανειακά τον κώλο της, ενώ αυτή φιλάει τις ρώγες της παρτενέρ μου. Μετά τις αλλάζω ξανά, και βάζω και τις 2 να μου γλείφουν από μία ρώγα η καθεμία και τον παίζω και μου τον παίζουν μέχρι να τελειώσω. Όλα αυτά σε 40 λεπτά και κάνω την προσευχή μου που κατάφερα να ανταποκριθώ στο ύψος των περιστάσεων.

Επικοινωνιακά η Αμάντα ήταν υπέροχη, ανταποκρίθηκε στην περίσταση και τις απαιτήσεις με απόλυτα επαγγελματικό τρόπο, μας έκανε να περάσουμε πολύ όμορφα και άνετα και μας προσέφερε με τον καλύτερο τρόπο την εμπειρία 2 γυναίκες-1 άντρας. Μεγάλο αστέρι. Κλείνω υπενθυμίζοντας σε όλους όσους το παραβλέπουν, το ψυχολογικό φορτίο της κάθε επαγγελματία συνοδού να ανταπεξέλθει στην ικανοποίηση των απαιτήσεων πολλαπλών ανθρώπων, τους οποίους δεν έχει ξαναδεί στη ζωή της. Επομένως προτείνω σε όσους όλα αυτά τα θεωρούν δεδομένα και ως υποχρέωση εκπλήρωσης μιας υπηρεσίας, να αναθεωρήσουν τον τρόπο που σκέφτονται και εκφράζονται.

Αυτά, εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 02, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου