Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 3 10
Call-Girls
21876
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Ραντεβού bach2back με την "Ιταλίδα" σε διαμερισματάκι στο κέντρο της πόλης.
Μισάωρο καθώς είχα φύγει πάλι άχυστος από φόλα και ήθελα να ξεδώσω κάπου.
Η εικόνα που δίνει ότι είναι σκυλί του πολέμου έκλεισε την επιλογή μου προς αυτήν σε σχέση με άλλο τρυφερούδι που θα τιμήσω λίαν συντόμως γιατί έχω μπει σε mode γαμάτε γιατί χανόμαστε.
Κορμί ότι βλέπετε, στεγνό, από αυτά που μου αρέσουν.
Τίγκα στις ζωγραφιές και στα piercings πανάθεμά την......αν μπει σε κανα μαγνητικό τομογράφο θα μείνει ο σκελετός της με τα τατουάζ μόνο.... με τόσο χάλυβα που έχει καρφωμένο πάνω στο δέρμα της.
Όμορφο προσωπάκι και κοντό μαλλί.
Μουνάκι ωραίο μικρούλικο και κωλότρυπίδι κάργα δουλεμένο.
Βραχή φωνή που ίσως είναι ένεδειξη ότι δεν ήταν και πολύ καλά όταν τη συνάντησα γι'αυτό και ήταν λίγο νωχελική.
Ευγενική και φιλική, ξέρει λίγα αγγλικά και βγήκε άνετη συνεννόηση.
Λογικά στα άντα, στη μέση ή και παραπάνω.
Φιλί γιοκ η μπουμπού, έβγαζε τη γλώσσα έξω όταν προσπαθούσα να τη φιλήσω.
Πίπα βάση με το ζόρι, δεν το έχει και πολύ.
Είδα ότι δεν θα μου μείνει αξέχαστη έτσι όπως πήγαιναν τα πράγματα και την έβαλα από κάτω και πήγα με το ρυθμό που ήθελα χωρίς να διαμαρτυρηθεί καθόλου.
Στήθηκε και αρκετά καλά στα 4 και για άλλη μια φορά βόλεψε ο καναπές στο σαλόνι για να πηδήξεις άνετα σαν άνθρωπος.....
Κρεβάτι δε την πήγα, μου φάνηκε υπερβολικά ψηλό για να την στήσω όπως ήθελα οπότε τη βγάλαμε στο σαλόνι.
Χυσούρα στο στόμα αλλά εκεί με ξενέρωσε καθώς άρπαξε χαρτί κουζίνας και το κρατούσε κάτω από το στόμα της για να μην φύγουν φλόκια κάτω.
Τέσπα, πήρα ότι ήθελα από το ραντεβού χωρίς να μείνω ενθουσιασμένος ή να πω ότι τα άξιζε.
Πάντως για ένα μισάωρο να ξεδώσω μια χαρά ήταν.
Η υψηλότερη τιμή δεν δικαιολογείται σε σχέση με το μόνιμο γραφείο της πόλης αλλά τουλάχιστον υπάρχει μια εναλλακτική επιλογή και αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι.
Καλά βόλια σε όλους....
Μισάωρο καθώς είχα φύγει πάλι άχυστος από φόλα και ήθελα να ξεδώσω κάπου.
Η εικόνα που δίνει ότι είναι σκυλί του πολέμου έκλεισε την επιλογή μου προς αυτήν σε σχέση με άλλο τρυφερούδι που θα τιμήσω λίαν συντόμως γιατί έχω μπει σε mode γαμάτε γιατί χανόμαστε.
Κορμί ότι βλέπετε, στεγνό, από αυτά που μου αρέσουν.
Τίγκα στις ζωγραφιές και στα piercings πανάθεμά την......αν μπει σε κανα μαγνητικό τομογράφο θα μείνει ο σκελετός της με τα τατουάζ μόνο.... με τόσο χάλυβα που έχει καρφωμένο πάνω στο δέρμα της.
Όμορφο προσωπάκι και κοντό μαλλί.
Μουνάκι ωραίο μικρούλικο και κωλότρυπίδι κάργα δουλεμένο.
Βραχή φωνή που ίσως είναι ένεδειξη ότι δεν ήταν και πολύ καλά όταν τη συνάντησα γι'αυτό και ήταν λίγο νωχελική.
Ευγενική και φιλική, ξέρει λίγα αγγλικά και βγήκε άνετη συνεννόηση.
Λογικά στα άντα, στη μέση ή και παραπάνω.
Φιλί γιοκ η μπουμπού, έβγαζε τη γλώσσα έξω όταν προσπαθούσα να τη φιλήσω.
Πίπα βάση με το ζόρι, δεν το έχει και πολύ.
Είδα ότι δεν θα μου μείνει αξέχαστη έτσι όπως πήγαιναν τα πράγματα και την έβαλα από κάτω και πήγα με το ρυθμό που ήθελα χωρίς να διαμαρτυρηθεί καθόλου.
Στήθηκε και αρκετά καλά στα 4 και για άλλη μια φορά βόλεψε ο καναπές στο σαλόνι για να πηδήξεις άνετα σαν άνθρωπος.....
Κρεβάτι δε την πήγα, μου φάνηκε υπερβολικά ψηλό για να την στήσω όπως ήθελα οπότε τη βγάλαμε στο σαλόνι.
Χυσούρα στο στόμα αλλά εκεί με ξενέρωσε καθώς άρπαξε χαρτί κουζίνας και το κρατούσε κάτω από το στόμα της για να μην φύγουν φλόκια κάτω.
Τέσπα, πήρα ότι ήθελα από το ραντεβού χωρίς να μείνω ενθουσιασμένος ή να πω ότι τα άξιζε.
Πάντως για ένα μισάωρο να ξεδώσω μια χαρά ήταν.
Η υψηλότερη τιμή δεν δικαιολογείται σε σχέση με το μόνιμο γραφείο της πόλης αλλά τουλάχιστον υπάρχει μια εναλλακτική επιλογή και αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι.
Καλά βόλια σε όλους....
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 31, 2024
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Αυγούστου, 2024
Ενδιαφέρουσα περίπτωση.Δύσκολο κούρεμα το καρε αφού δεν ταιριάζει σε όλες τις μάπες.Σε αυτήν ταιριάζει.
maposavouris
16 Αυγούστου, 2024
Γυφτάκι τύπε;
james tiberius kirk
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2