Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 5 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η Cindy ειναι η κοπελα των φωτογραφιων χωρις τη λαμψη και πλεον εχει χασει καποια κιλα.Ειναι ψηλη(1,73 μου ειπε) με σωμα μοντελου.Ειναι ευγενικη αλλα οχι ιδιαιτερα ομιλιτικη παροτι γνωριζει αγγλικα τουλαχιστον τα βασικα για να συνεννοηθει.Γδυθηκε εβγαλε ενα μικρο τσαντακι με καθαριστικα και πηγε για μπανιο.Επεστρεψε με τη πετσετα εβαλε μουσικη σε ενα φορητο ηχειο που εχει μαζι της και ξεκινησαμε τα φιλια τα οποια ηταν αρκετα αλλα χωρις γλωσσα.Στη συνεχεια ξεκινησε να γλειφει τα αρχιδια και ξεκινησε μια αργη αισθησιακη πιπα δινοντας βαση στο πουτσοκεφαλο,αλλα εβαζε δοντι.Δεχεται γλειφομουνι και φαινεται να της αρεσει.Περασμα καποτας και πρωτη σταση στα τεσσερα.Στηνεται καλα και δεν εχει προβλημα ακομα και σε εντονο ρυθμο,δεν βγαζει ωστοσο βογγητα.Επομενη σταση cowgirl,δινει αρκετα καλο ρυθμο και εκει μας βρηκε το τελος του πρωτου γυρου.Παροτι ειχα χυσει συνεχιζε να κοπανιεται πανω στο πουτσο μου για να με στραγγιξει τελειως.Καναμε και οι δυο μπανιο,στο διαλειμμα που ακολουθησε δεν ειχαμε συζητηση αλλα μου εκανε ενα επαγγελματικο μασαζ.Στο δευτερο γυρο ακολουθησαμε παρομοιο προγραμμα με τον πρωτο,με μοναδικη προσθηκη στασης το ιεραποστολικο.Συνοπτικα,η Cindy ειναι μιας επαγγελματιας call girl αλλα της λειπει το αισθημα,εχει ενα προγραμμα και το ακολουθει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 30, 2024
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
220€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
rsotos7
Σπουδαίος
24
Πόντοι:
3.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, mancunian1986, White Othellos και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Αυγούστου, 2024
Την συγκεκριμένη την έχω πάρει πρώτος την μέρα που είχε ξεκινήσει στο Λαγουμιτζή

στο δωμάτιο ήταν αρκετά καλή αλλά στην κυριολεξία την εσκισα στον πούτσο εκείνη τη μέρα γιατί είχα απίστευτες καύλες

πήγα την επόμενη μέρα ξανά και δε με ξαναδέχτηκε είπε στην Σοφία την υπεύθυνη ότι αυτός γαμάει σκληρά και δεν τον θέλω

το σκέφτομαι να την κλείσω εδώ στο GDE γιατί θέλω να δω αντίδραση μόλις με δει
review reaction 3 review reaction 4 Revlimit, hornyasfuck, BisexualWannabe και 2 άλλα μέλη
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1