Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.0 3 10
Call-Girls
14726
Γενική βαθμολογία
4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Βραδάκι Παρασκευής και οι περισσότερες τοπ επιλογές μου κλεισμένες. Ήθελα όμως να ξεφορτώσω οπωσδήποτε σε ένα θηλυκό και όχι σε κωλόχαρτο. Από τις άμεσα διαθέσιμες κοπέλες εκείνη τη στιγμή διάλεξα τη Lily λόγω νεανικότητας και ομορφιάς. Δυστυχώς όμως δεν διάβασα τις κριτικές των συναγωνιστών. Ηθελέστα και παθέστα λοιπόν.
Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της φορώντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα και πέδιλα. Πολύ όμορφη σε πρόσωπο και σώμα. Ίσως καλύτερη και από τις φωτό. Μπήκε με ένα αδιάφορο ύφος και ξεκαθάρισε ότι δε δίνει φιλιά. Επίσης δε δέχεται περιποίηση στο νινάκι της. Επικοινωνία με το σταγονόμετρο. Ξεκίνησε με μια αερόπιπα και αρκετό χέρι. Το αερόστατο μου σηκώθηκε καθώς με καύλωνε αρκετά εμφανισιακά. Τη γύρισα ανάσκελα και εισχώρησα. Ακούνητη και ανέκφραστη, το λεγόμενο κομοδίνο ή αστερίας που λέμε. Την πελέκησα μερικά λεπτά χωρίς να αλλάξω στάση και έχυσα. Για 2ο γύρο ούτε λόγος.
Δυστυχώς σχεδόν το 90% των ηλικιών 18-25 είτε λατίνων είτε ανατολικού μπλοκ είναι κάπως έτσι. Δε γουστάρουν αυτό που κάνουν και πάνε για τη ξεπέτα. Τι να κάνω όμως που έχω αδυναμία σε αυτές τις ηλικίες;;
Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της φορώντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα και πέδιλα. Πολύ όμορφη σε πρόσωπο και σώμα. Ίσως καλύτερη και από τις φωτό. Μπήκε με ένα αδιάφορο ύφος και ξεκαθάρισε ότι δε δίνει φιλιά. Επίσης δε δέχεται περιποίηση στο νινάκι της. Επικοινωνία με το σταγονόμετρο. Ξεκίνησε με μια αερόπιπα και αρκετό χέρι. Το αερόστατο μου σηκώθηκε καθώς με καύλωνε αρκετά εμφανισιακά. Τη γύρισα ανάσκελα και εισχώρησα. Ακούνητη και ανέκφραστη, το λεγόμενο κομοδίνο ή αστερίας που λέμε. Την πελέκησα μερικά λεπτά χωρίς να αλλάξω στάση και έχυσα. Για 2ο γύρο ούτε λόγος.
Δυστυχώς σχεδόν το 90% των ηλικιών 18-25 είτε λατίνων είτε ανατολικού μπλοκ είναι κάπως έτσι. Δε γουστάρουν αυτό που κάνουν και πάνε για τη ξεπέτα. Τι να κάνω όμως που έχω αδυναμία σε αυτές τις ηλικίες;;
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 26, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Σαφέστατη η κριτική. Λάϊκ.
Μα, να διαβάζεις τις κριτικές των συναγωνιστών, όπως πολύ σωστά και ο ίδιος επεσήμανες!
Δεν το έχω κάνει σε καμία, αλλά η συγκεκριμένη επειδή είναι μια μαλακισμενη, αυτό χρειάζεται.