Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 68 10
Call-Girls
241115
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καλησπέρα συναγωνιστές καλή βδομάδα, ήμουν ανάμεσα σε Sasha και Dasha αφού δεν ήταν διαθέσιμη η πρώτη το γραφείο μου είπε το επόμενη διαθέσιμο της Dashas ήταν για 03 00 . Αρκετά αργά αλλά λέω δεν γαμιεται ρίσκο . ( Και εγώ το βρήκα πολύ αργά ) Σκάει το μωρό με ένα 10λεπτο καθυστέρηση μπαίνει μέσα την χαιρεταω στα ρωσικά και μου σκάει ενα φιλί . Πήγε στο μπάνιο και ήρθε . Το τι εξελίχθηκε μετά ήταν πέρα της φαντασίας μου . Η γλώσσα της δεν σταμάτησε λεπτό να βρίσκει τον λάρυγγα μου , πολύ όμορφη με πολύ ωραία υφή το δέρμα της. Παίζει να μας άκουσε όλο το ξενοδοχείο .( Αλήθεια ψέμα ποσως με ενδιαφέρει) Τελείωσα έντονα σε cow , ενώ αυτή συνέχισε να κοπανιεται πάνω μου . Με ρωτάει να αλλάξουμε και της λέω baby i finished , ρίχνουμε ένα γέλιο εκεί πέρα. Πολύ καλή στο social με εμφανή έλλειψη της αγγλικής αλλά μπορείς να συνεννοηθείς . Ήρθε γρήγορα ξανά για αγκαλιές και πολύ φασωμα δάχτυλο δέχθηκε αφού της έπαιζα το μουνακι από έξω μόνη της πιάνει το δάχτυλο μου και το βάζει μέσα . Κάπως έτσι ξεκινησε ο 2ος γύρος που πήγε κανένα 20 λεπτό . Με τελείωσε με πιπα . Μόνο αρνητικό ίσως να ήθελα να μύριζε ένα ωραίο άρωμα .
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 28, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή