Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.7 9 10
Call-Girls
29895
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Ενδεικτική ημερομηνία, καθώς την συνάντησα 2 φορές, με εντελώς διαφορετική εμπειρία. Είναι αντικειμενικά όμορφη και με ωραίο στεγνό σώμα, χωρίς παρεμβάσεις. Τα βυζάκια της είναι απόλαυση, τα άκρα της μακριά και καλοσχηματισμένα. Αν και γενικά είχε μια δυσκολία στην επικοινωνία λόγω κακών αγγλικών, την πρώτη φορά αυτό δεν υπήρξε πρόβλημα, συνεννοηθήκαμε όταν και όσο έπρεπε με αποτέλεσμα μια χορταστική συνάντηση.
Τη δεύτερη φορά είχα δυσκολία καθώς αργούσε να μου σηκωθεί. Δεν φάνηκε να ξέρει πώς να το χειριστεί, και έδειξε μια δυσφορία. Όταν προσπάθησα να το ρίξω στην πλάκα, η αδυναμία κατανόησης της των όσων έλεγα (ή η παρανόησή τους) το έκανε πιο αμήχανο και το κλίμα πήγε γενικά περίπατο. Δεν κάναμε σεξ, αλλά μόνο με πίπα τελείωσα στο στόμα της. Εν τέλει δεν πέρασα άσχημα, αλλά έδειξε κάποιες κάπως αψυχολόγητες αντιδράσεις που μου άφησαν ανάμεικτη γεύση.
Τη δεύτερη φορά είχα δυσκολία καθώς αργούσε να μου σηκωθεί. Δεν φάνηκε να ξέρει πώς να το χειριστεί, και έδειξε μια δυσφορία. Όταν προσπάθησα να το ρίξω στην πλάκα, η αδυναμία κατανόησης της των όσων έλεγα (ή η παρανόησή τους) το έκανε πιο αμήχανο και το κλίμα πήγε γενικά περίπατο. Δεν κάναμε σεξ, αλλά μόνο με πίπα τελείωσα στο στόμα της. Εν τέλει δεν πέρασα άσχημα, αλλά έδειξε κάποιες κάπως αψυχολόγητες αντιδράσεις που μου άφησαν ανάμεικτη γεύση.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 30, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή