Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 66 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 232910
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μια κριτική για τη Dasha με αυτό το γραφείο, γιατί όταν την γνώρισα ήταν σε άλλο.

Ήξερα τι θα συναντήσω, το γραφείο άριστο όπως πάντα, η συνάντηση κανονίστηκε. Το κορίτσι το έχω συναντήσει κι άλλες φορές, λόγω τις υπηρεσίας του πρωκτικού. Όταν μετακόμισε για λίγο στο άλλο γραφείο, δεν πρόσφερε πρωκτικό.

Περιποιημένη και μοσχομυριστή, με μακριά μαύρα μαλλιά. Με βλέμμα πονηρό που προκαλεί και σου δίνει την αίσθηση πώς ξέρει για ποιο λόγο πήγες και σου εγγυάται για το αποτέλεσμα. Για το παρουσιαστικό της τα έχουν πει οι περισσότεροι, εγώ θα σταθώ μόνο στο ότι το γούστο είναι υποκειμενικό. Πρόσωπο πιο ανθρώπινο σε σχέση με τις φωτογραφίες, με σλάβικα χαρακτηριστικά και αισθητικές παρεμβάσεις, αλλά έκφυλο. Παρομοίως ωραίο σφιχτό κορμί, με επεμβάσεις, θα μπορούσε να είναι καλύτερο και με λιγότερες επεμβάσεις. Το παρουσιαστικό σε άλλους θα αρέσει πολύ, σε άλλους όχι. Σε όσους δεν αρέσει το πλαστικό, να την προσπεράσουν.

Αυτό που έχει σημασία είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει και είναι επιπέδου. Θα σε αγκαλιάσει, θα σε γεμίσει φιλιά, θα σε ρίξει στο κρεβάτι, και χωρίς να χαθεί χρόνος θα μπει στο κατάλληλο mood. Τα φιλιά της παθιασμένα και βαθιά, θα ψάξει λαρύγγι, γλείφει αυτιά και παντού. Στοματικό πολύ καλό και βαθύ, αν και έχει όριο στο μέγεθος, εναλλάσσει αισθησιασμό με δύναμη, περνάει και από τις μπάλες να τις συνθλίψει. Περνάει και αρκετά χαμηλότερα, χωρίς να της το ζητήσεις, θέλει να γλείφει παντού. Κατά τη διάρκεια του στοματικού, δεν παραλείπει να αυνανίζεται και να χώνει τα δάχτυλα της παντού, χαμογελάει πονηρά και το βλέμμα της δολοφονικό. Στο ανάποδο στοματικό με εκείνη ξαπλωμένη είναι πολύ καλή, στο ισπανικό επίσης με εκείνη να σε γλείφει χαμηλότερα.

Στην ανάλογη περιποίηση αποζητά το τέλειο γλείψιμο, με δάχτυλα και παντού, ανατριχιάζει αν την γλείψεις στο κορμί. Υγραίνεται αρκετά.

Στο σεξ θέλει σκληρό ροκ και ιδρώτα, στάση όποια θέλεις και όπου θέλεις. Θα πετάξει κραυγές, σε προκαλεί για spanking, βγάζει την εικόνα της σωστής επαγγελματία. Το κωλαράκι της ορθάνοιχτο, ζεστό και φιλόξενο, σε προκαλεί να μπεις και να τα ξεχάσεις όλα. Στάσεις αρκετές, θέλει δυνατό ρυθμό, δε θα παραπονεθεί πουθενά, στο anal cowgirl με τα πατουσάκια στο κρεβάτι είναι πολύ καλή, αποζητά τα δάχτυλα μέσα της.

Η Dasha είναι μια άριστη επαγγελματίας, ξέρει τον σκοπό της, συνειδητοποιημένη, προσφέρει υπηρεσίες επιπέδου, αν και σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα της είναι κάπως τυποποιημένο. Δεν έχει τον αυθορμητισμό που προσφέρουν τα αματούρια, που κάποιες φορές σε φτιάχνει αφάνταστα. Μπορεί να σταθεί και στα 2 άκρα, στο girlfriend και στο pornstar άκρο. Δεν έχει το καλύτερο παρουσιαστικό, αλλά σε υπηρεσίες είναι από της καλύτερες. Επαγγελματίας με τα όλα της που προσφέρει πολύ δυνατή εμπειρία, αλλά όχι μοναδική, όπως μπορούσαν να προσφέρουν μοναδικές περιπτώσεις που αφήνουν ανεξίτηλο το σημάδι τους κι έπαιζαν με το μυαλό σου.

Θα προσθέσω κάτι από την πρώτη μας συνάντηση και αυτό είναι προσωπική άποψη. Ξέρει να διαβάζει τον άλλον, αν νιώσει ανασφάλεια, ίσως δεν αποδώσει όπως πρέπει και ίσως γίνουν παρεξηγήσεις. Αν νιώσει ότι βρίσκεται σε ασφαλή χώρο, η ατμόσφαιρα είναι θετική και είσαι καθώς πρέπει, θα συμπεριφερθεί άριστα, με απόδοση σε δυσθεώρητα ύψη. Η Dasha έχει άριστες υπηρεσίες και είναι ίσως πιο άνθρωπος από εμάς τους περισσότερους, είναι ευγενική και καλό παιδί. Τα γράφω γιατί κατά καιρούς έχουν γραφτεί αρνητικές κριτικές επειδή η κοπέλα δεν απέδιδε όπως έπρεπε.

Κόστος βάζω το πραγματικό σύμφωνα με το μενού και λόγω αυτού, χάνει πόντο στη σχέση κόστους/αξίας.

Β.Μ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 28, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
280€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
31.804
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Antidote, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, THV και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιουλίου, 2024
Vol. 3 θα υπάρξει ??? Χεχε!
review reaction 3 bigmountain
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1