Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 5 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση με την Cindy  με την κοπέλα έχουμε ξανά βρεθεί παλαιότερα όταν ήταν σέ άλλους χώρους, έτσι είχα μία ιδέα στο τί θά δω από υπηρεσίες καί εμφάνιση.
Ή συνενόηση με τό γραφείο ήταν ευγενική, άψογη, γρήγορη όπου με λίγα μυνήματα κλείστηκε τό ραντεβού σε ξενοδοχείο της επιλογής μου.

Cindy λοιπόν κοπέλα εξ Ουκρανίας μεριάς με την συνεννόηση νά γίνετε στά αγγλικά που τά ομιλεί πολύ καλά, όμως ξέρει καί λίγα ελληνικά.
Ηλικία κάπου πρίν τά σαράντα που δεν τής φαίνεται καθόλου, την κάνεις άνετα ποίο μικρή στά 32/35 μαξ.
Από εμφάνιση δεν έχω να πώ κάτι είναι ότι βλέπουμε εδώ στις φωτογραφίες αλλά είναι μερικά κιλά ποίο αδύνατη, λεπτό κορμί, απαλό καθαρό δέρμα χωρίς προσθήκες σιλικόνης ούτε τατού, εγώ φυσικά την προτιμούσα όπως ήταν πρίν, μικρό τό κακό αλλά γούστα είναι αυτά.

Άφιξη τής κοπέλας ακριβώς στην ώρα τής, ανοίγοντας την πόρτα γελάσαμε καί όι δύο μας μιας και είμαστε παλιοί γνώριμοι.
Ή Cindy ήρθε περιποιημένη με ένα ωραιότατο καλοκαιρινό φόρεμα με πολύ καλή διάθεση και όπως πάντα χαμογελαστή. Αφού ξεπεράσαμε τής χαιρετουρες αφαιρέθηκε τό φορεματακι αποκαλύπτοντας τό ωραίο λεπτό κορμί της που σέ συνδιασμό με τά όμορφα εσώρουχα ήταν σούπερ, γρήγορο φρεσκάρισμα στο μπάνιο και επιστροφή για τόν αγώνα.
Πολύ καθαρή ξυρισμένη παντού, περιποιημένη σε όλα τής με πολύ ωραίο ελαφρύ άρωμα, δηλαδή όπως πρέπει να είναι ή κοπέλα πού σέβεται τον εαυτό της και τόν πελάτη.

Στά τού αγώνα..... κινήθηκαμε σέ ρυθμούς καθαρά GFE με την Cindy νά έρχεται να κάθεται από πάνω μου αρχίζοντας με φιλιά χάδια που έγιναν γλωσσοφιλα και χαμουρεμα σάν νά είσαι με την σχέση σου, αφού με φίλησε σέ όλο τό σώμα κατηφόρισε για πίπα που μπορώ να πω πως έχει μεγάλη βελτίωση από την τελευταία φορά που την είχα δει.
Πίπα η γνωστή υγρή αργή βασανιστική χωρίς σκούφο με τό κεφαλάκι να μήν το αφήνει σέ ησυχία, νά  τό πιπιλαει νά τόν έχει στο στόμα και ταυτόχρονα μαζί νά παίζει με την γλώσσα τής στήν βάλανο, εάν την αφήσεις σε τελείωνει έτσι για πλάκα, είχαμε και πέρασμα από δυδιμα αλλά θά ήθελα περισσότερο σε διάρκεια.
Πέρασμα σκουφάκι και την κοπέλα νά έρχεται από πάνω που δεν βιάστηκε νά τόν βάλει μέσα τής έπαιξε με το εργαλείο μαζί τού τρίβοντας στο μουνάκι τής  πού είχε πολύ ωραία αίσθηση παρά την ελάχιστη χρήση τζελ.
Κάπως έτσι σέ αυτήν την στάση μας βρήκε το πρώτο τέλος μετά από μερικά λεπτά.

Διάλειμμα με σοσιαλ και μασαζακι με λαδακι που είναι σπέσιαλ μετά μουσικής από μικρό φορητό ηχείο που έχει μαζί της βάζοντας ωραία μουσική σέ όλη την συνεδρία, ή κοπέλα ξέρει να κάνει μασάζ  όχι πασαλιμα.
Αφού φόρτωσαν όι μπαταρίες έναρξη δευτέρου γύρου νά μας βρίσκει ξαπλωμένους αρχίζοντας με αγκαλιές φιλιά χάδια πειράζοντας καί παίζοντας τά επίμαχα σημεία μας με την καύλα νά έχει χτυπήσει κόκκινο, συνέχεια ξανά βασανιστική πίπα με συνέχεια πέρασμα σκούφο καί είσοδος στο ωραίο μουνάκι τής όπου αλλάξαμε μερικές στάσεις με το τέλος νά μας βρίσκει σέ ιεραποστολική στάση. Κατά την διάρκεια του αγώνα είχαμε κάποια επιφωνήματα καυλας από μεριάς τής αλλά στά όρια του λογικού που έδεναν όμορφα.

Στά γενικά...... ήταν μία καλή συνεδρία για τά δικά μου γούστα και προτιμήσεις, πού δεν υπήρχε πρόγραμμα κασέτας ή μηχανικές στημένες κινήσεις, ΑΛΛΑ  υπήρχαν όμως κάποιες διαφορές με τής προηγούμενες φορές που την είχα δει, δηλαδή τώρα υπήρχε περισσότερο ποιότητα και τεχνική σέ υπηρεσίες αλλά σέ λιγότερη ποσότητα, δηλαδή λιγότερος χρόνος μασάζ, λιγότερα γλωσσοφιλα, λιγότερο πέρασμα από τά δίδυμα και κάποια άλλα.

Τελικά όπως έχω γράψει και σέ άλλη κριτική ίσως μια ώρα να μήν είναι αρκετή, δεν ξέρω θά δείξει ή συνέχεια τί και πώς. Το μόνο σίγουρο είναι πώς με την Cindy οποίος πάρει θά είστε όι δύο σάς στο δωμάτιο και ή μουσική τής μόνο, ούτε τηλεόραση ούτε τηλέφωνα ούτε μυνήματα κλπ...

Τά χρήματα ήταν σέ εμφανές σημείο που τά πήρε στο τέλος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 28, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
professor x
Ανώτατος
40
Πόντοι:
11.096
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, maradona7, ciko mares και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιουλίου, 2024
γλειφομουνι γουσταρει?
review reaction 1 review reaction 2 Elganador, Johnny Red2, Bartender 74
29 Ιουλίου, 2024
Όσες φορές έχω φάει τό μουνακι τής, δεν έδειξε νά έχει πρόβλημα, είναι πεντακάθαρο ξυρισμένο γλομπος καί καλοσχηματισμένο.
review reaction 2 review reaction 1 TOMCRUISE, Elganador, dimigoall και 3 άλλα μέλη
31 Ιουλίου, 2024
πες το ντε βρε ευλογημενε!Χαχαχα!Χαχαχα!
review reaction 3 review reaction 1 Bartender 74, professor x
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3