Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 211 10
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ανοδος στη πρωτευουσα για υποχρεωση και υπαρχει προχειρο πλανο για ραντεβου με Μαρινα..
τελειωνω τις υποχρεωσεις 21.00, παιρνω τηλ, δεν το σηκωνει, καλα λεω αρχισε τα δικα της, ειναι και Σαββατο θα ειναι σε κανενα ραντεβου... σε 5 λεπτα κανει αναπαντητη, την παιρνω πισω και κλεινουμε ραντεβου στα ruby rooms εξηγοντας οτι θα χρειαστει μια ωρα να ανεβει εκει πανω, οσο θα χρειαζομουν κ εγω δηλαδη.
Εχω φτασει, εχω κανει μπανιο και την καλω να της πω αριθμο δωματιου. Δεν το σηκωνει, χεστηκα πανω μου. παιρνω ξανα, δεν το σηκωνει, σκεφτομαι αρνητικα, λεω δεν θα ερθει και δεν ενημερωσε, τι να σκεφτεις με δαυτες... Χαζεψω στο κινητο να ηρεμησω αλλα με ετρωγε, να περιμενω? Να παρω τηλ αλλη να μην χανω χρονο? Και αν φτανει ηδη? Και αν δεν ερχεται?
Μιση ωρα αργοτερα αναπαντητη, την παιρνω, της λεω αριθμο δωματιου και σε 10 λεπτα χτυπαει η πορτα...

Τη Μαρινα την ειχα παρει πριν 2 χρονια ξανα για 1η φορα, ειχα μεινει ευχαριστημενος και την στηριξα ξανα, γιατι ειναι οικονομικη με πολυ καλες υπηρεσιες...

Παραμενει κορμαρα, συνεχιζει να κανει τσιμπουκαρα, ανεβηκε απο πανω χωρις να δυσανασχετισει, αναμεσα στους 2 γυρους ειχαμε κουβεντα, για να εχουμε κουβεντα...

Δεν εχω να αναφερω κατι για τη συνεδρια, η κριτικη αφηνεται για να αναφερω οτι η Μαρινα υπαρχει, σηκωνει τηλ, εργαζεται και το κανει και καλα.

Ειναι πολυ ενταξει ατομο και χαρηκα που την συναντησα, μακαρι να υπηρχαν και αλλες τετοιες τιμιες επιλογες για εμας που δεν αντεχουμε τα 150+

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 27, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
60€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
6
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, Sorococo, GALLAS και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουλίου, 2024
Ωραίος ρε τύπε, φαίνεται ότι αξίζει τα λεφτά της η τύπισσα. Μπράβο που κανονισες αργά ραντεβού, βαρέθηκα να διαβάζω για πρωινά και μεσημέρια.
review reaction 1 Dimp107
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1