Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 19 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Είχα πάει erotic festival με μια κοπέλα εκτός γραφείου που βγαίνω
με το που σκάω μύτη εκεί ήταν η Σάντρα magic η αδυναμία μου χαμογέλασε με χαιρέτησε και τα είπαμε λιγάκι η άλλη εβγαζε μαύρους καπνούς πλησιάζει η σαντρα με αγκάλιασε και με φίλαγε από το λαιμό ηρθε και το φιλαράκι μου ο τεό με την ιννα και κάτσαμε όλοι μαζί και τα είπαμε πέρασα εξαιρετικά
η πούτσα εχει γίνει πετρα τηλέφωνο στο γραφείο και κλείστηκε το ραντεβού για 1 ώρα στο χωρίς κοπέλες
πρόσωπο λίγο σπαστό σώμα εξαιρετικό και στη θέση του στήθος μικρό φυσικό καθαρή από μπογιές
κάνω ένα γρήγορο ντους και επιστρέφω με περίμενε καθιστή στο κρεβάτι πλησιάζω και άρχισα να την φιλάω σε όλο το κορμί της ανοίγω τα πόδια και αρχίζω να γλύφω το μουνάκι της αργά και αισθησιακά δάχτυλα δέχτηκε μόνο μπρος γλωσσόφιλα αβερτα βάζω το προφυλακτικό και την παίρνω από πάνω και την γαμάω αργά και αισθησιακά οσπου δε άντεξα και τελείωσα μέσα της στο προφυλακτικό
η πούτσα δεν έλεγε να πέσει παίρνω ένα υγρό μαντηλάκι και σκουπίζω το καυλί μου την πιάνω από το μαλλί και της το δίνω στο στόμα πίπα εξαιρετική υγρή βαθιά περιποίηση πέρασε και από τα αρχίδια μια βόλτα στα τέσσερα πλάγιαστο ιεραποστολικό και κατάθεση στο λαιμό της εκανα ένα ντους και εφυγα σφερα για φυλής, μεταξουργείο, λιοσίων πήρα όλα τα μπουρδελα με την σειρά αλλωστε τώρα τελευταία το κάνω συχνά

Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 12, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου