Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 7 10
Call-Girls 35011
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ελειπα είχα πάει στο χωριό για να χαλαρώσω για λίγες μέρες
με το που πατάω το πόδι μου Αθήνα ήθελα να γεμίσω
τηλέφωνο στο γραφείο και με δύο μηνύματα κλείστηκε το ραντεβού στο χώρο της κοπέλας
πραγματικά όλη μέρα πόναγαν τα αρχίδια μου από καυλα
ημουνα κοντά στο ξενοδοχείο και μου στέλνει μήνυμα το γραφείο γίνεται να αναβάλουμε το ραντεβού για 1 ώρα αργότερα πωωωω λέω μέσα μου θα εκραγώ
οκ λέω. και με ευχαρίστησαν τα κορίτσια του τηλεφωνικού κέντρου
δεν μπορούσα άλλο και πήγα στο διπλανό στούντιο και πήρα ένα ξανθό άγγελο μία πολύ όμορφη κοπέλα παίρνω το απλό πρόγραμμα μέσα σε 2 λεπτά με είχε τελειώσει
πήγα στο διπλανό καφέ ήπια ένα καφέ μέχρι να πάει η ώρα
μου στέλνουν αριθμό δωματίου και ανεβαίνω
με το που ανοίγει η πόρτα αντικρίζω το κορίτσι των φωτογραφιών ντυμένο με ένα πράσινο φόρεμα σκέτη γλύκα με μικρό φυσικό βυζί κορμί απλά υπέροχο σφιχτό νεανικό καθαρή από μπογιές αμα ηξερε και αγγλικά θα αγγιζε την τελειότητα πήγα για ένα γρήγορο ντους ανοίγει την πόρτα και μου φέρνει την πετσέτα για να σκουπιστώ την βουτάω από τη μέση της αφαιρώ τα εσώρουχα και την πλακώνω στα γλωσσόφιλα Φιλάει υπέροχα το κορίτσι φυλάω λαιμό βυζί κοιλιά πόδια χέρια και σκύβω και γλύφω το μουνάκι της με μανία που ήταν πεντακάθαρο και χωρίς μυρωδιές η πουτσα να έχει γίνει πέτρα μάζεψε τα μαλλάκια της έσκυψε και το πήρε στο στόμα πίπα εξαιρετική υγρή βαθιά περιποίηση με χέρια και χωρίς την παίρνω αγκαλιά και την πάω στο κρεβάτι ιεραποστολικό πλαγιαστό από πάνω ιεραποστολικό και πάλι στα τέσσερα και κατάθεσα στα βυζιά της
την παίρνω από το χέρι και πάμε για ντους μαζί δεν σταματούσε να με κοιτάει με κολλάει στον τοίχο και με πλακώνει στα γλωσσόφιλα εσκυψε και το πήρε στο στόμα κάθομαι στο πάτωμα βάζω το προφυλακτικό και την παίρνω από πάνω και την γαμουσα με γρήγορους ρυθμούς με σφίγγει απ'τα χέρια και εκεί με πότισε με τα υγρά της την παίρνω από το χέρι και την πάω στο κρεβάτι της σηκώνω τα πόδια και αρχίζω να γλύφω το μουνάκι της δάκτυλα μπρος μόνο βγάζω το προφυλακτικό και της το δίνω στο στόμα την στήνω στα τέσσερα βάζω ξανά προφυλακτικό και την καρφώνω με μανία από πάνω ιεραποστολικό πλαγιαστό και τελείωσα στο λαιμό της χαμογέλασε και από Google translate μου είπε ότι το ευχαριστήθηκε και ότι πέρασε υπέροχα
τι να πω πέρασα εξαιρετικά το κορίτσι απλά είναι κορυφή νιάτα φρεσκάδα ομορφιά και όρεξη να σε κάνει τα περάσεις καλά

Να είστε καλά και να γαματε καλύτερα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 26, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Elganador
Γλομπεάρχης
149
Πόντοι:
31.348
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 CaptainK, Km7699, Terori και 34 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιουλίου, 2024
Αναλυτικός, λεπτομερής, κατατοπιστικός. Ενδιαφέρουσα η κριτική. Λάϊκ.
B
BIG_BIG_BEN
review reaction 1 review reaction 2 hornyasfuck, Johnny Red2, Elganador
27 Ιουλίου, 2024
Τέρμα καύλα όλες οι κριτικές της κοπελιάς, βλέπω τώρα. Θα αξίζει τα λεφτά του το κορίτσι.
B
BIG_BIG_BEN
review reaction 1 review reaction 2 hornyasfuck, Johnny Red2, Elganador
27 Ιουλίου, 2024
Ρε hombre μας τσακισες,τι κριτικη ηταν αυτη?

Λεπτομερεστατη και σαφεστατη.Παντα τυχερος ευχομαι!!
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Johnny Red2, BIG_BIG_BEN και 1 ακόμα μέλος
27 Ιουλίου, 2024
Ποιός ο λόγος που κάνεις κριτική για κοπέλα που έχει ένα χρόνο να έρθει;

Κι επίσης η κοπέλα δεν έκανε για σκληρούς χύστες.

Ματάκι
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, Niko_laos, Elganador και 1 ακόμα μέλος
29 Ιουλίου, 2024
annapurniari

Με ανθρώπους με πολλές προσωπικότητες και με πολλά νικνειμ που συνομιλούν μεταξύ τους δεν έχω να πω πολλά
σε συμβουλεύω να πας να δώσεις κανα πενηντάρικο να σε δει κανας ψυχολόγος και άσε τα σάιτ και τα γαμησια για εμάς που ξέρουμε και μπορούμε
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5