Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 17 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 77909
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Διερευνητική συνάντηση με την κοπέλα, στην προσπάθεια να σβήσω την ανάμνηση μιας τραγικής επαναληπτικής συνάντησης με τη συνάδελφο της Λίνα από το ίδιο γραφείο. Για την εμφάνιση της κοπέλας, συνήθειες κλπ τα έχουν πει ήδη οι συνάδελφοι παρακάτω και ειδικά ο srek7 στην κριτική του οποίου παραπέμπω.

Πολύ θερμή συνεδρία, γεμάτη με υπέροχα φιλιά, βαθύτατα με γλώσσα με προοδευτική κλιμάκωση που δίνει το δικαίωμα να υποθέσεις αποδοχή και επιθυμία. Στοματικό σε αυτήν με επιθυμία και ενθουσιασμό που κατέληξε σε ομολογία ολοκλήρωσης από την μεριά της, στην οποία συνηγόρησαν και οι σωματικές της αντιδράσεις.

Στοματικό δικό της επί ήδη οπλισμένου στόχου, όπου αν και ασχολήθηκε μόνο με τον κορμό τη σταμάτησα για να προλάβω την την ολοκλήρωση. Έντονο ιεραποστολικό - απαλλαγμένο από τζελ και λοιπά βοηθήματα - με ανταπόκριση γκομενικού στυλ, βεντουζωμένα φιλιά και ναζιάρικες διαδρομές των νυχιών της στην πλάτη μου. Το φορτίο μοιραία αποδεσμεύτηκε στο σακουλάκι.

Κατά το διάλειμμα των διαδοχικών ντους, όσο ήταν στο μπάνιο δέχθηκα επαγγελματικό τηλεφώνημα που με αποσυντόνισε και μου έφαγε χρόνο. Με απλά λόγια, εύθυμο και ήρεμο ύφος με βοήθησε να αποβάλλω την όχληση και να επανενταχτώ στο πνεύμα της συνάντησης. Παραδόθηκα στο επαναληπτικό στοματικό της με ένταση, διάρκεια και βάθος, πάλι εστιασμένο στον κορμό που όμως με απελευθέρωσε από αντιπερισπασμούς και οδήγησε το υγρό μου φορτίο – αναπάντεχα αφού προσεγγίζω τα δεύτερα -ήντα μου – στο στοματάκι της. Όλα αυτά χωρίς να έχει προηγηθεί καμία προκαταβολή και συμφωνία. Φυσικά το αντίτιμο καταβλήθηκε στο τέλος με χαρά και ευγνωμοσύνη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς