Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 9 10
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Παλαιότερη συνάντηση, γράφω την κριτική τώρα επειδή έχει επιστρέψει μπας και σώσουμε κανέναν.

Εμφανισιακά, το πιο μοντελε κορμί που έχω δει σε αυτόν τον χώρο. Φουλ στεγνή, χωρίς ίχνος λίπους, με μαλακό και μεγάλο κωλαρακι και μικρά φυσικά στήθη. Το πρόσωπο πιο ωραίο από τις φωτό αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Και κάπου εδώ σταματούν τα καλά. Αρκετά νέα, κάπου στα 23-25.

Με το που με υποδέχτηκε, αμέσως μου λέει give me the money first. Ούτε καν please, και ούτε που πρόλαβα να κάτσω. Μόλις έκλεισε την πόρτα ζήτησε τα χρήματα. Δεν άρχισαμε καλά λέω από μέσα μου αλλά δεν γαμιεται και της τα δίνω.

Μετα το μπάνιο εκ μέρους μου, είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι και απλά κοίταγε το ταβάνι. Καμία κίνηση εκ μέρους της. Αρχίσω χάδια και φιλία αλλά τίποτα, ούτε που με ακούμπησε. Σιγά σιγά φτάνω προς λαιμό και εκεί γύρναγε το πρόσωπο της από την άλλη επειδή δεν ήθελε καθόλου. Της λέω όλα οκ; Ναι μου λέει κανένα πρόβλημα. Μήπως είσαι κουρασμένη ; Όχι όχι όλα καλά, κάνε ότι θες. Είναι από αυτές που νομίζουν δώσε μου λεφτά και χάρη σου κάνω. Μόνο που δεν είναι κανένα υπέρμουνο για να έχει τέτοια συμπεριφορά. Με τις πραγματικά υπέρμουνάρες έχω περάσει φανταστικά, κάτι 6αρια και 7αρια έχουν τέτοια συμπεριφορά συνήθως.

Επειδή δεν πήγαινε άλλο, της λέω πίπα και λέει οκ, βγάζει το προφυλακτικό και εκεί και της λέω τι κανείς. Μου λέει έτσι κάνω εγώ. Συνεχίζει με μια αεροπίπα της πλάκας πάνω στο προφυλακτικό. Γύρισμα σε μισιοναρι όπου ξανά κοίταγε ταβάνι όλη την ώρα και 0 συμμετοχή. Εννοείται πως φιλί ούτε για δείγμα. Γύρισμα στα 4 ίδιο σκηνικό, ούτε καν ψεύτικο βογγητό η γαμιολα.

Επειδή η όλη φάση ήταν ξενερα, μου είχε πέσει στο 40 λεπτό και δεν ξανασηκωθηκε όπως πριν. Προς το τέλος μου ήρθε να χύσω και παω να τελειώσω πάνω στα πόδια και στον κωλο της και μου πετάει ένα, if you want to finish on me, it’s extra just letting you know. Καλά εντάξει λέω, σε λίγο και το να σου μιλαει θα το χρεώνει έξτρα. Ποτέ δεν μου έχει ζητήσει κοπέλα, ούτε έχω ακούσει, για τελείωμα στο σώμα να είναι έξτρα.

Αυτά μάγκες, προτείνω να αποφύγετε αν θέλετε να γλιτώσετε λεφτά. Προφανώς θέλει μόνο τα εύκολα λεφτά και στα αρχιδια της ο πελάτης, δίνει την πιο μίνιμουμ δυνατή προσπάθεια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 15, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
wargod135
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
8 Απρ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
681
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, Jack Skellington, Yatoputso και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουλίου, 2024
Με τρελανε ο τιτλος ρε φιλε!!!
review reaction 1 review reaction 3 Elganador, Bartender 74, Lonewolff(1) και 1 ακόμα μέλος
26 Ιουλίου, 2024
Έσωσες κόσμο
N
Noris83
review reaction 1 TRAXANOPLAGIAS1234, Bartender 74
26 Ιουλίου, 2024
Από το 1ο της τουρ κάτι δε μου καθόταν καλά στο μάτι.
review reaction 1 Bartender 74, Pa Luki Luk
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3