Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.8 1 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Ήρθε από παραλία με σαγιονάρα και καφτάνι. Μαλλί σγουρό αραιό, απεριποίητο. Υπερβολικά αδύνατη και αγύμναστη. Το βυζι μικρό και πλαστικό κακή δουλειά. Κωλος πεσμένος.

Οι φωτός επεξεργασμένες. Πρόσωπο μέτριο – γερασμένο, σίγουρα ηλικία 30+. Έχει έντονη οριζόντια καισαρική πάνω από το αιδοίο, το οποίο ήταν αξύριστο, παράξενο (δεν έγινε προσπάθεια για γλειφόμουν) και μαύρο. Είχε μεν οκ αίσθηση το μουνακι αλλά δεν υγραινόταν, ή μάλλον υγράνθηκε για κάνα 5 λεπτο με το αρχικό σφυροκόπημα, τέλειωσε και στέγνωσε (έχω συναντήσει και άλλες τέτοιες που τελειώνουν σχετικά εύκολα, υγραίνονται μόνο κοντά στο τελείωμα και μετα θέλει διακοπή μέχρι να ξαναπάρουν μπρος). Το πήγαμε όλο το ραντεβού με σάλιο γιατί δεν είχε τζελ (άμα δεν είναι υγρή δεν έχει αίσθηση το μουνί, το λέω γιατί αναφέρεται το να βάλει ως αρνητικό, το μόνο αρνητικό κατ’ εμέ με το τζελ είναι ότι δεν ξέρεις αν υγράνθηκε επειδή το γουστάρει ή λόγω τζελ). Είχε φέρει ακριβώς μόνο δυο καπότες και έπρεπε να ζητήσω από υποδοχή να μου φέρουν (κανα 5 λεπτο αναμονή) γιατί δεν είχα ούτε εγώ μαζί μου. Το αναφέρω γιατί με έκοβε πάνω στο σεξ και μου λέγε να πάρει πίπα, οπότε βγάζαμε τις καπότες.

Φιλάκια έδινε με γλώσσα στην αρχή μετα βαρέθηκε και μόνο πεταχτά.
Με ρώτησε 4-5 φορές αν τελειώνω, γιατί έβλεπε το σφυροκόπημα και ήθελε βασικά να αράξει. Με σταμάταγε για πίπα να ξεκουραστεί (παρόλο που εγώ έκανα όλη τη δουλειά).

Στο σαρανταλεπτο με σταματάει ενώ τη γαμαω και μου λέει θέλει να κατουρησει (ενώ ήμουν σε φουλ στύση, κυρίως από δίκες μου καβλες γιατί είχα μέρες να τραβήξω). Κατουραει και κοιτάω από καθρέπτη και βλέπω έχει ανοίξει τη βρύση του μπάνιου χωρίς να έχει μπει μέσα και την αφήνει να τρέχει. Μετα από κανα διλεπτο πάω και την βλέπω έξω με το νερό να τρέχει. Σιχάθηκα. Κάπου εκεί το ραντεβού τέλειωσε γιατί την έδιωξα.
Από συμπεριφορά μπορώ να πω ήταν καλή και ευγενική, ωστόσο έκρυβε μια κουτοπονηριά, νομίζω η συνεχής αναφορά με τις καπότες και το αν τελειώνω. Στην αρχή φάνηκε να ξέρει καλά αγγλικά καθώς μιλάγαμε. Μετά ήταν σαν να τα ξέχασε.
Απορώ πως τιμολογούν τα μωρα τα πρακτορεία?! Τιμές πάνω από τον μέσο όρο ίσως θα έπρεπε να τις συμβουλεύουν να βάζουν μόνο αν είναι υπερμωρά και έχουν κριτικές ή υπηρεσίες, έστω και από άλλες χώρες στο τουρ.

Σχέση αξίας/κόστους: αν τράβαγα μαλάκια θα είχα περάσει καλύτερα (καθώς δεν έχυσα), σίγουρα κάτω από 3 καθώς το σύστημα δεν μ’ αφήνει να βάλω χαμηλότερη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 24, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
5 Ιαν 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
132
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 5 maradona7, mancunian1986, stadeos και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουλίου, 2024
mk5 επειδή δεν το κατάλαβα έτσι όπως το έγραψες εκεί που ζήτησε κατουρημα τι έγινε?. Το είπε στα ψέματα για να φάει χρόνο?
review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck
26 Ιουλίου, 2024
Το photoshop στις φωτό κάνει μπαμ, και δυστυχώς είναι ζήτημα που υπάρχει γενικά με πολλά γραφεία και ειδικά με το συγκεκριμένο.

Αν όντως είναι 30+ όπως μας λες, και δηλώνεται ως 20αρα από το γραφείο τότε έχουμε μέγα φάουλ.

Γενικά όσα μας περιγράφεις είναι απαράδεκτα για να γίνονται από οποιαδήποτε κοπέλα, ειδικά στο θέμα της καθαριότητας.

Το επόμενο να σου βγει πιο επιτυχημένο φίλε..

Βέβαια από την άλλη 1 κριτική 1 μήνυμα... οπότε οψόμεθα..
review reaction 1 bigmountain, Bartender 74, hornyasfuck
27 Ιουλίου, 2024
@Giannis.04 κατουρησε, αλλα εφαγε και χρονο γιατι εκατσε κανα 5λεπτο+. δεν πλυθηκε και αφησε την βρυση να τρεχει. σιχαθηκα τη ζωη μου.
review reaction 1 Bartender 74
27 Ιουλίου, 2024
@GeneralWinter, και εχω ως κανονα αν δεν υπαρχει εστω μια κανονικη photo, και οχι απο photoshop, να μην παιρνω. Αλλα λεω την δηλωνουν 20 χρονων (αρα μαλλον στα 25), ποσο χειροτερη να ειναι. αλλα η εντονη καισαρικη και ο πεσμενος κωλος ηταν μεγιστο μλκια.
review reaction 1 Bartender 74
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4