Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 45 10
Call-Girls 82550
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Την Ινεσα έχω προσπαθήσει να την δω παλιότερα αλλά δεν έκατσε, δεν ήταν διαθέσιμη τις ώρες που ήθελα. Αυτή τη φορά τα κατάφερα και εκλεισα ραντεβού μαζί της στον χώρο μου για 1 ωριτσα. Εύκολη επικοινωνία με το γραφείο, το ραντεβού έγινε νωρίς το απόγευμα και όλα πήγαν ρολόι. Η κοπελα έφτασε 5 λεπτά νωρίτερα και αφού την είδα από την κάμερα στην πόρτα δεν την άφησα να περιμένει εννοείται..

Μπήκε μέσα αεράτη και άνετη, μου έσκασε ένα φιλί της είχα έτοιμα τα χρήματα στο τραπέζι, κρύο νερό και μοσχατο ντ άστι για το καλός ορισμα.

Δεν έκανε κίνηση να πάρει τα χρηματα και ρώτησε που είναι το μπάνιο για να φρεσκαριστεί. Γύρισε με τα εσώρουχα και αφού άφησε τα ρούχα στην καρέκλα χίμηξε πάνω μου και με έριξε στον καναπέ.

Πολυ καυλιαρα από την πρώτη στιγμή, χάδια, γλωσσόφιλα στο φουλ. Έχει πολυ ωραία χαρακτηριστικά, ιδιαίτερα, μου αρεσε παρα πολυ το πρόσωπο της. Συνεχίζοντας μου πήρε μια πιπα για σεμινάριο παρα πολυ καλή και ανταπέδωσα κι εγώ περιποιόντας το μουνακι της. Πεντακαθαρη, πολυ ωραίο μουνακι και φάνηκε να γουστάρει παρα πολυ που την έγλυφα. Δαχτυλάκι δέχθηκε, το έκανα με τρόπο όμως, έκανε κάποιες κινήσεις με την λεκάνη της που έδειχνε ότι καυλωνει πολυ με την φάση που μου άρεσαν. Στην συνέχεια αφού γίναμε και οι δυο τουρμπο, άρχισε το ματς. Τι να σας πω ρε μάγκες.. έκανα ότι ήθελα έβγαλα τα γούστα μου όλα.. έχει ωραίο σφιχτό κορμακι μανιτζεβελο, πετιτ θα το έλεγα και το έκανα ότι ήθελα. Πολυ καλή συμετοχη και από εκείνη αλλά κατάβαση έπαιξα εγώ μπαλίτσα με πρωτοβουλία από την αρχή και δεν την αφησα να πάρει ανάσα..

Διαλειμα για ανάσες, εδώ ήπιαμε και το κρασάκι μας είπαμε και 2 κουβέντες, καλά αγγλικά και επικοινωνιακή.

Στον δεύτερο γύρο, δεν ανέβασα τόσο στροφές, την αφησα να κάνει κουμάντο αυτή και τα πήγε περίφημα. Αρκετή ώρα στη πιπα και μετά αυτή απο πάνω με reverse cowgirl και καρέκλα το στην συνέχεια. Το τέλος ήρθε κλασικά στα τέσσερα πάνω στα στρογγυλά της κωλο μάγουλα.

Γενικα, ήμουν κι εγώ πολυ ορεξάτος, μου ταίριαξε και η σωστή γυναίκα και το ραντεβού πήγε τέλεια. Η κοπελα έχει όλο το πακέτο, την όρεξη και την εμπειρία. Θα την ξαναδώ σίγουρα πριν φύγει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
26 Νοε 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
1.465
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, Yatoputso, doc_lin και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουλίου, 2024
ολα 10ρια;;;εντελως διαφορετικα ολα απο τον horny...και καμία περιγραφη της εξωτερικης εμφανισης,ισως εγινε ραντεβου με τηλεργασία!κι αλλος υποψηφιος να παρασημοφορηθεί με τον γνωστο τίτλο
review reaction 3 Bartender 74, hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1