Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 3 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επικοινωνια ευκολα και γρηγορα, last minute σε call αργα την νυχτα για in-call, και συνεννοηση με 2-3 μνματα στο δεκαλεπτο, το ραντεβου ετοιμο.

Τι να πει κανεις για αυτο το γλυκάκι??
Οι φώτο ειναι ακριβέστατες, ειναι ενα νεαρο κορίτσι με ενα δερμα προδερμ, οχι γυμνασμενο σώμα αλλα παρα πολυ ωραιο και θυληκό και απαλό.
Οπως εχει πει ο συναγωνιστης πεντακαθαρη και σχολαστικη με τα της καθαριοτητας, χωρις ομως να ειναι υπερβολικη - απλα σιγουρα στο σεξ δεν μπορει να περνας και αποστειρωση, ειδικα οταν διαλεγεις και τον ελευθερο ερωτα σιγουρα διαλεγεις και μια εκθεση.
Μιλαει πολυ καλα αγγλικα, ειναι ξύπνια και μορφωμένη, εχει χιουμορ εχει style εχει τροπους, πραγματικα χαρα θεου που ο καθενας θα ηθελε να εχει γενικα και σαν παρεα και σαν γκομενα σιγουρα.

Ολα τα καλα ολα τα ωραια λοιπον για το κοριτσι μας αλλα με αφορμη και αυτο πρεπει να θεσω το μοναδικο αρνητικο τελικα σε ολο το ραντεβου.
Ειναι για φουλ gfe και θεωρω οτι για να περασεις πραγματικα ωραια και να χαλαρωσει εντελως μαζι σου πρεπει να περασεις ωρες και ωρες σε ραντεβου μαζι της, και τι εννοω με αυτο:
Απο το στοματικο κανει μπαμ οτι μιλαμε για λιγο amateur κατασταση - σε οτι αφορα το σεξ γενικα δηλαδη, σχετικα head only και καθολου ετσι λιγο "sloppy" φαση - ενα hawk tuah βρε αδερφε.
Απο το οτι αν εσφιγκες το στηθος, τον κωλο ή ακομη και το μπουτι λιγο σε στυλ "σε γραπωνω" οχι απλα σε ακουμπαω, ηθελε πιο χαλαρα γιατι πονουσε. Για σφαλιαρο/φαπες κλπ ουτε λογος σε κανενα επιπεδο.
Απο το οτι το μαλλι οκ αν το κρατουσες, αν ομως το τραβουσες εστω και ελαχιστα ohh no please.
Φιλια χωρις γλωσσα κατα βαση και γενικα οχι πολλα, πλην ομως μεσα στο παιχνιδι και φιλαει ωραια γενικα.

Γενικα δεν μιλαμε για μια call girl που μπορεις να περασεις "ευκολα πολυ ωραια", ειναι νομιζω μια περιπτωση που για να κανεις πραγματικο "σεξ ενηλικων" ( οχι τιποτα απιστευτα ζορια ρε παιδια αλλα οκ καποια λιγο απλα βασικα πραγματακια να μην ειμαστε για υπνο ) ισως να πρεπει να την δεις επαναληπτικα ραντεβου με 2-3 ωρες για να ερθει και να χαλαρωσει ισως καπως σε αυτον τον τομεα εκεινη.

Ειναι πολυ ομορφο πλασμα, "ιδιαιτερο" ομορφο, που ομως νομιζω δεν θα ειναι για πολλα πολλα σε αυτην την δουλεια τελικα, δεν το "εχει" νομιζω ή ισως με τον καιρο το "αποκτησει" ακομη και στην προσωπικη της ζωη, δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να ειναι "αλλο κρεβατι" εκει δηλαδη.

Θα την εβλεπα ξανα γιατι ειναι πραγματικα πολυ ομορφη και ωραιο τυπακι και με διαθεση ωραια.

Δεν θα την εβλεπα ξανα γιατι ειδκα οταν θες ενα call girl οκ... θελεις να ειναι και λιγο ετοιμο για "σεξ" και χωρις τιποτα απιστευτα ζορια να μην νιωθεις οτι "ωχ αμαν μην σπασει το κοριτσι" ή "ωχ μωρε μην το μπουκωσω πολυ", τωρα να εχεις ενα τετοιο απιστευτο κωλαρακι και να ερθεις call girl και να μην μπορω να ριξω 3 σφαλιαρες χαραλες να στο κοκκινησω, ε σιγουρα δεν το λες και "το καλυτερο σεξ service που ηθελα για να κλεισω την μερα μου".

Δεν θα πω ψεμματα, ισως μια αφορα ακομα οταν/αν επιστρεψει ως διαθεσιιμη, ακριβως για να δω αν θα ειναι λιγο πιο ανετη με καποια πραγματα σε repeat dates - και θα ηταν τοπ για οσους του αρεσει οτι βλεπουν στις φωτο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 01, 2024
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
5 Δεκ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
279
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, Johnny Red2, GeneralWinter και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιουλίου, 2024
Ωραίος φίλε. Πολύ καλή κριτική και αντικειμενική. Αυτά που γράφεις είναι κ οι λόγοι που δεν την επέλεξα, διαβάζοντας την κριτική του βουνού από κάτω.
review reaction 1 BIG_BIG_BEN, Bartender 74, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1