Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 211 10
Call-Girls
523895
Γενική βαθμολογία
4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
2.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε προ δεκαετίας τουλάχιστον όταν ήταν ήδη 40+.
Συγκεκριμένα έγινε στο Λακομπα λιγο πριν τα Χριστούγεννα.
Για καποιους που ίσως αμφισβητήσουν τα όσα θα περιγράψω θα αναφέρω μόνο πως έσκασε με σκούφο Αγιου Βασίλη.
Οταν την συναντησα ηταν ηδη περασμενα 40.
Αρκετά σπασμενη ήδη στο προσωπο και σωμα που σιγουρα στα νιατα της ηταν τοπ αλλα αρκετα παρατημένο με εμφανή ηδη τα σημαδια του χρονου. Η πισω οψη κατω του μετριου.
Στην κατηγορια της ηδη τοτε παιζαν τοπ. Δεν θα την τοποθετούσα σε καμια περιπτωση σ αυτά.
Στα της πραξης:
Αρκετα επιθετική πραγμα που το θεωρω φαουλ καθως μπαινει στο δωματιο μ ενα συγκεκριμενο ρολο χωρις να εχει πει εστω δυο λογια με τον πελατη. Μη επαγγελματικό το να πεφτει κατευθειαν στα γονατα ενω με δυο λεξεις που εχει ξεστομισει να μυριζει αλκοολ το στομα της.
Το στοματικο της καθολου τεχνικό. Θα ελεγα αρκετά ατσούμπαλο απλα για να εντυπωσιασει.
Στο σεξ μηχανική.
Δεν θα μακρηγορήσω.
Για να ειμαι ειλικρινής αν και πιστεψα οτι θα ανεβουν οι στροφές στο δευτερο γυρο την αποχαιρετησα με συνοπτικές διαδικασίες στο διάλειμμα.
Μπηκε στα εντελως αποτυχημενα ραντεβου μου.
Δημιουργηθηκε ενα μυθος με το νημα της που ανοιχτηκε απο μελος που μεσουρανουσε με ενεργή συμμετοχή για τους λόγους που ο ιδιος γνωριζει και ελαχιστοι αλλοι γιατι ο κόσμος ειναι πολύ μικρός..
Προσωπικη παντα αποψη: πεταμενα λεφτά και θα επρεπε και η ιδια αν εξασκει ακομα οπως βλεπω στις κριτικές να εχει αποσυρθεί.
Μπουχτισαμε με τις πληρωμενες κριτικές και τους προμοτορες.
Για οσους δεν γνωριζουν καποια κοριτσια πληρωνουν σε μηνιαια βαση τυπους να γραφουν διθυραμβικές κριτικές για να διατηρούν την παρουσία τους και το νημα τους για οσους ταλαιπωρους ψαχνουν απεγνωσμενα μια καποια ποιοτητα.
Κι αυτά πεταμενα λεφτα γιατι ειναι ξεκαθαρο πως γραφουν παντα οι ιδιοι με το ιδιο στυλ και τα ιδια πραγματα.
Οσο για τους αλλους των γραφειων δικαιολογουνται απολυτα. Την πραματια τους προωθουν.
Εν κατακλείδι ο γενικός κανονας ειναι πως ό,τι δινεις παιρνεις, ΠΑΝΤΑ… αν και σε πολλες περιπτωσεις μιλωντας για πουτανες υπαρχουν και αυτές που αξιζουν πολυ περισσοτερα απ αυτο που τους δινεις αλλά αυτό ειναι μια αλλη κουβεντα.
Χαιρετώ
Συγκεκριμένα έγινε στο Λακομπα λιγο πριν τα Χριστούγεννα.
Για καποιους που ίσως αμφισβητήσουν τα όσα θα περιγράψω θα αναφέρω μόνο πως έσκασε με σκούφο Αγιου Βασίλη.
Οταν την συναντησα ηταν ηδη περασμενα 40.
Αρκετά σπασμενη ήδη στο προσωπο και σωμα που σιγουρα στα νιατα της ηταν τοπ αλλα αρκετα παρατημένο με εμφανή ηδη τα σημαδια του χρονου. Η πισω οψη κατω του μετριου.
Στην κατηγορια της ηδη τοτε παιζαν τοπ. Δεν θα την τοποθετούσα σε καμια περιπτωση σ αυτά.
Στα της πραξης:
Αρκετα επιθετική πραγμα που το θεωρω φαουλ καθως μπαινει στο δωματιο μ ενα συγκεκριμενο ρολο χωρις να εχει πει εστω δυο λογια με τον πελατη. Μη επαγγελματικό το να πεφτει κατευθειαν στα γονατα ενω με δυο λεξεις που εχει ξεστομισει να μυριζει αλκοολ το στομα της.
Το στοματικο της καθολου τεχνικό. Θα ελεγα αρκετά ατσούμπαλο απλα για να εντυπωσιασει.
Στο σεξ μηχανική.
Δεν θα μακρηγορήσω.
Για να ειμαι ειλικρινής αν και πιστεψα οτι θα ανεβουν οι στροφές στο δευτερο γυρο την αποχαιρετησα με συνοπτικές διαδικασίες στο διάλειμμα.
Μπηκε στα εντελως αποτυχημενα ραντεβου μου.
Δημιουργηθηκε ενα μυθος με το νημα της που ανοιχτηκε απο μελος που μεσουρανουσε με ενεργή συμμετοχή για τους λόγους που ο ιδιος γνωριζει και ελαχιστοι αλλοι γιατι ο κόσμος ειναι πολύ μικρός..
Προσωπικη παντα αποψη: πεταμενα λεφτά και θα επρεπε και η ιδια αν εξασκει ακομα οπως βλεπω στις κριτικές να εχει αποσυρθεί.
Μπουχτισαμε με τις πληρωμενες κριτικές και τους προμοτορες.
Για οσους δεν γνωριζουν καποια κοριτσια πληρωνουν σε μηνιαια βαση τυπους να γραφουν διθυραμβικές κριτικές για να διατηρούν την παρουσία τους και το νημα τους για οσους ταλαιπωρους ψαχνουν απεγνωσμενα μια καποια ποιοτητα.
Κι αυτά πεταμενα λεφτα γιατι ειναι ξεκαθαρο πως γραφουν παντα οι ιδιοι με το ιδιο στυλ και τα ιδια πραγματα.
Οσο για τους αλλους των γραφειων δικαιολογουνται απολυτα. Την πραματια τους προωθουν.
Εν κατακλείδι ο γενικός κανονας ειναι πως ό,τι δινεις παιρνεις, ΠΑΝΤΑ… αν και σε πολλες περιπτωσεις μιλωντας για πουτανες υπαρχουν και αυτές που αξιζουν πολυ περισσοτερα απ αυτο που τους δινεις αλλά αυτό ειναι μια αλλη κουβεντα.
Χαιρετώ
Πληροφορίες Συνάντησης
Στο χώρο μου
Κόστος
60€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Ε ναι, αφού μας λες ότι ήρθε με σκούφο του αι βασιλη δε μπορούμε να πούμε τίποτα, δε χώραι καμια αμφισβήτηση...τι κε ρε φίλε.. το 2034 γράψε για τις φετινες συναντήσεις σου.
@White Othellos
Που τη βλεπεις τη λασπη ρε τυπε; Την αποψη μου κατεθεσα. Γιατί τοσος πονος; Πραγματικα γιατι; Το αποδεδειγμενα VFM γνωριζεις πως δεν ισχυει και 20-30-50 κριτικες καλες να εχει. Γνωριζεις επισης πως ειτε γραφειο ειναι ειτε ανεξαρτητη ολες εχουν καποιους γλιμιτζουρες να τις σμπρωχνουν οταν εχουν αναδουλειές ηπ οταν ειναι εντελως νεες για να παρουν μπροστά.
Μουνοδουλος εισαι τυπε μου και μαλιστα μεγαλος γιατι σε βλεοω κι επιμενεις οποτε για μενα και για οσους εβαλαν like στην κριτικη τα συμπερασματα ειναι ελευθερα οπως και τα δικα σου απλα δεν εχουν βαση. Αντικειμενικά τυπε η γυναικα στο προσωπο ειναι ασχημη. Αντικειμενικά τυπε αυτο που μυρισα στο στομα της θα σου βρωμαγε κι εσενα εκτος κι αν εχεις παθει παρακρουση και δεν νοιωθεις. Αντικειμενικά τυπε η πουτανα πληρωνεται για να κανει αυτο που θες εσυ κι οχι να παιξει την κασετα της γιατι ετσι το χει στο μυαλο της. Συμφωνει; Κανει αυτο για το οποιο την πληρωνεις. Δεν συμφωνει; Πας παρακατω και τα δινεις εκει που θα πιασουν τοπο.
Εσυ συνεχισε να δινεις σανο με οσα γραφεις σε οσους διαβαζουν ολο και κατι θα κερδισεις απ τη κάμπια.
Επαναλαμβανω η κριτική εγινε γιατι αυτο που πηρα ηταν ουτε για 10€ πριν 10 χρονια. Αποψή μου! Και εγινε τωρα και οχι τοτε γιατι ποτε μα ποτε τοτε δεν θα απετρεπα καποιον να μην παει μαζι της γιατι ειδα μια φουκαριαρα που πιθανως να ειχε αναγκη τα φραγκα. Οποτε τοτε δεν τη μαυρισα εγω κι αλλοι 100 μαζι μου. Δεν το χα αναγκη. 3 φιλοι για την ακριβεια πηγαν μαζι της ειχαν την ιδια αποψη με εμενα κι εγω απλα δεν τους πιστεψα και εφαγα τα μουτρα μου . Ηδη το γεγονος οτι με 21 like και 10 τυπους που συμμεριζονται την αποψη μου, τοτε να σαι σιγουρος οι 10 θα ταν 100. Τελος τυπε δεν ξημεροβραδιαζομαι εδω μεσα οπως μερικοι μερικοι. Μπαινω οποτε γουσταρω να πω κατι με ουσια ή να κανω χαβαλε. Δεν εχω αναγκη να προμοταρω καμια ουτε καμια μπορει να με κανει -αν δεν θελω-να γραψω μια κριτικη που δεν βασιζεται σε πραγματικα γεγονοτα. Το αν εισαι μουνοδουλος το τεκμηριωσα παραπανω με την επιμονη σου να συνεχισεις να μου απαντας. Προσωπικα το κανω απο ευγενεια κι ας μην εχω ανταλλαξει ποτε αποψεις μαζι σου.
@ Millou 77 η αναφορά στον σκούφο έγινε γιατι όσοι την πήραν περίοδο Χριστουγέννων θυμούνται σιγουρα οτι τους τσιμπούκωσε ο Αη Βασίλης.
Εντελώς αντιεπαγγελματική συμπεριφορά για τους λόγους που εξηγώ παραπάνω.
Ολοι εκτιθενται με τον ενα ηπ αλλο τρόπο.
@Makis99
Δεν νομιζω οτι ειναι κανονισμος στο φορουμ να γραφουμε σωνει και καλα κριτικές που αφορουν προσφατες συναντησεις. Ουτε νομιζω οτι χαλαει καποιους να διαβαζουν μια αποψη για ενα ναυάγιο προ δεκαετίας και τρωνε το σανό 10 χρόνια μετά οτι δηθεν ειναι VFM μια τυπισσα που δεν σεβεται καν τον εαυτο της απ τη βρωμα που βγαζει το στομα της, ποσο δε περισσοτερο τον πελατη της, αυτον δλδ που την διαλεγει να δωσει τα χρηματα του για μια ωρα ξεγνοιασιας και ικανοποιησης.
Τα γαμισια μας τυπε ειναι αναμνησεις πανω σ ενα τροπο ζωης που πανω κατω ολοι διαλεγουμε μεχρι καποιο σημειο στη ζωη μας να ακολουθουμε.
Με τα γραφομενα μας αποδεικνυουμε ποσο γαμιαδες ειμαστε ποσο θελουμε να καταθεσουμε μια αλλη αποψη που θα βοηθησει ή απλα ποσο βλακες ειμαστε. Το να καθομαστε να τραβαμε μια κριτικη με σχόλια γιατι γραφτηκε οταν γραφτηκε γιατι γραφτηκε οπως γραφτηκε κλπ κλπ δεν εχει κανενα νοημα
Κ παλι χαιρετω
επισης κατουραει για πλακα...σκουιρταρει για τους εμπειρους...
στοματικο καλο με σαλια
φτηνη λυση γενικα
Μηπως σε στραποναρει η λεγαμενη και σ δινουν σημα τα γιουσουφακια της να μ απαντας;
Πες της την επομενη που θα στον καρφωσει να ναι μεγαλυτερος μπας και βγαλεις το σκασμό επιτελους.