Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 40 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 115421
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ο αστικός μύθος λέει πώς το καλό κρασί πρέπει να ωριμάσει, σαν το παλιό καλό κρασί που λέμε. Άσχετα αν για τα κρασιά δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί απλά το 98% όλων των κρασιών, πίνονται τους πρώτους 18 μήνες από την εμφιάλωσή τους.

Προσπάθεια για συνάντηση με την Ινέσσα, μετά από αρκετό καιρό. Το γραφείο όπως πάντα άριστο, δεν αρνήθηκε τίποτα. Θα είμαι σύντομος γιατί με κάλυψαν οι προηγούμενοι και τα είχα γράψει πάλι στην πρώτη μου κριτική.

Η Ινέσσα είναι μια γυναίκα, έμπειρη πλέον, με αέρα αρχοντικό. Ξανθιά, χαμογελαστή, όμορφα μάτια. Στην πρώτη συνάντηση διέκρινες μια ελαφριά αμηχανία, καθώς τότε ήταν πρωτοεμφανιζόμενη στο χώρο, πλέον διακρίνεις την εμπειρία της. Πολύ χαρούμενη γυναίκα και η αύρα της θετική, τα μάτια της φωτίζουν τον χώρο.

Σε γενικές γραμμές θα δείτε το πρόσωπο και το σώμα των φωτογραφιών, αν και, 1 χρόνο μετά, είναι λίγο διαφορετική. Λίγο πιο σπασμένο πρόσωπο και με λίγη χαλάρωση στο σώμα, όμως δεν ενοχλούν καθόλου, το σώμα της είναι πολύ θηλυκό. Δέρμα βελούδινο, σώμα με λίγα πιασίματα, μοσχομυρισή, άψογα περιποιημένη.

Μονίμως χαμογελαστή, φιλάει πάρα πολύ όμορφα με άφθονη γλώσσα, θα ξεχαστεί. Περνάει και από άλλες επίμαχες περιοχές, θα ρουφήξει τα πάντα. Στο στοματικό έχει την δικιά της ιδιαίτερη υπογραφή, αισθησιακό και χωρίς βιασύνη, θα περιποιηθεί τα πάντα, τίμιες οι προσπάθειες της για καταδρομικές, όσο μπορεί. Στο ανάλογο γλείψιμο, αφήνεται, μουσκεύει, επιτρέπει προσεκτικά δαχτυλάκια, θα επιχειρήσει κεφαλοκλείδωμα και γρατσουνιές.

Στο σεξ αποκαλύπτεται μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει. Δύναμη και ερωτισμός με έντονο eye contact, δείχνει ξεκάθαρα ότι το κάνει και για τη δικιά της ικανοποίηση, αν το θέλει. Έχει αντοχές σε υψηλότερες στροφές και δείχνει να μπορεί να αποδώσει περισσότερα. Δε λέει πουθενά όχι, αποζητά τα φιλά και την επαφή των κορμιών, είναι ελβετικός σουγιάς. Πολλές και διάφορες στάσεις με διάρκεια, θα σου δείξει όλα τα αξιοθέατα.

Έχει εμπειρία πλέον, πλησιάζει το τέλειο gfe, σαν το παλιό καλό κρασί. Έχει ταλέντο, το ζει, συνειδητοποιημένη. Πολύ ερωτική και τρυφερή, μπορεί να αποδώσει περισσότερα, κρύβει ένα "κακό παιδί" μέσα της, όπως χιουμοριστικά σχολίασε συναγωνιστής στις πρώτες της κριτικές.

Σίγουρα δεν έχει τη φρεσκάδα των νιάτων και την περιέργεια τους να εξερευνήσουν την σεξουαλικότητα τους, όμως γυναίκες σαν την Ινέσσα ξέρουν τι να δώσουν. Σε γενικές γραμμές τα λευκά, τα ροζέ και τα ελαφρά ερυθρά κρασιά, καταναλώνονται σε νεαρή ηλικία γιατί η ευχαρίστηση που μας προσφέρουν σχετίζεται με τη φρεσκάδα των αρωμάτων και της γεύσης τους. Αντίθετα, πολλά από τα «μεγάλα» λευκά κρασιά και το μεγαλύτερο μέρος των ερυθρών, κυρίως όταν εμφανίζουν ισχυρά τανικό και όξινο χαρακτήρα, απαιτούν παλαίωση για την ανάδειξη του γευστικού τους πλούτου. Η Ινέσσα είναι το καλό ερυθρό κρασί, στο πρώτο της τουρ ήταν "ερασιτέχνης", πλέον εξελίσσεται σε ένα από τα δυνατότερα χαρτιά του γραφείου και με τον καιρό μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα σε βαριά ονόματα του χώρου.

Σε σχέση με την πρώτη μου κριτική, αφαιρώ έναν βαθμό στην εμφάνιση στο σώμα, και προσθέτω έναν στην επικοινωνία.

Β.Μ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
127
Likes:
32.849
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, THV, mancunian1986 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού