Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 8 10
Call-Girls
27624
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Ηθελα να κλείσω ραντεβού εδώ και πολύ καιρό με το συγκεκριμένο πιπινάκι αλλά επειδή ως συνήθως έστελνα στο γραφείο τελευταία στιγμή δεν την έβρισκα διαθέσιμη ! Χθες όμως στάθηκα τυχερός ! Η επικοινωνία με το “your angels” αψογη όπως συνήθως. Η κοπέλα μου χτύπησε την πόρτα στην ώρα της όπως συμβαίνει πάντα από το συγκεκριμένο γραφείο ! Πολύ ωραίο outfit ! Κοντό φορεματακι,high heels ? και έτοιμη για date ! Μανικιούρ - πεντικιούρ στην πέννα !
Οι φωτογραφίες ακριβέστατες και θα τολμήσω να πω, ότι από κοντά ήταν ακόμα καλύτερη και από τις φωτο !
Αφού έκανε ένα μπανάκι αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα και από πριν ξεκινήσει την πίπα ήμουν ήδη καυλωμενος ! Slow και με φτυσίματα όπως γουστάρω ! Η εικόνα του πέους μου ανάμεσα στα τσιμπουκοχειλακια ήταν σκέτη καυλα !
Το μωράκι μοσχοβολούσε και αφού της φίλησα τα πατουσακια .. πήρε την πρωτοβουλία να μου κάνει footjob με τα απαλά , βελούδινα πατουσακια της ! Ξανά συνέχισε την πιπαρα και της ζητησα να κάνουμε ένα short διαλλειματακι ..γιατί ήμουν έτοιμος να τελειώσω!
Μου είπε ότι άμα χυσω νωρις και δεν έχω διάθεση για δεύτερο γύρο μπορεί να μου κάνει χαλαρωτικό μασαζάκι μέχρι το τέλος του χρόνου !
Στο σεξ κάναμε τις 3 βασικές στάσεις και έβγαζε καυλιαρικα βογκητά ! Γενικά υπήρχε όρεξη και συμμετοχή !
Με 20€ επιπλέον χρέωση έχυσα επάνω στα ζουμερά τσιμπουκοχειλακια της !
Μιλούσε πολύ καλά αγγλικά και η πληρωμή έγινε στο τέλος !
Συνιστάται ανεπιφύλακτα.. ειδικά σε όσους γουστάρουν gfe καταστάσεις !
Οι φωτογραφίες ακριβέστατες και θα τολμήσω να πω, ότι από κοντά ήταν ακόμα καλύτερη και από τις φωτο !
Αφού έκανε ένα μπανάκι αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα και από πριν ξεκινήσει την πίπα ήμουν ήδη καυλωμενος ! Slow και με φτυσίματα όπως γουστάρω ! Η εικόνα του πέους μου ανάμεσα στα τσιμπουκοχειλακια ήταν σκέτη καυλα !
Το μωράκι μοσχοβολούσε και αφού της φίλησα τα πατουσακια .. πήρε την πρωτοβουλία να μου κάνει footjob με τα απαλά , βελούδινα πατουσακια της ! Ξανά συνέχισε την πιπαρα και της ζητησα να κάνουμε ένα short διαλλειματακι ..γιατί ήμουν έτοιμος να τελειώσω!
Μου είπε ότι άμα χυσω νωρις και δεν έχω διάθεση για δεύτερο γύρο μπορεί να μου κάνει χαλαρωτικό μασαζάκι μέχρι το τέλος του χρόνου !
Στο σεξ κάναμε τις 3 βασικές στάσεις και έβγαζε καυλιαρικα βογκητά ! Γενικά υπήρχε όρεξη και συμμετοχή !
Με 20€ επιπλέον χρέωση έχυσα επάνω στα ζουμερά τσιμπουκοχειλακια της !
Μιλούσε πολύ καλά αγγλικά και η πληρωμή έγινε στο τέλος !
Συνιστάται ανεπιφύλακτα.. ειδικά σε όσους γουστάρουν gfe καταστάσεις !
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 20, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή