Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 25 10
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Συνάντηση πριν λίγες μέρες.
Η συγκεκριμένη έχει αρκετά χρόνια στη δουλειά.
Έχει ξεκινήσει από studio και τη νοοτροπία αυτή για εμένα δεν την έχει ξεχάσει.
Άλλωστε όπως οι περισσότερες που έχουν αρχισει την πορνοκαριερα τους στα σπιτάκια...
Επικοινωνία οκ αν και αποφεύγω τα πολλά.Μετρια πίπα έκανε που την είδαν την καλή πίπα οι προηγούμενοι και το καλό γαμησι δε μπορώ να καταλάβω
Σαν γενική εικόνα σε εμφάνιση είναι 7 για μένα
Ένα μέτριο γαμησι ρίχνεις εδώ δεν είδα την τόση ενέργεια που προβάλλεται

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
24
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Uncatchable, Johnny Red2, mancunian1986 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιουλίου, 2024
Τα ίδια φίλε έζησα κ εγώ
review reaction 1 Noris83, athena 9, gbgtt και 2 άλλα μέλη
19 Ιουλίου, 2024
Μάλιστα. Χρήσιμη τούτη η κριτική.
B
BIG_BIG_BEN
review reaction 1 Eros82, Bartender 74
21 Ιουλίου, 2024
Και στο στουντιο, μια απο τα ιδια. Σε οτι προγραμμα και να επαιρνες. Απλα στα στουντιο ο ανταγωνισμος ηταν στο δαπεδο, οποτε με minimum προσπαθεια γυριζε σπιτι με μεροκαματο σοβαρο..... Τωρα σαν ανεξαρτητη, πραγματικα απορω ποιοι την επιλεγουν
review reaction 1 BIG_BIG_BEN, Eros82, Bartender 74
22 Ιουλίου, 2024
Αλεξάνδρα εδώ.Δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία να κάνω λογαριασμό, τώρα έκανα ένα να σχολιάσω πρώτη κ τελευταία φορα. Εσύ Τονίνο που παθαίνεις σοκ πως παιρνω λεφτά κ ποιος με παίρνει Έχεις απορίες Είσαι πολύ μεγάλο τούβλο κάθε φορα να με κράζεις Αν δεν σ κανα next, μου Έχεις ζαλίσει το μουνί Τι ζόρι τραβάς Σε κάποιους αρέσει αυτό που κάνω κ σε κάποιος όχι. Ποιο είναι το πρόβλημα σ? Αντί να κάθεσαι στα μπουρδέλα κ να σχολιάζεις γτ δεν ρίχνεις κανένα πούτσο εκεί π σαρεσει κ να Μμας παρατήσεις ήσυχους . Έχεις απορίες Εσύ ανεγκέφαλε
review reaction 5 review reaction 4 Noris83, Bartender 74
23 Ιουλίου, 2024
@Redharis aka Αλεξανδρα..... Σε πειραξε το σχολιο μου αλλα οχι η κριτικη; Ποτε σου ζαλισα το μουνι; Δε θυμαμαι να εχω ξανασχοληθει με την παρτη σου..... παρα μονο οταν πεταξα ενα 100ρικο οταν ενα απογευμα εκανα το λαθος και σε επελεξα στο Φ104.
Προφανως και παω εκει που μ' αρεσει, απλα εδω προσπαθουμε να ριξουμε λιγο φως, για να προστατεψουμε τους υπολοιπους να μην πατησουν στις λασπες.
Ανεγκεφαλοι ειναι αυτοι που ΔΕΝ εχουν αποριες......
Καλη συνεχεια σου εύχομαι

Υ.Γ: Κανονικα θα απαντουσα με ενα απλο "Αντε γαμησου πρωι - πρωι" αλλα τετοια ευχη δε σου δινω
review reaction 1 review reaction 3 BIG_BIG_BEN, Bartender 74, Revlimit
23 Ιουλίου, 2024
Ούτε το σχόλιο με πείραξε ούτε οι κριτικές σου απλά βλέπω από κάποια σχόλιά σου μου βγάζεις πολύ μισος κοιτα να δεις γούστα είναι αυτά δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους το ότι με πληρώνεις δεν είμαι κτήμα σου και για να μη σου έκανα αυτά που έπρεπε κάτι μου έκανες λες αυτά για να προστατέψεις άλλους πολύ καλά κάνεις και εγώ θα πω στις υπόλοιπες κοπέλες τι έκανες για να προστατέψω τις κοπέλες από εσένα το πόσο μπίχλα εισαι που μυρίζεις από χιλιόμετρα και οσο για το κατοστάρικο που πέταξες έλα να στο δώσω πίσω μην πάθεις κάνα έμφραγμα από τη στεναχώρια σου όχι τίποτα άλλο αλλά σκέφτομαι τις υπόλοιπες κοπέλες που δεν θα πηγαίνεις να τους τα ακουμπάς
Έλα να σου δώσω 100 ευρώ να πας διακοπές τη γυναίκα σου γιατί αυτό σκέφτεσαι και σε πονάει αν ήσουνα μάγκας δεν θα ασχολιοσουν μαζί μας αλλά μόνο με τη γυναίκα σου και όχι με μας αυτό ήταν το τελευταίο μου σχόλιο με ξανασχολούμαι με την πάρτη σου δεν χάνω το χρόνο μου με ασήμαντα πράγματα
25 Ιουλίου, 2024
Αλεξάνδρα σε συνάντησα μια φορά. Απλά δεν έγραψα κριτική είμαι ευχαριστημένος. Μην σχολιάζεις ομως εδώ, δικαίωμα του καθενός να γράφει ότι θέλει. Δεν έχουμε δικτατορία κ τρομοκρατία με απειλές.
N
Noris83
review reaction 1 BIG_BIG_BEN
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7