Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.5 4 10
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Maria ή αλλιώς η Mia Khalifa της Φαβέλας…

Το κορίτσι επέστρεψε από τη χώρα του Ronaldinho και του Pele έτοιμο για επίθεση στο Μαρακανά της Αθηναϊκής καλοκαιρινής νύχτας και είπα να μοιραστώ την εμπειρία που είχα από τη συνάντηση μαζί της στο προηγούμενο τουρ της, πριν λίγους μήνες, αφήνοντάς μου μία γλυκόπικρη αίσθηση σε σχέση με αυτά που περίμενα…

Το Μαράκι, το είχα σταμπάρει από καιρό, καθώς το πρόσωπό της μου έβγαζε κάτι το πονηρό και έκφυλο και είχα πει ότι με την πρώτη ευκαιρία θα τη συναντούσα.

Σάββατο μεσημέρι, λοιπόν, και μετά από καφεδιά με τον κολλητό στο κέντρο, κανονίζεται η συνάντηση με την κοπέλα στα δωμάτια στα Εξάρχεια (ο φίλος, τραβάτε με και ας κλαίω, ακολούθησε κανονίζοντας συνάντηση με μία άλλη κοπέλα από το ίδιο γραφείο…).

Η υποδοχή ήταν κάπως άκυρη, καθώς στο δωμάτιο μου άνοιξε η καθαρίστρια, η οποία έφευγε βιαστικά κρατώντας διάφορα απομεινάρια ενεργειακών ποτών και φαγητών.

Το δωμάτιο σκοτεινό και πολύ μικρό και πάνω στο κρεβάτι που έπιανε όλο το χώρο, ξεπρόβαλε το Μαράκι ολόγυμνο και κάπως αγουροξυπνημένο.

Η κοπέλα εμφανισιακά είναι όπως στις φωτογραφίες, οι οποίες είναι ακριβείς…

Πρόσωπο έκφυλο που φέρνει κάπως στη Mia Khalifa, ειδικά όταν πήρε και φόρεσε και κάτι κοκάλινα μαύρα γυαλιά… (σ.σ. Μου είπε ότι της το λένε συχνά και μου έκανε και πλάκα, ότι όταν είχε βγει η τσόντα με τη Mia και 2 μαύρους, κάποιος είπε στη μάνα της ότι την γάμησαν δυο μαύροι και την κυνήγαγε, κλαίω…).

Σώμα, ύψος, κιλά ό,τι βλέπετε στις φωτογραφίες, καθαρή, με απαλή επιδερμίδα και με περιποιημένα άνω κάτω άκρα. Ηλικία σίγουρα πάνω από 21 που δηλώνει, εγώ την έκανα γύρω στα 26-27.

Στα αρνητικά, ότι το στήθος της, παρότι είναι μικρό, 1,5-2, ήταν πολύ πεσμένο, μάλλον από το πολύ βύζαγμα, και ότι η φωνή της είναι κάπως βραχνιά.

Επίσης, ήταν κάπως δυστακτική στην αρχή και ενώ ήμουν μάλλον το πρώτο ραντεβού έδινε την εντύπωση ότι είναι κουρασμένη από την προηγούμενη νύχτα της Παρασκευής...

Ύστερα από λίγο σόσιαλ ξεκίνησε μία πίπα αργή και υγρή, όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλά την ευχαριστήθηκα και την άφησα να συνεχίσει για κάνα δεκάλεπτο…

Στα κυρίως, παίχτηκαν δύο στάσεις.

Γύρισμα στα τέσσερα, όπου την έβαλα να κάτσει στην άκρη του κρεβατιού με τον κώλο τούρλα πάνω και το κεφάλι τέρμα κάτω στο κρεβάτι, για να θαυμάσω τη θέα από την κωλάρα της, η οποία ήταν το καλύτερο σημείο της συνάντησης.

Ξεκινήσαμε στα τέσσερα αργά και συνεχίσαμε με σφυροκόπημα, χωρίς να βάλει καθόλου κόφτες όταν άρχισα να τη γαμάω με δυνατές και βαθιές πουτσιές, δείχνοντας να το απολαμβάνει και δαγκώνοντάς μου, παράλληλα, τη γάμπα μου που ήταν δίπλα στο κεφάλι της…

Στο missionary άνοιξε τέρμα τα πόδια της και τη γαμούσα κρατώντας την από τα πατουσάκια της όπου δεν έκλεψε καθόλου, αντιθέτως συμμετείχε με ωραίες εκφράσεις και βγάζοντας τη γλώσσα της για να της τη γλύψω (φιλιά δεν επεδίωξα, ούτε και δάκτυλα).

Στη λήξη του μισαώρου περίπου ήρθε και η κατάθεση, μέσα ζεστό στο μουνάκι της…

Άραγμα για λίγο και καθώς είχαμε άλλη μισή ώρα περίπου, μπαίνω για ένα ντουζάκι…

Και εδώ ξεκινάνε τα περίεργα…

Βγαίνω από το μπάνιο και το Μαράκι άφαντο… Η δε πόρτα του δωματίου δεν ήταν τελείως κλειστή.

Περιμένω…. περιμένω…. και περιμένω….

Κάποια στιγμή σαν να άκουσα απ’ έξω και κάποια κλάματα και άρχισα να σκιάζομαι…

Μετά από κάνα 20 λεπτο επιστρέφει το Μαράκι και μου λέει, ότι......... συγκινήθηκε διότι της θύμιζα τον ξάδελφό της...

Καθώς δεν την πίστεψα, μου έδειξε φωτογραφία και πράγματι ο τύπος μπορώ να πω ότι μου έμοιαζε, αν και αδυνατώ να πιστέψω ότι για αυτό έκανε έτσι…

Το Μαράκι αναπλήρωσε όλο το χρόνο που χάσαμε, χωρίς να της το πω, ωστόσο δεν παίχτηκε δεύτερος γύρος γιατί δεν το επεδίωξα, ξενερωμένος από την όλη φάση και δείχνοντας μια κατανόηση στα όποια ψυχολογικά μπορεί να περνάει ανα διαστήματα μία κοπέλα του επαγγέλματος…

Πάραυτα, μου ζήτησε να κάτσω και άλλο, παίρνοντας έξτρα χρόνο…

Της απάντησα ευγενικά «You f*k your cousin, I f*k Mia Khalifa, that’s ok» και κάπου εκεί έληξε η συνάντηση…

Δεν θα την ξαναέβλεπα, καθώς υπάρχουν κορίτσια ιδίως από την ουκρανορωσική σχολή με εξαιρετικές υπηρεσίες και πάνω απ' όλα νορμαλ (χωρίς να θέλω να θίξω την κοπέλα καθώς αντιλαμβάνομαι ότι κάθε κοπέλα του χώρου μπορεί να περνάει κάποια ζόρικη φάση).

Τα χρήματα ζητήθηκαν προκαταβολικά.

Αυτά, να περνάτε καλά και να γαμάτε καλύτερα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 16, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Tsoupakampras
Ενεργό Μέλος
6
Πόντοι:
481
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Elganador, mancunian1986, Yagulas και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιουλίου, 2024
Ρε το Μαράκι...!
review reaction 3 review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck, Tsoupakampras
19 Ιουλίου, 2024
Κλαίω Δάκρυ
review reaction 3 review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck, Tsoupakampras
19 Ιουλίου, 2024
Για όλους υπάρχει ένα Μαράκι..!!
review reaction 2 review reaction 3 Johnny Red2, hornyasfuck, Bartender 74 και 2 άλλα μέλη
19 Ιουλίου, 2024
Session ψυχαναλυσης της έκανες παίχτη?
review reaction 3 Bartender 74
20 Ιουλίου, 2024
Το Μαράκι ήθελε ψυχανάλυση...τι να το κάνω το Μαράκι...
review reaction 3 Bartender 74, bigmountain
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5