Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 2 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Κάλεσα στο γραφείο αργά το πρωί μου πρότεινε η τηλεφωνήτρια εκεί αυτή και άλλη μία η οποία ήταν διαθέσιμη τις πρώτες πρωινές ώρες επέλεξα την Luana .
Η κοπέλα έφτασε με λίγα λεπτά καθυστέρηση μόλις μπήκε μες το δωμάτιο του ξενοδοχείου μετά από λίγα λεπτά με κάλεσαν από το γραφείο και με ρώτησαν αν υπήρχε άλλη κοπέλα μες το δωμάτιο και αν ήμασταν ζευγάρι και τους είπα φυσικά είμαστε ζευγάρι και η τηλεφωνήτρια πολύ ευγενικά μου είπε ναι αλλά δε μας ενημερώσατε ότι είστε ζευγάρι Δεν εξυπηρετούν όλες οι κοπέλες ζευγάρια Θα έπρεπε να μας έχετε ενημερώσει ,για καλή μας τύχη η συγκεκριμένη κοπέλα εξυπηρετεί .
Μπήκε έκανε ένα ντουζ με Την σύζυγό μου μαζί καθώς μου αρέσει να απολαμβάνω δύο γυναίκες να κάνουν ντουζ.Βγήκαν το κορίτσι ξαπλώσε στοκρεβάτι ενώ η σύζυγος μου από πάνω της Είχε βάλει το μουνάκι της στο στόμα της την έγλειφε Και εγώ μπήκα μέσα της ξεκίνησα με αργό ρυθμό αλλά μόνο που είχα την εικόνα μπροστά μου άρχισαν ανεβάζω ρυθμούς και την κάρφωνα με πιο πολύ δύναμη δεν ήθελα να τελειώσω και έτσι βγήκα τους είπα να παίξουν. Έκαναν Πολύ ωραίο σεξ μεταξύ τους έπαιξε πολύ ωραία η Γλώσσα σε κάποια στιγμή σηκώθηκα και πήγα από πάνω τους έφτυσα το μουνάκι της γυναίκας μου και της είπα τώρα ξεκίνα να γλύφεις Γρήγορα ήθελα να τελειώσει η σύζυγος μου πρώτα και μετά να έρθει και η σειρά μου μιας που δεν άντεχα να κρατηθώ άλλο.
Της ζήτησα να Γλείψει η μία το κωλαράκι της άλλης στα τέσσερα και εγώ να τον παίζω φυσικά έπαιξαν δαχτυλάκια στα κωλαράκια τους.
Έφτασε η στιγμή τους Είπα να μείνουν στημένες στα τέσσερα Να κουνάνε τα κωλαράκια τους και εγώ από πάνω τους όρθιος Τον έπαιζα και ναι εκτοξεύτηκε πολύ σπέρμα δεν μπορούσα να σταματήσω να χύνω, Μόλις τελείωσα Μου λέει σύζυγος μου ‘’άνδρα μπορώ να γλείψω το σπέρμα σου από πάνω της’’ δεν Νομίζω ότι υπήρχε κάτι καλύτερο εκείνη τη στιγμή . Ηταν η καλύτερη εικόνα για να τελειώσω που είχα μέχρι στιγμής με τη σύζυγό μου και μία Έσκορτ.
Αυτή η κοπέλα είχε τόσο ωραία ενέργεια δεν έλεγες σε τίποτα όχι ήταν πολύ θετική και Συμμετείχε ενεργά από μόνη της . Tην συστήνουμε σε ζευγάρια καθώς είναι μια από τις καλές Περιπτώσεις εσκορτ που έχουμε συναντήσει εδώ στην Ελλάδα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 13, 2024
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Playful Couple
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
29 Δεκ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
375
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, mancunian1986, Yatoputso και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουλίου, 2024
Αν αυτό είναι πραγματική κριτική εγώ είμαι ο Χίου Χέφνερ στα νιάτα του....!
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 226046
review reaction 3 Ctrl+alt, hornyasfuck, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
18 Ιουλίου, 2024
Αδερφε ,τιμη;
review reaction 1 Playful Couple, hornyasfuck
18 Ιουλίου, 2024
Ωραίος!
Συνέχισε!!!
review reaction 1 hornyasfuck, Playful Couple
19 Ιουλίου, 2024
Πίστεψε με έχω ελάχιστο χρόνο για να τον σπαταλάω εδώ όμως επειδή υπάρχουν πολλά ζευγάρια και δεχόμαστε αρκετά ως πολλά μηνύματα, θεωρούμε οτι πρέπει να γράφουμε την άποψη μας αραιά και που , την εμπειρία μας ώστε να βοηθάμε και άλλα ζευγάρια στο να έχουν μια εικόνα για Escorts οι οποίες πραγματικά αξίζουν και εξυπηρετούν ζευγάρια.
review reaction 1 stathis_1975, hornyasfuck
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4