Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 13 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 65848
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Διαβάζοντας τις πρόσφατες κριτικές για την Mavie θυμήθηκα πως της χρωστάω κριτική από παλαιότερη επίσκεψη. Συναντηθήκαμε σε δικό μου χώρο και όπως πάντα ήρθε με ένα απλό αέρινο φόρεμα και όλη της την θετική ενέργεια. Ήταν πολύ καθαρή με καθαρά και περιποιημένα άκρα και το δέρμα της απαλό σχεδόν μεταξένιο. Για τα piercing της έχουν γραφεί ήδη πολλά (αφαλός, κλειτορίδα), για τα tatoo της επίσης (δεξί πόδι και δεξί κωλομέρι θυμάμαι σίγουρα +).
Το πρόσωπο και το σώμα έχουν περιγραφεί αρκετά σε προηγούμενες κριτικές, θα σας πω μονάχα ότι οι φωτογραφίες είναι ακριβέστατες και θα πάρετε όλες τις πληροφορίες από εκεί. Στην υποδοχή φιλί με γλώσσα αγκαλιά και όμορφα λογάκια, ότι καλύτερο για καλωσόρισμα.

Στον αγώνα τι να πω που δεν έχει ήδη αναφερθεί, το σεξ μαζί της είναι υπέροχο, ερωτικό γεμάτο πάθος. Η συμμετοχή της λυσσαλέα, δεν κλέβει ποτέ, τα στησίματα φοβερά, δεν θα πει όχι σε τίποτα και αντέχει σε ότι ρυθμούς και να έχω δοκιμάσει. Το χαμόγελο συνέχεια ζωγραφισμένο στο στόμα της και eye contact που ηλεκτρίζει. Η πίπα της είναι το μόνο αδύναμο σημείο, οπού πέφτει ένα μικρο peeling με το δόντι. Το μουνάκι της πεντακάθαρο, μοσχομυριστό μουσκεύει εύκολα αν το περιποιηθείς και έχει υπέροχη αίσθηση κατά την διάρκεια του σεξ. Θα προτιμούσα καθαρά και μόνο για το γλείψιμο να μην είχε το piercing στην κλειτορίδα, αλλά με τέτοιο σύνολο, αυτά ούτε που μου περνάνε από το μυαλό εκείνη την ώρα (μετά μου έρχονται). Δοκιμάσαμε πολλές στάσεις, στο μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίας ήταν βεντουζωμένη πάνω μου και κυλιόμασταν εδώ και εκεί σαν ένα κουβάρι. Είναι δηλαδή το ιδανικό κορίτσι για gfe παρόλο που άνετα υποστηρίζει και το pse.

Στο social είναι απίστευτη, με αρκετά καλά αγγλικά συνοδευμένα από άφθονα lovely, αστείρευτη θετική ενέργεια και υποδειγματική συμπεριφορά. Περνάς καλά με Mavie, όποια και να είναι τα γούστα σου και αυτό την κάνει μια από τις κορυφαίες επαγγελματίες αυτή την στιγμή στη χώρα. Την συστήνω ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα την ξαναδώ...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
88
Likes:
17.979
Πόντοι:
25.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, THV, doc_lin και 28 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουλίου, 2024
αγορίνα το καρφωσες το κορμί....Μπράβο ρε!!!

Τα σέβη μου!!
review reaction 2 review reaction 1 Johnny Red2, Elganador
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1