Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 27 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Θετικες εντυπωσεις με την Αλεξανδρα, επικοινωνια με ελληνιδα αρα σωστη και επιπλεον πραγματικη ορεξη να επικοινωνησει οχι απλα να παρει τα λεφτα και να φυγει. Ειναι κοντουλα με πολυ πλουσια φτιαγμενα βυζια και επισης ενισχυμενα χειλη. Ο κολος και τα υπολοιπα ακολουθουν σε ομορφια. Κλεισαμε ραντεβου για μια ωρα οπου παιχτηκαν δυο γυροι που με ικανοποιησαν απολυτα.
Δεν ειπε οχι σε τιποτα σχεδον, καναμε πολλες στασεις σε αργο και γρηγορο ρυθμο, εδειξε οτι γουσταρει και παρολο που ηταν λιγο κασετα φαση, την επαιξε πολυ καλα. Ακομα και τα ψευτικα της τα βογγητα εμενα μου αρεσαν και πραγματικα σταρχιδια μου κιολας που ηταν ψευτικα...
Το δευτερο μπαλακι το αρχισαμε μεσα στο ντους οπου ακολουθησε με χαρα. Προεκυψε πιπα καλυτερη και απο την πρωτη γονατιστη και υγρη. Της βγαζω το καπελο σε διαθεση και ενεργεια, η κοπελα αγωνιζεται για τα λεφτα, δεν κλεβει σε τιποτα και τα δινει ολα.
Πολλοι οι λογοι να την συναντησω ξανα, οτι ειπαμε ειναι αρκετο... Η χημεια μεταξυ μας ηταν πολυ καλη, μενει να την δοκιμασετε και εσεις, πιστευω οτι δεν θα απογοητευσει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 15, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
P
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 xan4625, mancunian1986, C.G.A και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού