Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.0 3 10
Call-Girls
17983
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Καθοτι εθισμένος σε βυζιτες με τσιμπουκοχειλα .. όταν πρωτοείδα φωτο της κοπέλας στα μπουρδελα είπα εδώ είμαστε … αλλά δεν ετυχε να την παρω ! Όποτε πριν λίγες εβδομάδες είδα να ξαναανεβαινει αγγελία της από το «your angels» … το πρακτορείο που έχω εξαίρετη συνεργασία και δεν έχασα ευκαιρία για ραντεβού ! Η κοπέλα στο ραντεβού της στην ώρα της ! Με κοντό φορεματακι και να μοσχοβολάει αφού τη φίλησα ! Παρολα αυτά έκανε ένα μπανακι πριν την συνεύρεση ! Η κοπέλα δεν μιλάει καλα αγγλικά (που για μένα προσωπικά είναι καλύτερο γιατί τα πολλά λόγια είναι φτωχια) ! Της έδινα οδηγίες και απλά εκτελούσε ! Η αίσθηση να βλέπω το πέος μου ανάμεσα στα φουσκωμένα υπερ τσιμπουκοχειλα της υπέρτατη ! (Θα πρότεινα σε πολλούς συναθλητές που δεν θέλουν επεμβάσεις να δοκιμάσουν τουλάχιστον μια φορά βίζιτα με cockpillows για χειλια σαν εμπειρία )
Με ρώτησε αν θέλω σεξ και την έβαλα να συνεχίσει να ρουφάει και συνέχισε υπάκουα ! Αφού απόλαυσα slow deep throat πιπαρα την πήρα στις 3 βασικές στάσεις ! Κωλος ποίημα όπως είπε ένα συναθλητής σε άλλο review !
Με επιπλέον χρέωση μολις +20 ευρώ εχυσα πάνω στα τσιμπουκοχειλα !
Γενικα ήταν ευχάριστη και καυλωμενη στο γαμησι !
Αν δεν είσαι από τους βιζιτακιδες που θέλουν μακροσκελής συζητήσεις την συνιστώ ανεπιφύλακτα ! Ειδικά στους πιπινάκιδες
Με ρώτησε αν θέλω σεξ και την έβαλα να συνεχίσει να ρουφάει και συνέχισε υπάκουα ! Αφού απόλαυσα slow deep throat πιπαρα την πήρα στις 3 βασικές στάσεις ! Κωλος ποίημα όπως είπε ένα συναθλητής σε άλλο review !
Με επιπλέον χρέωση μολις +20 ευρώ εχυσα πάνω στα τσιμπουκοχειλα !
Γενικα ήταν ευχάριστη και καυλωμενη στο γαμησι !
Αν δεν είσαι από τους βιζιτακιδες που θέλουν μακροσκελής συζητήσεις την συνιστώ ανεπιφύλακτα ! Ειδικά στους πιπινάκιδες
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 13, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Απαντησα ενα βρωντοφωνο οχι και την εβαλα να με πιπωσει περιπου αλλο τοσο!Μετα το σεξ πριν τη χυσω μου ξανακανε κανα 5 λεπτο!