Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.2 1 10
Call-Girls
6845
Γενική βαθμολογία
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Από της περιπτώσεις που δεν μπορείς και δεν θέλεις να γράψεις και πολλά, απλά μεγάλη ξενέρα, απογοήτευση από την εμφάνιση και την περιποίηση της κοπέλας.
Όταν ανεβάζουν αυτές της φώτο και μετά σου έρχεται μια κοπέλα εμφανισιακά ταλαιπωρημένη, απεριποίητη εντελώς και αδιάφορη στης υπηρεσίες, τι περιμένουν ??? Εμένα και ναι βγάλανε "το κατι τις τους"
Εμένα και άλλους σαν εμένα, που λόγο έλλειψης χρόνου δεκτικά και έκανα ένα κακό ραντεβού που ήθελα γρήγορα να ξεχάσω.
Αποφάσισα όμως να γράψω με την λογική ότι εγώ έχω "κερδίσει" πολλές φορές από κριτικές άλλων οπότε ας "δώσω" και εγώ βοήθεια σε όποιον θέλει να αποφύγει την παγίδα των υπέροχων φωτογραφιών. Τελικά όσες φορές διαλέγω κοπέλες με selfies βγαίνω κερδισμένος γιατί ξέρω τι θα δω , έστω στο περίπου.
Από υπηρεσίες η λέξη "αδιάφορα" είναι αυτή που μου έρχεται . Να πούμε βέβαια ότι ναι, η κοπέλα είναι όντος μικρή, αλλά αρκετά αμήχανη ίσως λόγο ότι κατάλαβε ότι με ξενέρωσε.
Όταν ανεβάζουν αυτές της φώτο και μετά σου έρχεται μια κοπέλα εμφανισιακά ταλαιπωρημένη, απεριποίητη εντελώς και αδιάφορη στης υπηρεσίες, τι περιμένουν ??? Εμένα και ναι βγάλανε "το κατι τις τους"
Εμένα και άλλους σαν εμένα, που λόγο έλλειψης χρόνου δεκτικά και έκανα ένα κακό ραντεβού που ήθελα γρήγορα να ξεχάσω.
Αποφάσισα όμως να γράψω με την λογική ότι εγώ έχω "κερδίσει" πολλές φορές από κριτικές άλλων οπότε ας "δώσω" και εγώ βοήθεια σε όποιον θέλει να αποφύγει την παγίδα των υπέροχων φωτογραφιών. Τελικά όσες φορές διαλέγω κοπέλες με selfies βγαίνω κερδισμένος γιατί ξέρω τι θα δω , έστω στο περίπου.
Από υπηρεσίες η λέξη "αδιάφορα" είναι αυτή που μου έρχεται . Να πούμε βέβαια ότι ναι, η κοπέλα είναι όντος μικρή, αλλά αρκετά αμήχανη ίσως λόγο ότι κατάλαβε ότι με ξενέρωσε.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 11, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Είναι τόσο Μινιόν?
Αφού ούτε το γραφείο δεν στην προτείνει εσύ τι ακριβώς θέλεις να κάνεις???
@Manuel Ferara
Για αυτά τα προγράμματα που περιγράφεις μια χαρά είναι. Πολύ τυχεροί που ξεκίνησε από εκεί Καρντάσια!
Αθήνα δεν κάνει τίποτα από αυτά.