Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 19 10
Call-Girls 62123
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Διαβάζοντας τις κριτικές και βλέποντας τις φωτογραφίες είπα να κάνω μία δοκιμή για Afro-Samba. Χαριτωμένη φάτσα, βυζι πορτοκάλι που έκατσε τέλεια στις φωτο και γενικά για να στήνεται έτσι στις φωτογραφίες από κοντά θα πρέπει να το έχει φουλ. Συνάντηση σε δικό μου χώρο με απογευματινό ραντεβού χωρίς να δυσκολευτώ πολύ στα κανονίσματα.

Τυπικότατη και στην ώρα της, μου ήρθε χαμογελαστή, μοσχομυριστη και ευχάριστη. Ωραίο καλοκαιρινό ντυσιματάκι που τόνιζε τις μπουτάρες της, κωλάρα στα Βραζιλιάνικα πρότυπα, βυζί να χωράει στην παλάμη, επιδερμίδα μετάξι και αγγλικά συννενοήσιμα, αρκετά για αυτό που ήθελα.

Φιλάκια χαιδέματα και όλα τα ωραία μας βγήκαν πολύ φυσικά και πριν το καταλάβω έχει ξεκινήσει το γλυφομούνι με το μουνάκι της να στάζει σιρόπι, δοκιμάσαμε και 69 που ήταν τιμιότατο και τη γυρνάω ανάσκελα και τη γαμάω επι τόπου. Δυνατά πόδια που τύλιξε γύρω μου και διάθεση μέσα στη καύλα με έκαναν να ευχαριστηθώ ακόμα περισσότερο το γαμήσι μαζί της.

Η τοποθέτησή της ήταν τέλεια και φάνηκε και αυτή να το ευχαριστιέται όπως το ευχαριστιέμαι και εγώ. Αφού έχυσα στη σπηλιά κάτσαμε για χαλαρό πίρι πίρι.

Μετα το απαραίτητο φρεσκαρισμα, έπαιξαν κατι γλωσόφυλα και επακολουθησε τσιμπουκάκι ελεφρώς πιό χαλαρό για να μπούμε ξανα στο παρκέ. Εύκολος εγω δέν άργησα και πολύ να ανταποκριθώ και με λίγο ζελε ξαναμπήκα μέσα με γαμίσι στα 4 και κωλάρα-τατουαζάρα σε πρώτο πλάνο, συνέχεια με λίγο στο πλάι και φωνές ικανοποίησης και από τους δυό μας. Χύσιμο στο σώμα για κλείσιμο δευτέρου γύρου με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το κορίτσι έχει όρεξη και έχει πράγματα να σου δώσει αν είσαι σωστός μαζί της. Την βάζω στα σιγουράκια για το μέλλον και ξέρω πλέον ποιά αφάνα να προτιμώ.

Μέχρι την επόμενη φορά μύστες...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Kinky_Savage_69
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
18 Ιαν 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
28
Likes:
1.086
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Leviathan, mancunian1986, BMWR75 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού