Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.2 1 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά, το γραφείο μια χαρά όπως πάντα, αν και πρέπει να είχε πελαγώσει σήμερα η Κλεό.

Με την Helena δεν υπήρξε ίχνος χημείας οπότε το ραντεβού ήταν μεγάλη απότυχία, αλλά θα προσπαθήσω να ειμαι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικός γιατί η κοπέλα έχει κάποια θετικά που μπορεί να κάνουν σε πολλούς.

Από την αρχή του ραντεβού και παρά τις προσπάθειες μου να ζεστάνω την κατάσταση, εξέλαβα μια αμηχανία/ψυχρότητα από την κοπέλα. Με υποδέχθηκε στο δωμάτιο με μια κοντή ρόμπα και εσώρουχα. Η κοπέλα είναι όπως ακριβώς στις φωτό, με ελαφρώς λιγότερη λάμψη στο πρόσωπο. Μου δήλωσε 27 χρονών και ότι είχε γενέθλια πριν μερικές μέρες, αλλά εμένα στο πρόσωπο μου έκανε για 30αρα. Το στήθος είναι φυσικό σφιχτό, μάλλον 2αρι, 3αρι πάντως με τίποτα. Ο κώλος αρκετά σφιχτός, δεν μπόρεσα να καταλάβω αν ήταν έτσι από τη φύση του ή έχει πειραχτεί, πάντως δεν με τρέλανε στην αφή και στο χούφτωμα. Σώματακι αδύνατο σε γενικές γραμμές, όχι μοντελέ. Τίποτα το ιδιαίτερο, γενικά ένα φυσιολογικό σώμα και πρόσωπο εξ ου και το 6 στην βαθμολογία.

Αγγλικά μηδενικά, με το ζότι τα βασικά, μου δήλωσε ότι σκοπεύει να μάθει.

Κάνει την ίδια δουλειά και στην Βραζιλία, όπου εκεί οι άντρες τους φέρονται απαίσια (λεγόμενα που αναπαράγονται από σχεδόν όλες τις βραζιλιάνες που έρχονται Ελλάδα) και τις είπαν κάποιες φίλες της ότι στην Ελλάδα είμαστε τσετλεμεν και ήρθε για να κάτσει κανα τρίμηνο.

Λοιπόν πάμε να δούμε τα καλά και τα αρνητικά, όπως τουλάχιστον τα εξέλαβα και διαπίστωσα εγώ.

Τα καλά:
- Ήταν καθαρή
- Το κωλαράκι της έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα και μπορείς να της το ξεσκίσεις άφοβα, με το καλημέρα χωρίς μα και μου και φαίνεται να γουστάρει, να θέλει και να αντέχει το ξέσκισμα.
- δέχεται δάχτυλα μπρος και πίσω

Μουνί δεν δοκίμασα οπότε δεν έχω άποψη, αλλά φαντάζομαι θα συμπεριφέρεται ανάλογα και με τον κώλο.

Τα αρνητικά:
- Ήταν τουλάχιστον 2 ημερών αξύριστη σε πόδια και μουνί.
- Σε κάποια πράγματα σεξουαλικά δεν καταλάβαινε και η έλλειψη αγγλικών δεν βοήθησε. Χαρακτηριστικά στο γλειφομούνι προσπαθούσα ο καημένος να της σηκώσω την λεκάνη πιο ψηλά, που με είχε πιαστεί ο σβέρκος μου μισή ώρα εκεί κάτω και αυτή τίποτα.
- Στο πρώτο τελείωμα πήρε τα χύσια στο στόμα, πανικοβλήθηκε τα έφτυσε πάνω μου και έτρεχε να πληθεί και ήρθε πίσω και μου λέει "τελείωσες στο στόμα μου, αυτό είναι έξτρα". Εγώ που είχα ενημερώσει το γραφείο για CIM & Anal έμεινα λίγο μαλάκας και γιατί είχα ενημερώσει, αλλά και να μην είχα ενημερώσει πάλι δεν θα υπήρχε λόγος τέτοιας αντίδρασης γιατί απλά ότι έξτρα γίνεται θα το πληρωνόταν. Τεσπά της το εξήγησα, το κατάλαβε, ζήτησε συγνώμη και προχωρήσαμε.
- Γενικά προσπαθούσε, είτε λόγω αμηχανίας είτε πονηριάς (;) να φάει χρόνο. Είτε προσπαθούσε να παρατείνει τα προκαταρκτικά είτε με κάτι χαζομασάζ ροκάνιζε το χρόνο.
- Το ραντεβού ξεκίνησε ας πούμε 20:10 και 21:50, με θεωρητικά ένα ακόμα 20λεπτο ξεκίνησε να ντύνεται. Δεν θα γινόταν τίποτα anyway γιατί ήμουν ήδη φουλ ξενερωμένος, αλλά σαν κίνηση ήταν φαουλ.

Όσο ντυνόμουν μιλήσαμε λίγο, μου ζήτησε συγνώμη και για τα αγγλικά της και για την λάθος συννενόηση, μου είπε ότι είναι η πρώτη φορά που δουλεύει με γραφείο και ότι στη Βραζιλία είναι ανεξαρτητη. Από ότι κατάλαβα το γεγονός ότι είναι ανεξάρτητη την έχει φέρει αντιμέτωπη με άσχημες συμπεριφορές από Βραζιλιάνους. Ίσως για αυτό να είναι έτσι αγχωμένη και ψυχρή. Γενικά μου είπε ότι αρκετοί της φέρονται σε να είναι μια πλαστική κούκλα του σέξ και αυτό δεν της αρέσει. Εκεί είπα μέσα μου, και σε αυτούς που σου φέρονται καλά όμως εσύ σκατά του συμπεριφέρεσε, αλλά είπα δεν γαμιέται και έφυγα.

Ότι γράφω πάρτε το με μια δόση επιφύλαψης λόγω της ξενέρας μου, αλλά νομίζω κατάφερα να μεταφέρω τα γεγονότα και τις χρήσιμες πληροφορίες με ακρίβεια.

Μπορεί όπως είπε να μην της αρέσει να της συμπεριφέρονται ως πλαστική κούκλα του σεξ, αλλά εγώ με την εμπειρία που είχα, δεν θα την πρότεινα σε άλλους παρά μόνο αν θέλουν να πάνε να ξεσκίσουν έναν κώλο που αντέχει. (νιώθω πραγματικά άσχημα και που το γράφω αυτό, αλλά δυστυχώς είναι ξεκάθαρα η εντύπωση που μου δημιουργήθηκε). Αυτό δεν είναι κάτι που επιζητώ εγώ, οπότε σίγουρα δεν θα ξανασυνατήσω την συγκεκριμένη κοπέλα.

Τουλάχιστον θα ρεφάρουμε αύριο με μια επιδρομή στην Κριμαία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 13, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
370€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
GeneralWinter
Σπουδαίος
Εγγραφή:
1 Φεβ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
3.176
Πόντοι:
2.410
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 manaconda13, noelon, maradona7 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιουλίου, 2024
Αναλυτικός και περιεκτικός. Εύγε αγαπητέ.

Έτσι!
review reaction 1 Tourtouristas, Johnny Red2, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
14 Ιουλίου, 2024
@GW Μια ωραία ειλικρινής κριτική από καρδιάς!
Τέτοιες θελουμε.
review reaction 1 Tourtouristas, Johnny Red2, hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
18 Ιουλίου, 2024
Ωραιος, την πηραμε την εικονα
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3